Inggris pratela perdagangan Swiss karo May minangka May nggawe rencana Brexit kanggo Corbyn

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Inggris pratela perdagangan Swiss karo May minangka May nggawe rencana Brexit kanggo Corbyn[besut]

UK narik plug on no-deal perusahaan ferry Brexit tanpa feri
  • UK wis mlebu persetujuan karo Swiss kanggo njamin hubungan dagang antarane rong negara kasebut bakal terus sawise Brexit, pamrentah Inggris.
  • Kasepakatan antarane negara kasebut diumumake ing Desember lan diratifikasi ing Bern, Swiss, Senin.
  • Iku bakal niru aturan dagang sing saiki "sacepete, " ujare pamaréntah nalika diturunake. Nanging para menteri tetep ana ing tekanan kanggo nangani tawaran luwih dhisik sadurunge Britain ninggalake Uni Eropa ing 29 Maret.
  • "Swiss minangka salah sawijining mitra dagang sing paling terkenal sing nggoleki terus, kanggo ngetung luwih saka 32 milyar kilogram taun dagang, " ujare Sekretaris Negara Perdagangan Internasional Liam Fox ing statement.
UK narik plug on no-deal perusahaan ferry Brexit tanpa feri
  • "Iki penting banget kanggo bisnis UK, saengga aku kesengsem ing Bern ning dina iki, kanggo nerusake 15.000 eksportir Inggris, " ujare.
  • Minangka anggota Uni Eropa, keuntungan UK saka tawaran perdagangan Uni Eropa karo bangsa liya, nanging bakal ilang tawaran kasebut nalika acara Brexit ora ana. Swiss ora dadi anggota Uni Eropa nanging minangka bagéan saka sawijining pasar tunggal.
  • Dina Minggu, direktur umum Konfederasi Industri Inggris (CBI) ngandhakake kegagalan pamaréntah kanggo ngamanake kontinuitas transaksi perdagangan kasebut minangka "darurat."
  • "Prospek kuwi dina sawise Brexit tawaran sing bakal ilang, " Carolyn Fairbairn marang Sky News.

Bisa nulis surat menyang Corbyn[besut]

  • Perkembangan punika nedahaken kamenangan sementara kangge Perdhana Mentri Britania Theresa May, ingkang berjuang kanggé nglampahi kesepakatan penarikanipun kaliyan UU liwat Parlemen.
  • Mei wrote Minggu kanggo oposisi pemimpin Partai Buruh Jeremy Corbyn, karo kang wis ngedika wiwit kesepakatan dheweke ditemtokake ing House of Commons pungkasan sasi. Dheweke ngandhakake, Parlemen bakal muter peran gedhe ing ngarahake negosiasi karo EU.
  • "We intend kanggo menehi Parlemen langkung ageng ngandika ing tugas kanggo phase sabanjure rembugan kanggo ngatasi masalah sing ... MPs ora bisa yakin persis apa hubungan sing bakal mbesuk bakal, " Mei wrote.
  • Dheweke uga ngandika dheweke ngarep-arep duwe diskusi luwih lanjut karo Buruh liwat "pengaturan alternatif" menyang backstop ing tapel wates Irlandia Lor sing dheweke nggoleki kanggo ngamanake pemimpin EU.
  • Nanging dheweke mbantah maneh supaya Corbyn ngundang Britain supaya tetep ana ing kunjara kepegawaian sawise Brexit, amarga dheweke bakal ngilangi kemampuan negara kanggo nyerang perdagangan.
  • "Aku ora jelas kok sampeyan pracaya bakal luwih apik kanggo nggoleki ucapake ing tawaran perdagangan Uni Eropa tinimbang kemampuan kanggo nyerang kita dhewe tawaran?" dheweke nulis.
  • Yen ora ana persetujuan anyar sing ditindakake ing EU dening Rebo, Mei bakal nggawe pernyataan ing DPRD dina iki, lan bakal mlebu gerak kanggo debat ana.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]