Kenapa wektu kanggo investor kanggo mbela

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Kenapa wektu kanggo investor kanggo mbela[besut]

  • Kenapa Mark Howard minangka investor cautioning

Iku wektu kanggo investor kanggo miwiti nggawe luwih aman taruhan.[besut]

  • Dadi, Howard Marks, ketua ketua Oaktree Capital, marang Richard Quest ing CNNMoney editor ing "Markets Now" ana.
  • "Pertahanan luwih penting tinimbang nglanggar" sapunika, ngandika Marks, pangarang "Ngatur Siklus Pasar: Njupuk Bebungah ing Sisih."
  • Investor kudu nimbang njupuk saham ing sarana, lan ngurangi investasi kasebut ing saham teknologi sing luwih murah, ujare.
  • Pertahanan kuwi jeneng game kanggo sawetara alasan.
  • Sanajan saham wis tambah, Marks ngelingake yen kita bisa nyedhaki pungkasan siklus sapi.
  • "Aku ora ngucap, " ujare. "Aku mikir yen metu saka pasar cukup mbebayani saiki, lan aku mikir bakal dadi kasalahan kanggo ngunggahake awis." Nanging luwih akurat saham bisa nglindhungi investor saka amba losses yen owahan iklim.
  • Tandhani uga nuding perang dagang karo China minangka alesan liya kanggo investor mlaku-mlaku kanthi teliti.
  • "We have a trade trade with China, it's probably going to be solved, but it may go off the rails, " ujar. "Lan yen mbukak ril, iki nduweni akibat banget kanggo ekonomi donya."
Lumantar CNNMoney "Pasar Saiki" lepen urip saka NYSE saben Rebo jam 12:45 PM ET.
  • "Markets Now" urip saka New York Stock Exchange saben Rebo ing 12:45 pm ET. Diadaptasi dening koresponden bisnis CNNMoney, program 15-menit fitur komik sing ora apik saka pakar.
  • Sampeyan bisa nonton "Pasar Saiki" ing CNNMoney.com/MarketsNow saka meja utawa ing telpon utawa tablet. Yen sampeyan ora bisa nyekel live kasebut, goleki highlights online lan liwat newsletter Markets Now, dikirim menyang kothak mlebu saben sore.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]