Inggris menehi Prancis Les Bleus karo Six Nations thumping

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Inggris menehi Prancis Les Bleus karo Six Nations thumping[besut]

Jonny May nyentak kanggo Inggris.
  • Inggris mbiyantu juara Enem Bangsa sing nyengakaké Enem Bangsa-Bangsa sing lolos saka juara ing Irlandia kanthi ngalahake Prancis 44-8 ing London.
  • Jonny May ngetung telung menit ing pembukaan 30 menit karo Perancis ora bisa ngatasi kecepatan winger utawa intensitas unggul Inggris.
  • Damian Penauddid narik bali maneh kanggo Prancis sadurunge Henry Slade nambahake sisih ngarep sadurunge setengah jam.
  • A penalti nyoba sawise Chris Ashton diundhuh saka bal kanthi Gael Fickou nalika katon kaya dheweké arep ngetung babak utama Inggris ing wiwitan periode kapindho.
  • Lan Owen Farrell nyabrang kaping enem nalika pertahanan Prancis kapenuhan.
  • Asilé nemtokaké pertandhingan Enem Bangsa sing muluk-muluk karo Wales sabanjuré sabanjuré, kanthi turnamen loro tim tanpa tim sing bisa ngalahaké impen-impen sing gedhé.
  • Liyane kanggo ngetutake ...

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]