Grammys 2019: Lady Gaga wis dadi juara

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Grammys 2019: Lady Gaga wis dadi juara[besut]

Lady Gaga
  • Upacara Grammy Awards durung diwiwiti lan Lady Gaga wis dadi juara kaping loro.
  • Penyanyi menangaké penghargaan kanggo kinerja solo pop paling apik kanggo "Joanne" uga lagu paling apik sing ditulis kanggo media visual "Cethek" saka film nominasi Oscar, "A Star Born."
  • "Aku ora bakal bisa gawe dandanan apa-apa maneh, nanging aku mung menangake nominasi Grammy dhisik ing wayah wengi." Aku nulis ing Twitter sawise dheweke menang.
  • Sasampunipun ingkang kaping kalih, kangge tembang ingkang dipunwastani tante superstar, Lady Gaga nyebat penghargaan "langkung saking kula & kulawarga kula saged ngimpi."
  • Aku ora bakal bisa nganggo dandanan iki bengi iki. We mung menangaké nominasi Grammy sing pisanan kanggo awan. Aku nangis karo pakurmatan lan syukur. Matur nuwun @RecordingAcad #Grammys #Grammy and co-writers and Bradley I love you so much thank you 😭❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Nggih
  • "Aku nyanyikake versi kasebut sajrone mundhut, lan nyawisi kabeh urip lan nyawa, " tulise. "Thank you so much for this gift I'm totally shocked."
  • Kacey Musgraves, Childish Gambino, Brandi Carlile lan Ariana Grande, sing bakal ora ditampilake taun iki, uga dadi pemenang pra-upacara.
  • Wiwit dadi sing paling gedhe ing wayah wengi, seniman rap Kendrick Lamar lan Drake unggul ing nominasi, kanthi wolung lan pitu. Nanging seniman wadon sing ndominasi nominasi ing kategori ndhuwur.
  • Grammys taun iki nggedhekake kategori utama album taun iki, rekor taun, lagu taun lan artis anyar paling apik saka limang nomine nganti wolung, ana sawetara nyatakake minangka tanggepan marang kekurangan keragaman ing nomine ing taun-taun sadurunge.
  • The Grammys menayangkan jam 8 sore ET ing CBS, kanthi host Alicia Keys. Sampeyan bisa ngetutake jangkoan CNN ing kene.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]