Iki minangka Grammy of firsts

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Iki minangka Grammy of firsts[besut]

This was a Grammys of firsts 1.jpg
  • Grammy Awards taun ke-61 padha cantik sajarah, saka wanita nganti rap lan pirang-pirang "penari."
  • Kene sawetara saka highlights:

Emily Lazar éntuk udan ing udhara[besut]

  • Tuan rumah Alicia Keys sing ditawani ing acara televisi ing pameran sing ngandhakake yen Lazar dadi wanita pertama sing nguwasani insinyur supaya bisa menang album rekayasa sing paling apik, non-klasik kanggo "Warna" Beck.

Brandi Carlile ndadekake sajarah LGBTQ[besut]

  • Penyanyi dadi wong LGBTQ pisanan kanggo menangaké Grammy ing kategori album paling apik ing Amerika kanggo "Dening Daging, Aku Nyuwun Sampeyan."
Brandi Carlile nganakake onstage sajrone Penghargaan GRAMMY Tahunan kaping 61 ing 10 Februari ing Los Angeles.
  • Carlile uga éntuk penghargaan kanggo kinerja musik Amérika paling apik lan lagu musik Amérika paling apik kanggo "The Joke."

Childish Gambino ngisi rong kemenangan sajarah[besut]

  • "Iki Amerika" dadi sing pertama rap kanggo menang lagu lan taun iki.
Childish Gambino ora teka ing Grammys. Kene, dheweke nekani Badan Surgawi: Fashion & The Imagination Catholic Institute Gala ing Museum Seni Metropolitan ing tanggal 7 Mei 2018 ing New York City.
  • Ana beda antarane rong penghargaan.
  • Lagu taun dianugerahi kanggo para penulis lagu, nalika rekaman taun dadi pemain lan instrumental ing nggawe single, kalebu insinyur lan produser.
  • Gambino - aka Donald Glover - ora teka ing upacara kasebut.

Cardi![besut]

  • Cardi B. ana ing wayah wengi Minggu nalika dheweke nampa album rap paling apik Grammy kanggo "Invasi Privasi".
  • Iki bisa dingerteni, amarga dheweke dadi artis wanita solo pisanan sing menang.
Cardi B nampa penghargaan album Best Rap karo
  • Dheweke ngguyu rada nyenengake nalika nyekel tangane bojone Offset kanggo ndhukung.
  • "Saraf kasebut banget ala, " dheweke kandha. "Mungkin aku kudu miwiti ganja rok."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]