Ferrari GTO Iki Yaiku Mobil Paling Berharga Sing Dilelang. Iki Dituku Kanggo $ 48 Yuta

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Ferrari GTO iki yaiku mobil paling berharga sing dilelang. Iki dituku kanggo $ 48 yuta[besut]

  • Iki Ferrari yaiku mobil paling larang sing dilelang

Ferrari 250 GTO taun 1962 sing didol $ 48.4 yuta ing mobil pamilik mobil RM Sotheby's Monterey - rekor donya kanggo mobil apa wae sing didol ing lelongan.[besut]

  • Nganti saiki, Ferrari GTO taun 1962-63, sing didol ing $ 38 yuta ing lelang Bonhams 2014 dianakaké bédané. Harga kasebut kalebu 10% "premium panuku" sing dibayar menyang perusahaan lelangan.
  • Saben wulan Agustus, dina sing ngasilake acara pameran mobil Pebble Beach Concours d'Elegance ing California dipenuhi acara para kolektor mobil dhuwur. Iki kalebu leletane ing ngendi harga rekaman asring dibayar kanggo mobil sing paling dikarepake.
  • Mobil wis didol luwih gedhe tinimbang transaksi pribadi tinimbang ing lelang umum. Liyane Ferrari 250 GTO, model 1963, bubar didol kanthi pribadi kanggo rega sing dilapurake kanthi luwih saka $ 70 yuta.
  • Klasik Ferrari GTOs sing luar biasa penting kanggo sawetara alasan. Pisanan, padha, lan, mobil mung banget ayu. Kaping pindho, iki minangka montor Ferrari sing paling sukses. Ana model luwih sukses, kayata 250 LM, sing nduweni mesin dipasang ing sangisore pembalap, nanging GTO luwih populer amarga luwih gampang urip lan drive.
Iki 1962 Ferrari 250 GTO dikarepake nyetel rekor minangka mobil paling berharga sing didol ing lelongan.
  • "Ing 250 GTO, sampeyan mbukak lawang kaya sampeyan ing mobil, sampeyan njaluk lan sampeyan, " ujare spesialis mobil RM Sotheby, Jake Auerbach ing minggu wawancara sadurunge dituku. "Iku pancene prasaja."
  • Kabeh 36 saka 250 GTOs sing isih ana isih aktif lan kepemilikan wis nggawe klub sing eksklusif. Ferrari 250 nduweni rasa siji lan sijine uga bisa nggabungake rally.
  • "Tur GTO, sauntara level net worth dadi, acara sing paling utama lan ana mung siji cara kanggo njaluk lan sing duwe salah siji saka 36 mobil, " ujare Auerbach.
  • GTO rekaman sing didol ing lelang RM Sotheby on Saturday entuk juara 1962 Italia GT, lan ngalahake 15 kemenangan lomba saka 1962 nganti 1965. Ing antarane para pembalap yaiku Phil Hill, sing paling misuwur minangka wong Amerika pisanan sing dadi Juara Dunia Formula 1. Dheweke ndamel Ferrari minangka mobil praktikipun sadurunge balapan Targa Florio ing taun 1962. Gianni Bulgari, presiden perusahaan perhiasan salajengipun, ngrintis mobil ing taun 1963. Pembalap liyane uga ngginakaken wektu ing kursi pengemudi.
  • Iki GTO tartamtu mung siji katelu dibangun, nanging iki diwenehi badan anyar ing taun 1963, nggabungake owahan desain kanggo aerodinamis lan penanganan sing luwih apik. Iki nggawe mobil luwih cocog kanggo balapan sing bakal teka, Targa Florio ing Sisilia, sing ditindakake ing dalan nduwur kanthi cepet. Ferrari rampung papat total, nanging menang ing kelas kasebut ing balapan sing luwih saka setengah mobil ora rampung.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]