Klobuchar kira-kira bakal ngumumake 2020 tawaran presiden

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Klobuchar kira-kira bakal ngumumake 2020 tawaran presiden[besut]

Sen. Amy Klobuchar ngandika ing Konferensi Kebijakan AIPAC (Komite Urusan Umum Israel) ing Walter E. Washington Convention Center, Washington, DC tanggal 5 Maret 2018.
  • Senator Amy Klobuchar dijadwalake bakal ngumumake tawaran presiden ing dina Minggu, wong-wong sing cedhak karo dheweke marang CNN, ngetokake senator telung mangsa saka Minnesota menyang wilayah pemukiman Demokrat sing akeh kanggo njupuk Trump taun 2020.
  • Klobuchar dikira bakal ngumumake ana ing acara outdoor ing Pulau Boom, sawijining taman sing mlebu ing Kali Mississippi ing Minneapolis. (Prediksi dhuwur ana 18 derajat.) Senator sing umur 58 taun bakal nyorot gaya kerja kelas lan bipartisan bandinge ing pidato kasebut, sumber-sumber sing cedhak karo dheweke nyatakake, nyatakake yen dheweke wis menangake bandinge nyebar ing Minnesota, negara sing meh dadi Presiden Donald Trump ing 2016.
  • "Wong-wong saka Heartland pracaya ing karya hard, nyatakake kaya iku, lan njupuk iku rampung, " Klobuchar ngandika ing ngajak kanggo dheweke acara. "Mesthi ing Minnesota ngendi aku tansaya munggah, lan sing bener antarane wewatesan ing Iowa. Kita duwe akeh kanggo rampung ing dina, minggu, lan sasi ngarep."
  • "Aku takon sampeyan kanggo gabung karo kampanye iki, sing dadi homegrown, aku ora duwe mesin politik, aku ora teka saka dhuwit, " Klobuchar bakal ngomong miturut kutipan saka dheweke. "Nanging aku duwe apa, aku duwe grit, duwe omah, aku duwe kanca, aku duwe tetangga, aku duwe kabeh sing kepengin metu ing tengah mangsa, kabeh sing njupuk wektu kanggo nonton kita dina iki, kabeh sing kepengin ngadeg lan ngomong wong penting. "
  • Minneapolis lan Kali Mississippi sing adoh bakal muter peran utama ing wicara Klobuchar, miturut penasehat.
  • "Ana cukup, akeh makna sing ana ing ngendi dheweke nindakake iki, " ujare penasihat kasebut. Klobuchar bakal "mikir babagan carane Mississippi diwiwiti ing Northern Minnesota lan kepriye lumaku liwat jantung lan bakal ngomong babagan cara iki ngubungake negara kita kanthi cara akeh."
  • Klobuchar bakal nindakaké acara ing Minnesota kanthi trip menyang Iowa tanggal 21 Februari, ing pundi piyambakipun badhé mlebet ing Pendhapa Musim Panas Demokrat Ankeny lan Fundraiser Ankeny.
  • Cita-cita presiden Klobuchar ora dadi rahasia kanggo akeh ing negara asal lan watara Washington.
  • "Dheweke bakal nglakoni, " mantan Wakil Presiden Walter Mondale marang KFGO ana. "Aku banget positif yen dheweke bakal mbukak lan ngumumake ana ing dina Minggu.
  • Klobuchar marang para wartawan ing awal Januari sing dheweke "njupuk cedhak karo keputusan" babagan lulus kanggo presiden ing 2020.
  • "Aku terus ngomong karo wong-wong mau, " dheweke kandha.
  • Dheweke ngandhani CNN ing pungkasan Desember 2018 yen ana "keputusan gedhe" amarga ana "akeh wong sing mlaku."
  • "Aku pengin swara saka panggonan Donald Trump nindakake banget, " dheweke ngandika. "Kula, contone, dheweke meh menang ing 2016, lan kita teka roaring maneh ing 2018. Aku iki anjog tiket, lan aku pracaya sampeyan kudu wong sing bakal pindhah ora mung ngendi iku nyaman, nanging ing ngendi iku ora nyenyet lan dadi cumadhang tumindak karo wong liya sing ora sengaja disepakati kanggo paningkatan negara iki. "
  • A Klobuchar mbukak, miturut wong-wong sing wis ngomong karo dheweke babagan prospek, bakal matak senator minangka makarya menehi sing bisa njaluk iku rampung nalika iku kudu rampung. Dheweke bakal nyedhiyakake dheweke minangka cucu saka Amerika, sing bisa ditampa dening mbah kakung sing nyimpen dhuwit kanthi warung bisa ngirim bapakne, sing bakal dadi wartawan, menyang kuliah.
  • Tim Klobuchar pracaya ana pembuka ing pamrentahan Demokratik kanggo wong sing bisa gegandhèngan karo pemilih ing Iowa amarga hubungan lokal, nanging uga bisa ngomong karo Demokrat sing kepéngin ngalahaké Trump taun 2020 lan uga menangaké pemilih Trump.
  • Ing ngendi Pemimpin Demokrat pracaya rekaman pemilihan Klobuchar bakal dadi faktor: Senator wis terus-terusan ngalahake Demokrat liyane ing Minnesota, menang telung istilah ing kantor kanthi rata-rata 26 persen.
  • Klobuchar menang maneh ing 2018 kanthi 60% voting ngunjungi kabeh 87 Minnesota ing kampanye, kalebu 42 sing lunga kanggo Trump ing 2016. Kemenangan iki mbantu koyone Klobuchar kredibilitas karo pedesaan lan pemilih Républikan lan bakal kamungkinan dadi penyangga dheweke kampanye.
  • Klobuchar nduweni rekaman voting liberal nanging ora dianggep liberal minangka calon liyane sing mlaku kanggo presiden utawa ngelingi ril 2020. Klobuchar ora ndhukung ngilangi Agensi Penguatkuasa Imigrasi lan Kepabeanan utawa tagihan Medicare-for-All Vermont Sen Bernie Sanders - tinimbang meksa ngurangi umur ing ngendi wong diijini tuku menyang program kesehatan kesehatan pemerintah.
  • Sawetara anggota Demokrat nyatakake manawa rekor voting sing luwih moderat - dheweke ndhukung, kayata nominasi Trump Wilbur Ross, Mike Pompeo lan John Kelly lan tuan rumah nominasi liya - cukup kiwa kanggo sukses ing dhasar Demokrat. Miturut tracker voting congressional FiveThirtyEight, Klobuchar milih karo kapentingan Trump 31% wektu wiwit dhéwéké njabat.
  • Lair ing Plymouth, Minnesota, Klobuchar bali ing negaranipun sawise nekani Universitas Yale lan njupuk gelar sarjana hukum ing Universitas Chicago. Dheweke miwiti karire ing praktisi pribadhi sadurunge kapilih minangka presiden Hennepin County ing taun 1998. Dheweke dipilih maneh tanpa kompetisi ing taun 2002.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]