GE ndadak ngilangake CEO

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

GE ndadak ngilangake CEO[besut]

GE unexpectedly removes its CEO 1.jpg
  • GE ngganti urip kita. Kenapa ditendhang saka Dow?

Umum Listrik, kacilakan ing kemiripan jero, wis ngeculake CEO John Flannery sawise meh setahun ing lapangan.[besut]

  • Flannery diganti dening Larry Culp, wong luar sing dihormati sing sadurunge mimpin perusahaan manufaktur industri Danaher. GE nginstal Thomas Horton, mantan CEO saka American Airlines, minangka direktur timbal. Loro-lorone owah dadi efektif.
  • GE wis hobbled dening taun tawaran apik ing wektu lan kompleksitas neededless sing predate Flannery kang dadi CEO. Flannery ngluncurake rencana turnaround ing taun iki sing bakal ngetokke GE babagan aviation lan power, ananging gaweyan gagal ngasilake kapercayan marang investor.
  • GE ngumumake owah-owahan awal Senen amarga ngungkapake berita financial sing luwih akeh: Konglomerat ngelingake yen keuntungan 2018 bakal "cendhak" panuntun amarga kinerja "lemah" ing divisi daya berjuang.
  • GE luwih dielingake bakal njupuk biaya pengganggu sing gegayutan karo GE Power. Perusahaan ngandhakake pangisian daya, sing isih dirampungaké, bakal kasedhiya total $ 23 milyar.
  • "GE tetep dadi perusahaan sing kuwat banget karo bisnis gedhe lan bakat sing luar biasa. Iku hak istimewa kanggo dijaluk kanggo ngetokake perusahaan apik iki, " ujare Culp ing statement. "Kita bakal kerja keras ing minggu kepungkur kanggo ngusir eksekusi unggul, lan kita bakal pindhah kanthi cepet."
  • Simpenan ngluwihi 14% ing dagang premarket.
  • Culp, 55, dipérang manèh dadi turnaround ing Danaher, sing ndadekake kabeh saka piranti dental menyang kemasan konsumen. GE ngendika manawa ing taun 14 taun Culp, penjualan Danaher wis tambah kaping lima lan rega saham tinimbang S & P 500.
  • Ing tembung liyane, persis karo sing ana ing GE. Senadyan ekonomi kuwat lan pasar saham booming, rega saham GE wis ambruk dening kira-kira rong pertiga wiwit pungkasan 2016. CEO Jeff Immelt wis diganti dening Flannery, veteran GE 30 taun Agustus 2017.
  • Kanggo mbayar utang lan nyedhiyakake stok, Flannery ngumumake rencana kanggo ngedol bisnis bisnis GE, kalebu divisi sepur abad lawas, unit lampu cilik Thomas Edison, Baker Hughes lan unit perawatan kesehatan sing ndadekake mesin MRI.
  • Saham GE sakjatone katelu taun iki amarga para investor kuwatir babagan utang sing digunakaké ing perusahaan lan ngurangi laba.
  • Saliyane sasi suwene sawise GE ngomong yen loro turbin gas gagal, meksa nutupi pembangkit listrik. Kasus turbin bisa ngrusak reputasi GE Power lan nyebabake penjualan ing wektu kasebut kanggo kaset.
  • GE, anggota asli Dow wiwit taun 1896, didol saka indeks eksklusif ing mangsa panas. Minggu kepungkur Nilai pasar GE wis mudhun ing $ 100 milyar kanggo pisanan wiwit Maret 2009. Minangka mentas 2004, GE minangka perusahaan paling berharga ing Amerika, meh $ 400 milyar.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]