Lindsey Vonn: Tembaga ambruk kanggo Amerika amarga dheweke ndadekake sajarah ing balapan pungkasan

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Lindsey Vonn: Tembaga ambruk kanggo Amerika amarga dheweke ndadekake sajarah ing balapan pungkasan[besut]

CORTINA D
  • Lindsey Vonn ora bakal kesandhung ing wayah srengenge.
  • Pemain ski Alpine wadon paling sukses ing sejarah, Amerika paling gedhe sing diprodhuksi, ambruk metu saka gerbang lan mlayu mudhun kanggo wektu pungkasan lan nggawe manawa balapan perpisahan iku tetep karo karir emas: sajarah, dramatis lan nepsu.
  • Wekasane ora menang, nanging ora kudu. Lindsey Vonn wis dadi papan ing sajarah.
  • Nanging kanthi medhali tembaga ing lereng Swedia ing ngendi dheweke menang medhali puteran pisanan, Vonn ditambahake polish kanggo dheweke bab concluding minangka atlet elit - dadi wanita paling tuwa kanggo ngamanake medali ing jawara donya, mung pemain ski kaping papat kanggo menang medali enem kejuaraan dunia lan equaling Christel Cranz lan Annemarie Moser-Proll ngrekam medali emas medali emas wanita ing jawara donya.
  • READ: Lindsey Vonn: Karir ing gambar
  • MACA: Genti arthritis lan tumindak kanthi 'The Rock'
Lindsey Vonn bertanding ing final balapan.
  • Wonten ing gerbang ingkang kaping tiga, tiyang Amerika nyetujoni jangkah awal lan Vonn nyawang kanthi boten pantes cedhak garis finish nalika para pembalap nyoba lan gagal ngluwihi wekdalipun.
  • Juara Olympic downhill Sofia Goggia gagal lan ora nganti juara bertahan Ilka Stuhec mudhun ing sangang impen emas sing rusak. Wektu Slovenia 1: 01, 74 dijamin dheweke dadi pemain ski pertama kanggo kasil mempertahankan downhill wanita wiwit Maria Walliser ing 1987 lan 1989, nalika Swiss's Corrinne Suter nyusul kanggo nyingkir perak Silver.
  • READ: Vonn ngumumake pensiun
  • READ: Gunung njupuk tembaga mudhun ing PyeongChang 2018
  • Liyane kanggo ngetutake ...

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]