Grammys bisa njupuk panggung donya ana, nanging 21 Savage ora bakal

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Grammys bisa njupuk panggung donya ana, nanging 21 Savage ora bakal[besut]

21 Savage lan Post Malone katon ing MTV Video Music Awards ing Agustus.
  • Nalika Grammys nyerang Minggu sore, bakal ana salah sijine ketiban.
  • Rapper 21 Savage, sing ditunjuk kanggo loro penghargaan, kalebu rekor penghargaan taun sing bakal diduweni, bakal kelangan gala lan glam. Dheweke malah bakal lungguh ing fasilitas tahanan, ing ngendi dheweke nunggu prosesi imigrasi sing bakal nemtokake yen rapper kelahiran Inggris bisa tetep ing negara kasebut.
  • Dheweke dijadwalake kanggo tampil, pebalap Tammy Brook marang CNN, lan majalah Rolling Stone ngucapake sumber sing ngomong 21 bakal njupuk panggung karo Post Malone kanggo ngetokake hit, "Rockstar." Lagu iki entuk loro nomim Grammy.
  • Sanadyan dheweke wis dadi topik utama donya kayata panguwasa ngumumake sadurunge Super Bowl sing dipenjara lan ditahan nalika proses deportasi, dheweke tambah kondhang sawisé ngrampungake dheweké minangka puisi bakat ing adegan hip-hop Atlanta.
21 Savage lan Post Malone katon ing MTV Video Music Awards ing Agustus.
  • Dhèwèké wis ngidhentikakaké bona fide Atlanta, saéngga nalika Imigrasi lan Penguatkuasaan Pabean nyatakake 21 wong Inggris lan wis ngetungake visa, para penggemar ditahan.
  • Sadurunge kolaborasi karo Post Malone - lan dawa sadereng album kapindho ing ndhuwur Billboard 200-21 dicet menyang hipnosis bebarengan ing 2016 kanthi rong tembung: "Issa Knife."
  • Ing wekdal punika - mbantah mbantah karo VladTV tato saka piso sing dumunung ing antarane mripate - 21 dadi dirayakake minangka salah sijine rappers paling asli ing industri.
  • Tembung kasebut diulang saka kutha menyang pinggiran kutha, digawe dadi memes lan ngusir rapper menyang bintang utama. Dheweke bakal nyritakake produksi debut studio "Issa Album."
  • Tato wajah kuwi penghormatan marang kanca sing dipecat. Iku minangka penghormatan marang anggota geng kang tiba amarga dheweke minangka simbol saka apa kang dituduhake marang hip hop: sawijining rapper nom-noman kanthi crita mentah, kasar nanging asli sing tuwuh ing wilayah narkoba Atlanta, sing dikenal minangka jebakan .

'Sing endi sampeyan, wong'[besut]

  • Internet ora apik sawise penangkapan 21, lan parade Twitter memes.
  • Siji nyatakake dheweke nulis puisi kanthi watu quill, lan liyane ngucapake menawa nalika dheweke rapped babagan njupuk tembak, dheweke ora ngomongake fellow gangbangers, nanging, Inggris redcoats.
  • "Issa Joke" salah siji sing ngomong babagan karir rap 21 taun. "+44 Savage, " pangguna liyane nyenengake, kanthi nggunakake kode panggil internasional Inggris.
  • "Inggris?" liyane Twitter user wrote mockingly. "Jalanan ATL rampung."
  • Ing industri ing ngendi kredibilitas lan kasuksesan artis asring ditemtokake kanthi cara otentik perjuangane wis akeh, 21 diseret lan dipanggang. Juru wicara ICE nuli tindak nganti ngomong "21 wong pribumi kabeh palsu."
  • Nanging wong-wong sing kenal karo dheweke ora ngerti apa-apa.
  • "Aku ora ngerti apa sing wis ditindakake ing donya, " CEO Big Duct Tape Entertainment ngetung banter ing sawijining postingan Instagram. "Nalika iku dadi lucu kanggo ngguyu ing *** sing njaluk dikunci?"
  • "Sampeyan ngomong babagan ngendi sing lair ing? Sing ora ketompo, ngendi wae sampeyan dhadhanen gun sampeyan, ngendi wae sampeyan entuk game ing, sing saka ngendi sampeyan, wong, "Big Bank ngandika ing kirim video.
  • "Savage Zone 6 kanggo urip, " ujare, nerangake Departemen Kepolisian Atlanta kang dijenengi Zone 6 - omah kanggo Gucci Mane, Childish Gambino lan label Epic Records 21, Future.
  • 5 perkara sampeyan ora ngerti babagan 21 Savage
  • Jawaban saka Big Bank kanggo penghinaan internet yaiku microcosm babagan cara hip-hop teka 21 pertahanan. Kanggo wong-wong mau, ora ana apa-apa saka apa sing diucapake ing donya babagan 21 kaya prakara.
  • Usaha CNN kanggo nggayuh 21 kulawarga kanthi telpon ora kasil. Usaha liyane - kanggo nggabungake kanca-kanca 21 kanggo wisata lingkungan sing kasar lan rapet amarga rapper tansaya ambruk nalika kanca-kanca nolak supaya ngiringi sawijining wartawan ing wilayah kasebut, ngendika, "Situasi banget panas. "

Apa dheweke bisa tetep ana ing negara iki?[besut]

  • Sertifikat kelahiran 21 nyebutake dheweke lair ing London Timur kanggo wong tuwa Inggris. Dheweke digawa menyang Amerika Serikat ing umur 7 taun lan 2005 ditinggal sadurunge bali sasi suwene, miturut pengacara imigran, Charles Kuck.
  • Ing taun 2006, 21 wong tuwa ora bisa gawe maneh visa. Dheweke wis manggon ing Amerika Serikat secara harfiah wiwit saiki, miturut pejabat imigrasi.
  • Nalika para publicists nyatakake dheweke wis nggarap status imigran sing paling sethithik rong taun, mayoritas wong ngerti babagan werna internasional ing Super Bowl ana.
  • Kanggo akeh, wektu penahanan dheweke katon curiga.
  • "Ana akeh potongan sing nyebabake sampeyan pracaya iki ora kacilakan, " ujare Anastasia Tonello, presiden Asosiasi Pengacara Imigrasi Amerika. "Iki bisa dadi kasus becik kanggo pamaréntah kanggo nuduhake yen dheweke pancen angel imigrasi."
  • Uga, "Apa sing ditemtokake banget ing kasus kasebut yaiku yen dheweke wis ditanggulangi, aplikasi kanggo U-Visa nanggulangi tindakan apa wae sing didhasarake ing aplikasi kasebut. Biasane wong kaya kuwi, ICE ora bakal aktif ngusir dheweke. ICE kudu nyuwun marang ing proses pembuangan. "
Panguwasa ngumumake 21 Savage
  • Aplikasi visa diajukake ing 2017, Kuck ngandika. Sing papat taun sawisé rapper dilapuraké kaping telu nalika kedadean nalika kanca mau mati.
  • U-visa kasedhiya kanggo wong-wong sing wis dadi korban kejahatan ing Amerika Serikat, wis nandhang cidra fisik utawa mental minangka akibat saka tindak pidana lan "mbiyantu penegak hukum utawa pejabat pemerintah ing penyelidikan utawa penuntutan kegiatan pidana, "miturut ICE.
  • 21 ora minangka sasaran operasi sing ndharat ing tahanan hakim imigrasi, sumber penegak hukum kanthi pengetahuan babagan penangkapan kasebut.
  • Iku rapper liyane, Young Nudy, sing minangka sasaran panahan pidana, sumber ngandika, lan 21 wis ketoke ditangkep ing tengah.
  • Ing dina wiwit diculik, rilis dianakaké kanthi jeneng, petisi nyuwun peluncurané wis dianyaraké kanthi jembar lan Jay-Z minangka salah sijining tokoh hip hop sing ndukung dheweke. Nanging bakal cukup kanggo njaga supaya dheweke ora diusir?
  • "Iku gumantung yen iki minangka sarana kanggo nindakake rasa wedi lan rasa ora aman menyang komunitas imigran dening pamrentahan Trump, " ujare Tonello. "Yen dheweke pengin nggunakake conto kanggo ngetutake komunitas imigran, dheweke bisa nindakake."
  • "Atlanta minangka salah sawijining dhuwit panggesah dhuwit sing dhuwur, nanging wong-wong sing duwe anak US, dheweke minangka korban kejahatan, dheweke wis nindakake filanthropi, " ujare Hakim. "

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]