JCPenney jeneng Jill Soltau minangka CEO anyar

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

JCPenney jeneng Jill Soltau minangka CEO anyar[besut]

JCPenney names Jill Soltau as its new CEO 1.jpg
  • Apa JCPenney ana masalah serius

Jill Soltau, pimpinan toko veteran sing paling anyar sing tanggung jawab kanggo kain Joann lan toko kerajinan, bakal dileksanakake kanthi mbenakake JCPenney.[besut]

  • Penney announced ana sing Solatu bakal njupuk alih minangka CEO perusahaan diwiwiti ing 15 Oktober. Penney wis pemimpin tanpa Marvin Ellison ninggalake perusahaan ing Mei kanggo njupuk proyek paling dhuwur ing Lowe.
  • Solatu bakal dadi salah siji saka sawetara CEO wanita sing ndadekake perusahaan Fortune 500.
  • Dheweke bakal ngadhepi tugas sengit: Nguripake JCPenney, mantan heavyweight retail sing wis katon nganti nutup $ 1.50 per saham. Penney saiki tanpa pejabat pangareping. Jeffrey Davis mundur minggu kepungkur mung 14 wulan sawise njupuk proyek.
  • Ing tandha yen Soltau nduwe persetujuan Wall Street kanggo miwiti, saham wutah 11% ing dagang lengkap.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]