Katy Perry ngadhepi kritik babagan desain sepatu kaya ireng

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Katy Perry ngadhepi kritik babagan desain sepatu kaya ireng[besut]

Sepatu saka Katy Perry
  • Pisanan iku Prada. Banjur Gucci. Saiki, Katy Perry diarani nggawe fashion sing bisa mbangkitake ireng.
  • Brande seniman penyanyi nentang kritik liwat rong gaya sepatu sing diarani sawetara fitur citra rasis.
  • CNN wis ngrambah metu Perry kanggo komentar. Perry miwiti debut ing babagan sepatuku ing taun 2017. Iki kasedhiya ing situs web lan liwat pengecer ing saindhenging donya, kalebu Dillard lan Walmart ing Amerika Serikat.
  • Heavy Ora Face Block lan Rue Face Slip-On Loafers teka ireng lan krim. Ing vamps ing loro gaya kalebu padha protruding mata, irung lan lambé abang kebak.
  • Ok Katy Perry njelasake sepatu iki SMH #blackface #KatyPerry #gucci #gucciblackface #boycott pic.twitter.com/j0dswNOSoH
  • Werna ing sepatu ireng ing gaya kasebut nyathet banding kanggo ireng, laku-lukisan pasuryan rasis sing diwiwiti minangka cara kanggo pemain putih kanggo ngolok-olok wong Afrika sing diiringi minstrel sing nggunakake cat ireng lan fitur facial sing dibesarkan.
  • "Liyane bakal ditambahake file papat irengmu, " ujare siji wong ing Twitter.
  • Liyane sarcastically remarked sing sepatu bakal pindhah uga karo sweater Gucci ireng uga evoked blackface.
  • Dina iki Gucci ngeculake Balaclava Knit Top. Sigh. Banget @Gucci? Tenan? pic.twitter.com/ETWKFhHVEB
  • Brand mewah Italia apologized kanggo "balaklava jumper wool", kang narik munggah liwat irung lan kalebu Cutout kanggo tutuk karo abang lambé abang.
  • Prada apologized kanggo tokoh kaya kethèk sing pasuryan ireng lan lambé abang gedhe lan janji kanggo mbatalake sawetara produk.
  • Kanggo sawetara, fashion anyar sing digabung karo kontroversi ireng sing nglibataké Virginia Gov. Ralph Northam ngetokaké sepatu sepatu Perry dadi luwih susah.
Punika sababipun, pethikan punika nyerang
  • Sandal lan loafer kasedhiya ing situs web Dillard.
  • Senen sore, gambar lan deskripsi sepatu diganti karo pesen, "Item iki ora kasedhiya kanggo tuku internet." Dillard durung nanggepi panjalukan CNN kanggo komentar.
  • Juru bicara Walmart mengatakan, gaya sepatu Perry itu tidak pernah tersedia di toko batu bata dan mortir.
  • Perusahaan ora nanggapi pitakonan CNN babagan apa sing didol ing situs web kasebut.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]