Hiring ngetokake wektu ing Januari

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Hiring ngetokake wektu ing Januari[besut]

Census citizenship question trial can proceed, Supreme Court saysPolitics 3.jpg
  • Ekonomi AS ditambahake 304, 000 proyek ing Januari, sasi sing kaget banget nalika nyambut gawe minangka pengusaha terus nggawa pekerja anyar.
  • Tingkat pengangguran kacathet rada nganti 4%.
  • Januari iku sasi suwene 100 dina. Pamrentah ngandika ana "ora ana impact sing bisa didelok" saka pemrenturan pemerintah babagan tenaga kerja lan upah, nanging ora nyumbang marang pangangguran.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]