Fed nyekel tingkat sing stabil ing kahanan ekonomi

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Fed nyekel tingkat sing stabil ing kahanan ekonomi[besut]

  • Federal Reserve ing Rebo announced bakal terus tarif kapentingan mantun, sinyal liyane sing cetha arep njupuk pendekatan sing ati-ati ing lingkungan ekonomi sing ora mesthi.
  • Gubernur Fed sacara sepakat setuju ing rapat pidato kebijakan rong dina pisanan ing 2019 kanggo njaga tarif dana federal, sing nduwe pengaruh marang biaya hipotek, kartu kredit lan utang liyane, ing kisaran 2.25% nganti 2, 5%.
  • Ing Fed ngandika ing statement kapisah wis disiapake kanggo nggunakake macem-macem alat kanggo ngarahake ekonomi US, kalebu ganti rencana kanggo normalake neraca kanthi ukuran lan komposisi, "yen kondisi ekonomi mangsa kanggo njamin privasi moneter sing luwih akomodatif saka bisa ditindakake kanthi ngurangi tingkat dana federal. "

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]