Honda ndhukung GM ing mobil nyopir

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Honda ndhukung GM ing mobil nyopir[besut]

  • Iki karyawan nyoba mobil nyopir dhewe

Honda lan General Motors nggabungake nggawe kendaraan anyar kanthi otonom. Honda bakal nandur modal $ 2 milyar ing 12 taun dadi anak perusahaan GM, Cruise.[besut]

  • GM lan Cruise wis mbangun lan ngembangake versi nyopir mobil Chevrolet Bolt EV GM kanthi nyetop swara sing digunakake kanggo umum ing taun ngarep. Kanthi bantuan engineering lan financial Honda, Cruise bakal miwiti ngembangake kendaraan anyar sing ora adhedhasar mobil sing ana, perusahaan ngandika. Iku bakal makili langkah sabanjure ing otonomi driving, siji ing kontrol kanggo operasi manungsa ora absen.
  • "Iki minangka kendaraan khusus sing bakal dadi kendaraan pertama sing diproduksi ing skala sing dibebasake saka kendala desain kendaraan lan duwe driver ing roda, " ujare Presiden GM Donald Amman.
  • Amman ora nyenengake wektu nalika kendaraan nyopir Cruise Automation bakal ngangkut anggota masyarakat umum, ing EV Bolt utawa mobil anyar. Mobil-mobil iki bakal digelar nalika wis mutusake cukup aman, Amman cukup.
  • Bank investasi berteknologi tinggi Jepang Softbank mung nandur modal $ 2.25 milyar ing Cruise, lan Honda mundhut saham ekuitas $ 750 yuta. Bebarengan karo investasi Honda lan Softbank menehi cruise total $ 14, 6 milyar.
  • "Kendaraan otonomi ora mung impen ing Silicon Valley, " ujare Zo Rahim, Manajer Riset ing perusahaan media otomotif, Cox Automotive. "Pabrikan mobil saiki wis dadi primadona kanggo ngarahake arah lan perkembangan mangsa mobilitas massal."
  • Saham GM naik 2% dina Rebo.
GM ngumumake gambar kendaraan tanpa pemandu sing direncanakake.
  • Honda lan GM wis kerja sama ing teknologi baterei mobil listrik lan sel bahan bakar hidrogen, sing ngasilake energi listrik saka gas hidrogen. Kemitraan anyar karo Cruise Automation tansaya metu saka karya loro perusahaan sadurunge.
  • GM nganggep, kanthi nyetir Bolt EV, saiki mung perusahaan sing ngadegake kendaraan otonom ing jalur produksi. Perusahaan ora bakal ngomong ngendi utawa nalika kendaraan anyar bakal diprodhuksi.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]