Ing 40s Karo Ora Ana Tabungan Pensiun? Nggawe Iki Gerakan Sabanjure

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Ing 40s karo ora ana tabungan pensiun? Nggawe iki gerakan sabanjure[besut]

In your 40s with no retirement savings? Make these your next moves 1.jpg
  • Bakal endhog nestamu suwene?

Iku ora rahasia manawa Amerika, ing kabeh, isih ana ing pensiun. Nalika iku salah siji ing 20-an utawa 30-an kanthi ora ana endhog nest, kanthi wektu sampeyan tekan 40-an iku kahanan sing ala.[besut]

  • Sanajan rata-rata Amerika sing umur 44 nganti 49 nduweni sethithik luwih saka $ 81.000 socked adoh kanggo masa depan, miturut Institut Kebijakan Ekonomi, ana akeh 40-somethings tanpa tabungan ing kabeh. Yen sampeyan salah siji saka wong-wong mau, ayo kepengin ngrampungake.

1. Aja kepenak[besut]

  • Saraf-wracking minangka bisa nemokake dhewe ing 40s tanpa sepi dilebokake kanggo taun emas, ora flip metu babagan akeh banget. Kabar apik yaiku yen sampeyan isih duwe sawetara taun kerja ing ngarep supaya sampeyan bisa ngalahake, supaya luwih gamblang ing apa sing ora sampeyan simpen, fokusake energi sampeyan kanthi luwih maju.
  • Nggawe anggaran yen sampeyan durung duwe supaya sampeyan bisa ndeleng ngendi dhuwit sampeyan saben wulan. Iki bisa mbantu sampeyan mangerteni apa sing bakal ditindakake kanggo sampeyan mbiyantu teluk sing terus-terusan. Banjur nylametake jumlah sing cukup kanggo sisa taun kerja supaya sampeyan bisa nggawe wektu sing ilang.
  • Mbayangno sampeyan lagi 47 yen ora ana tabungan lan sampeyan pengin pensiun ing 20 taun. Yen sampeyan bisa ngetok $ 600 sasi kanggo rong dekade sabanjure lan investasi sampeyan generate rata-rata taunan 7% bali sak wektu, sampeyan bakal lungguh ing cedhak $ 300.000. Nggawe $ 800 sasi, lan sampeyan bakal nggoleki meh $ 400.000.
  • Mesthi wae, tokoh-tokoh kasebut bakal nggawe sampeyan sugih minangka senior, nanging uga menehi cukup income kanggo sampeyan kanggo mbayar tagihan lan manggon gaya urip sing cukup nyaman, utamané nalika sampeyan nemokake sumber pendapatan liyane, kaya Keamanan Sosial, menyang campuran.

2. Njupuk luwih awis kanggo tabungan[besut]

  • Yen sampeyan durung nyimpen kanggo pensiun nganti saiki, kemungkinan kasebut amarga paychecks sampeyan bisa maxed metu sasi sawise sasi dening expenses urip. Dadi tinimbang terus ngetutake jebakan kasebut, mriksa budget sing anyar lan pilih ngendi sampeyan arep Cut corners. Yen sampeyan bisa ngetungake ruang urip lan cukur $ 500 saben sasi saka biaya omah, kuwi tambahan $ 6.000 taun sing bisa langsung menyang endhog nest.
  • Mesthi, sampeyan bisa ndeleng budget sampeyan lan bakal nemtokake manawa ora ana cara kanggo nyilikake sudhut. Lan sing nggoleki, yen sampeyan nemokake cara kanggo ngasilake luwih akeh.
  • Awit bos sampeyan mbokmenawa ora bakal ngedol wektu sing cepet amarga sampeyan isih ana ing tabungan pensiun, sing paling apik kanggo sampeyan iki yaiku kanggo nyedhiyakake jiwane sisih - tegese, manggung liyane ing posisi paling utama. Sengaja, 14% wong sing nyambut gawe ana ing njero karya ekstra kanggo tujuan nyimpen kanggo pensiun, dadi yen sampeyan luwih seneng ora kompromi ing gaya urip sampeyan, utawa sampeyan saestu aran sampeyan wis ngurangi biaya sampeyan minangka akeh yen bisa, yen njupuk karya ekstra mbokmenawa minangka langkah sing bener kanggo sampeyan.

3. Pikiraken babagan nggayuh karir panjenengan[besut]

  • Ana rauh titik nalika sampeyan mung bisa nindakake supaya akeh kesalahane. Yen sampeyan lagi nggoleki tanpa tabungan nalika sampeyan tekan 40-an, sampeyan kudu nggawe rencana kanggo ngluwihi karir lan nggunakake taun-tahun tambahan kanggo proyek ora mung nyimpen dhuwit, nanging ninggalake telur sarang sing ana saiki.
  • Ing conto ndhuwur, kita nyumurupi yen nyimpen cukup nyengsemake $ 800 saben sasi liwat 20 taun bakal nyebabake meh $ 400.000 tabungan. Nanging mbayangno sampeyan bisa njaga tingkat tabungan kanggo limang taun luwih. Mengkono bakal ninggalake sampeyan kanthi $ 607.000 kanggo pensiun, assuming yen rata-rata taunan rata-rata padha 7% bali ing investasi.
  • Saiki, sampeyan bisa nemtokake yen ora perlu ngetrapake karir nalika sampeyan mung ana ing 40-an lan duwe wektu akeh kanggo nelpon. Nanging ing bab iki: Sing luwih penting sampeyan bisa nemoni tanggal pensiun utawa umur, dadi luwih angel kanggo sampeyan nyimpang saka gagasan nalika sampeyan luwih tua lan bisa uga wis ilang. Ing sisih liyane, yen sampeyan ngomong dhewe saka umur sing relatif enom yen sampeyan kudu nyurung awak supaya bisa kerja luwih suwe, bakal luwih gampang ditemokake karo rencana kasebut yen sampeyan nampa ing situasi kasebut.
  • Dadi ing 40-an tanpa tabungan pensiun ora gedhe, ora ketompo carane katon ing. Nanging tinimbang ilang kelangan, utawa luwih becik, mundur dhewe ing gagasan supaya ora pensiun, njupuk langkah-langkah kanggo njaluk pegangan ing keuangan lan nggawe pilihan sing ngijini sampeyan miwiti sawetara dhuwit serius.
  • Pranala njaba:
  • • Motley Fool Issues Rare Triple-Buy Alert
  • • Iki Simpenan Bisa Kaya Tuku Amazon ing 1997
  • • 7 saka 8 Wong Ora Kudu Ngenani Pasar Triliun-Dolar Iki
  • Ing wektu sing padha, mental nyiyapake awakmu luwih cepet kanggo nyegah stres minangka senior. Duwe ora tabungan jangka panjang ing 40-an sampeyan kahanan sampeyan bisa entuk saka. Kunci kuwi, kanggo miwiti nggawe owah-owahan sesampunipun supaya sampeyan ora nampa ing 50-an kanthi keseimbangan sing ora ana.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]