Kendrick Lamar, Drake lan Childish Gambino dikabarake nolak Grammy

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Kendrick Lamar, Drake lan Childish Gambino dikabarake nolak Grammy[besut]

Taun 2018 minangka taun amba kanggo Kendrick Lamar_00003305.jpg
  • Nominasi loro sing duwe nominasi paling Grammy taun iki nolak kanggo tampil ing acara kasebut.
  • Iku miturut Ken Ehrlich, produser wektu suwe.
  • Ehrlich ngendika marang The New York Times sing nyanyikake rapet Drake, Lamar lan Childish Gambino ing pertunjukan slametan ing pertunjukan Minggu sore lan ditolak.
  • Grammys 2019: Punika kabeh sampeyan kudu ngerti
  • "Kasunyatane, kita isih duwe masalah ing donya hip hop, " Ehrlich nyatakake koran kasebut. "Nalika ora njupuk hadiah gedhe, akademi, lan apa sing diwakili dening Grammys, tetep kurang migunani kanggo komunitas hip-hop, sing sedhih."
  • Apa Grammys uga duwe masalah balapan?
  • CNN wis ngrambah metu telung rappers kanggo komentar.
  • Lamar ngasilake taun iki kanthi wolung nominasi, diikuti dening Drake sing nduweni pitu. Childish Gambino nduweni limang nominasi.
  • Akademi Rekaman wis ngupayakake diversifikasi kaanggotaan ing tengah-tengah keluhan yen Grammys ora dadi lapangan kanggo seniman minoritas lan wanita.
  • Ing taun 2017, Akademi Rekaman Presiden Neil Portnow ngandhakake yen ana wawancara karo Pitchfork yen dheweke ora mikir ana masalah balapan.
  • Grammy chief: Ora ana 'masalah lomba'
  • "Kita ora, minangka musisi, kanthi rasa seneng, ngrungokake musik miturut jender utawa ras utawa etnis, " ujare Portnow. "Nalika sampeyan milih kanggo milih musik kanthi cara sing paling sethithik - sethithik cara aku nyedhak - sampeyan wis nutup blindfold lan sampeyan ngrungokake."
  • CNN wis ngrambah metu Academy Recording kanggo komentar liyane.
  • Grammy Awards 61st bakal ditayangake ing 8 pm ET Minggu ing CBS.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]