Hannity nolak 'kompromi uwuh' minangka anggota legislatif ngupaya supaya ora mati

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Hannity nolak 'kompromi uwuh' minangka anggota legislatif ngupaya supaya ora mati[besut]

EL PASO, TEXAS - FEBRUARY 11: Presiden Donald Trump ngandika ing rapat umum ing Coliseum El Paso County tanggal 11 Februari 2019 ing El Paso, Texas. Presiden AS Donald Trump terus kampanye kanggo tembok sing bakal dibangun ing sawetan tapel wates karo Demokrat ing Kongres njaluk langkah-langkah keamanan sabanjure. (Foto dening Joe Raedle / Getty Images)
  • Versi artikel iki pisanan muncul ing newsletter "Reliable Resources". Sampeyan bisa mlebu kanthi gratis ing kene.
  • Saderengipun Presiden Rumpun Trump ing El Paso, TX - pertemuan ingkang sepindhahipun taun punika - ing wengi dalu, CNN's Betsy Klein ngandhani sumber babagan apa sing bakal dikarepake ing rapat umum. Nalika dheweke takon babagan panggunaan Trump kang bola-bali babagan statemen babagan kekerasan ing El Paso, sumber kasebut kanthi sinis nanggapi, "LOL."
  • Supaya ing ngendi kita, rong taun dadi presiden Trump. Sawetara wong ngguyu babagan kabutuhan politik sing cocog. Wong liya nandhang sangsara.
  • Kanggo rekaman, Trump tetep adoh saka kisah kasebut ing wayah wengi, miturut Daniel Dale, nanging dheweke ngulang maneh akeh omongan liya - sanajan uga ukurane wong akeh. Maca bebener Twitter sing ngetokake kasunyatan Dale kene ...
  • >> "Dadi endi sing bener?" Trump ngandika ing salah sawijining titik. "Sampeyan ngerti, sawetara wong sing paling ora jujur ing media iku sing diarani kasunyatan."

Veto Hannita?[besut]

  • Minutes sadurunge Trump njupuk ing panggung, kabar iki nyebabake Capitol Hill: "Perundingan Kongres ngandhakake wis mencapai persetujuan prinsip kanggo nutup shutdown pemerintah parsial ing akhir minggu iki." Punika paling anyar saking tim CNN.
  • Nanging ana sawetara kritikus konservatif babagan kesepakatan kasebut. "Sapa wae Republican sing ndhukung kompromi sampah iki, sampeyan kudu jelas, " kata Sean Hannity ing wayah sore. Charlie Sykes nyebat "veto Hannite ..."
  • >> Trump ora ndukung kesepakatan: "Akeh barang wis berubah, lan kita bakal weruh apa sing kedadeyan, " dhawuhe Laura Ingraham sajrone wawancara sadurunge rally ...
  • >> CNN's Manu Raju tweeted: "Siji bab cetha" saka kesepakatan iki: Trump "ora njupuk $ 5.7B kanggo tembok minangka dheweke wis nuntut kanggo minggu lan sing mimpin kanggo mati pamaréntah .. Pitakonan iku bakal mlebu ing muncul lan nyoba kanggo tumindak sacara administratif kanggo mbudidaya liyane - senadyan risiko ... "

Bentenane Fox lan liyane[besut]

  • Kabar berita kabel ing wayah wengi iki bener-bener ngumumke. "El Paso, Texas minangka kutha utama Amérika kanthi populasinipun sami kaliyan Boston, amargi langkung ageng kangge nindakaken kalih acara gaya kampanye presiden bersaing, sami kaliyan ing wekdal punika, " ujar Lawrence O'Donnell. ing MSNBC.
  • Pancen, counter-rally Beto O'Rourke ana masalah gedhe. Trump bola-bali nggawa. Nanging lineup utama liberal MSNBC mung nuduhake potongan singkat rally. CNN ngrembug babagan anti-Trump ing kutha kasebut, nanging ora nuduhake pidato Beto. Ing sisih flip, Fox News nampilake kabeh rally Trump kang urip - sanajan iku tetep luwih saka jam. Ing wektu liya wong ngaku Fox lan MSNBC minangka gambar pangilon saka siji liyane, mung nyebut Senin wengi minangka conto prabédan ...

Carane El Paso Times nglangkungi rally dueling[besut]

  • Salah siji saka koran utama ing situs web iki yaiku "Trump ngandika 10.000 ing rapat umum Coliseum El Paso; Departemen Bomba ngandika ora bener."
  • Kanggo jangkoan lokal sing lengkap, klik kene ...

Pesen Trump[besut]

  • "Tembok bakal dibangun, bakal terus cepet, " ujare marang para penggemaré ing wayah wengi, senadyan tembok-tembok pulitik nyerang.
  • Nonton pidato, aku disabetake dening panggunaan rhetorical saka "kita" lan "sampeyan." Dheweke ngandika, "WE wis nandhang media sing ora seneng banget, lan KAMU menang, lan dheweke ndadekake dheweke dadi gila."
  • Lan: "Aku ora nylametake negara kita, " ujare sawetara wektu mengko, "Sampeyan nylametake negara kita ..." Lan "donya nonton ..."

Cliff Sims sues Trump[besut]

  • Iki minangka tuntutan hukum anyar ... duweni potensi meksa pengadilan legal nyata liwat perjanjian non-pambocoran Trump ... lan iku digambarake rong minggu kepungkur nalika "Tim Vipers" metu.
  • Trump ngutip Cliff Sims 'NDA, lan kampanye pembantu Trump diancemake kanggo nggugat, nyebabake pirang-pirang pokrol nyatakake, ing efek, "Aku wani sampeyan." Mark Zaid mratelakake yen dheweke bakal njupuk kasus "pro bono" Sims. " (Aku ngutip Zaid ing crita iki.)
  • Saiki, pengacara Zaid IS Sims. "Pamrentah AS sengaja lan ora sacara konstitusional nyambut gawe kanthi nggunakake subterfuge kanggo entitas pribadi, Donald J. Trump kanggo Presiden, Inc., kanggo nglakokake penawaran kanggo ngetokaké Mr. Sims nalika iku pancen kekuwatan kuat presidensi marang siji-sijine individu, "Zaid ngandhakake ing suite ana.
  • Miturut CNN's Kate Sullivan, "tuntutan hukum nguwatake keputusan pengadilan sing Trump bisa uga ora dileksanakake, langsung utawa liwat cutouts Pemerintah Non-AS, apa wae perjanjian panuntun dhumateng sing ngupayakake ora nglanggar hak-hak Amandemen pisanan."

Alesan liyane babagan tuntutan hukum iki[besut]

  • Maggie Haberman, sing nyebarke berita babagan tuntutan Sims, tweeted: "Sandhangan nemu ing jantung apa sing wis dicoba dening presiden bebarengan ing rong taun kepungkur - warga pribadi lan pemegang kantor paling dhuwur ing tanah ... "

Kanggo RECORD, PART ONE[besut]

  • - Zachary B. Wolf paling anyar: "Racist Trump Elizabeth Warren taunts wis ngetik phase anyar ..." (CNN)
  • - Poppy Harlow bakal modhèrn bandhara kutha kaping 2 CNN ing musim 2020, kanthi saingan presiden Howard Schultz, Selasa ing Houston ... 10 pm ET ...
  • - "Frontline" lan WSJ nggarap kanggo pisanan ... "Predator ing Reservation, " sawijining investigasi bebarengan, premieres ... (PBS)

Nganyari Bezos saiki[besut]

  • Pengembangan utama Senin kuwi minangka scoop dening WSJ: Perusahaan induk Nasional Enquirer American Media (AMI) "njaluk pitunjuk taun pungkasan saka Departemen Kehakiman AS liwat apa publisher kudu ndaftar minangka agen manca." Surat tanggapan DOJ, kasedhiya ing web, nanging kabeh dikonfirmasi. Nalika jeneng American Media ditrapake, rincian kasebut cocog kanthi becik.
  • Mikir maneh musim semi tahun 2018. Michael Cohen wis diserbu. American Media wis ditepaki. Perusahaan, kepingin akses menyang pembiayaan Saudi, wis nerbitake publikasi pro-Saudi. Lan cedhak kabar wis takon babagan sepotong propaganda babagan stiker supermarket. Iku latar mburi kanggo AMI kang njangkau menyang DOJ.
  • Pemerintah nyimpulake yen AMI ora perlu ndaftar minangka agen manca amarga, sanajan penerbit "njaluk komentar" saka penasehat Saudi sadurunge diterbitake, ora ana masalah finansial karo Saudi. Pitakonan mbukak: Apa AMI nyebarake brosur kanthi pangarep-arep kanggo nyekel hasil sing luwih anyar?
  • Yen mangkono, ora bisa. Pengacara Pecker, ora ana apa-apa ing deal Saudi $$. Lan AMI ngandika ing statement anyar ana sing "ora duwe, utawa kita wis tau, sembarang editorial utawa financial hubungan menyang Arab Saudi." Kene crita lengkapku ...

Apa sing bakal ditemokake ing investigasi AMI?[besut]

  • Sawise paring pidato Bezos nglawan Pecker kamis pungkasan, AMI ngumumake yen dewan direksi wis nyelarasake lan nganakake penyelidikan langsung. Akeh kita ngejeki gagasan dewan papat wong sing nyelidiki dhewe. Nanging VF Joe Pompeo nyatakake yen wengi dewan "wis nahan perusahaan njaba kanggo nglakokake probe", kanthi sumber sing "kenal karo perkara". AMI nolak kanggo komentar ...

Loro teori babagan iki[besut]

  • On "Erin Burnett OutFront, " aku ngandharake loro teori babagan Bezos lan Pecker, kanthi ngakoni yen kita ora ngerti yen ana apa sing bener tenan.
  • # 1: Bezos minangka korban upaya ngobrol lan komplikatif, politis-motivasi sing bisa ndadekake "Sudut Arab" lan Gedung Putih Trump. Foto-foto lan teks-berkas kasebut bisa diduwèni ilegal. Post blog-Nya wiwit ngedhunake geopolitik lan dendam sing melu.
  • # 2: Bezos jatuh cinta karo wanita karo koneksi Hollywood lan Enquirer ketemu, amarga iku tabloid apa. Pamrentahan pangurus keamanan lan reaksi panik Enquirer kang bisa ngaktifake Bezos, liwat postingan blog, kanggo ngringkes crita - nggawe dheweke dadi pahlawan jurnalistik tinimbang eksekutif teknologi malu.
  • Ing Senin wengi tweet, NYT Edmund Lee ngandika luwih concisely saka aku bisa. "Ana akeh sing ngandhani babagan sasi Bezos-Enquirer sing durung diterangake, " dheweke nyatakake, "lan aku ngira yen akeh postingan teoretis (kalebu ing Bezos) blog dhewe bakal tetep teori. terus. "

Kanggo nulis, bagean loro[besut]

  • - Alex Weprin tweeted: "Sawise nganyari 8-K saben wekdal, Meredith Corp. ngendika supaya bisa 'mutusake' penjualan Sports Illustrated, Money lan iklan perusahaan tech Viant ing pungkasan taun fiskal, sing bakal dadi Juni." (Twitter)
  • - Ing antarane Gannett lan peminat sing ora dikepengini, Digital First Media Alden Global Capital, terus ana ... Kimberly Chin nduweni update ing kene ... (WSJ)
  • - The Post nduweni crita anyar sing gedhe babagan bagean tartamtu saka strategi "mercenary" Alden: Tuku lan ngedol bangunan koran. Mriksa metu ... (WaPo)
  • - Waca luwih lengkap saka "Newsletter Reliable Resources" Senin ... Lan langganan ing kene kanggo nampa edisi ing ngarep ing kothak mlebu sampeyan ...
  • - Ora ana wong sing ngerti donya iki kaya Ken Doctor. Maca sepatu anyar babagan "game konsolidasi" ing kene ... (NiemanLab)

Ngurangi pangarepan babagan game pungkasan Mueller ...[besut]

  • Utawa mung ngreset ekspektasi metu-saka-kontrol? Kene telung conto babagan aku ngelingi akeh dina iki:
  • - USA Today Kevin Johnson lan Bart Jansen: "Nalika inquiry grinds nyedhaki kesimpulan, ana pratandha sing umum ora bisa mangerteni lengkap babagan apa Mueller wis - utawa wis ora - ketemu .."
  • - Jeffrey Toobin ing New York City minggu iki: "Skandal Watergate kaya Shakespeare-drama sing dibangun kanggo klimaks sing nyenengake, crita cekak Rusia kaya Beckett-tragisir sing bisa nyimpang menyang irresolusi. Dheweke ora bisa ngalahake. "
  • - ABC "The Investigation" podcast debuts karo Kyra Phillipsinterviewing mantan pengacara Trump John Dowd. Dheweke ngomong marang dheweke: "Aku bakal kejutan, yen - yen ana apa-apa bab presidhen digawe umum, liyane, 'Kita wis rampung.'"

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]