Lamborghini Ngumumake Supercar Aventador Luwih Cepet

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Lamborghini ngumumake supercar Aventador luwih cepet[besut]

  • Deleng superbar Aventador SVJ anyar Lamborghini

Lamborghini ngenalaken versi sing luwih kuat, luwih cepet lan pricier saka Lamborghini Aventador sing lumayan migunakaké V12 ing acara ing California ing wayah wengi.[besut]

  • Disebut Lamborghini Aventador SVJ, mesin sing disetel kanggo ngasilake 770 daya kuda. Bisa pindhah saka nol nganti 60 mil saben jam kanthi gampang nganti telung detik lan njupuk dadi luwih cepet. Sadurungé diumumake sacara resmi ing publik, dhèwèké nyathet rekor bal sing paling cepet saka mobil produksi pabrik ing trek Nürburgring-Nordschleife sing misuwur ing Jerman, dianggep minangka salah sawijining kursus paling tantangan ing donya.
  • Mung 900 mobil bakal digawe kanthi rega $ 518.000.
  • Aventador SVJ yaiku versi sing luwih apik saka "reguler" Lamborghini Aventador S, sing duweni 729 daya kuda V12 lan biaya kurang luwih $ 100.000.
Aventador SVJ nduweni mesin V12 sing paling kuat produksi Lamborghini sing pernah ditawani.
  • SVJ ngadhepi Super Veloce Jota. Super Veloce tegese "super cepet" ing basa Italia. Jota iku jeneng pisanan sing diidinake ing versi performa ekstrim saka Lamborghini Miura klasik ing taun 1970. Basa Spanyol kanggo huruf J lan, ing kasus iki, nuduhake menyang Appendix J saka buku pedoman balap FIA, kang diluncurake peraturan kanggo mobil olahraga lan mobil touring gedhe. (FIA, Fédération Internationale de l'Automobile, minangka organisasi sing nangani macem-macem balapan mobil.)
  • Kaya model Lamborghini Aventador liyane, mobil iki nduweni all-wheel-drive, all-wheel-steering - roda puteran rada banter uga ngarep - lan transmisi otomatis pitut-speed sing cepet-shift. Amarga aerodinamis ana sawetara owah-owahan sing katon ing njaba mobil, sing paling misuwur yaiku swiwi mburi sing gedhe banget.
Edisi winates Lamborghini Aventador SVJ 63 minangka penghargaan taun pendiri Lamborghini, 1963.
  • Nanging sawetara owah-owahan paling menarik meh ora bisa dideleng. Misale, swiwi mburi duwe ventilasi cemeng cilik sing bisa ngowahi aliran udara ing ngisor. Biasane, sayap kasebut nyurung mburi mobil mudhun menyang trotoar kanggo nambah daya tarik. Minangka sudhut mobil, udhara bakal disalurake liwat ventilasi ing sisih ngisor mung siji. Sing mbebasake aliran udara, ngurangi tekanan mudhun ing sisih pinggir mobil, sing mbantu njaga mobil kanthi rata, ngatasi kecenderungan alami kanggo nyandhang menyang njaba arah. Ing vents uga bisa diaktifake antarane swiwi kabèh bebarengan kanggo ngurangi downforce kanggo kecepatan garis lurus dhuwur banget.
  • Supercar anyar iki dicethakaké ana ing tengah-tengah apa sing ora dikenal kanthi jeneng minggu mobil Pebble Beach, dina-dina sing ngasilake pameran mobil klasik Pebble Beach Concours d'Elegance. Iku wektu nalika akeh mobil dhuwur-mewah unveil mobil dimaksudaké kanggo sing paling sugih para panuku.
  • Lamborghini uga ngluncurake versi khusus mobil sing disebut Aventador SVJ 63. Nomer 63, sing didandani ing sisih pinggir mobil putih, sing nduweni atap sing nuduhake serat karbon sing ora dicatet, ngelingi taun pendiri Lamborghini, 1963. Mung 63 bakal digawe.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]