Ex-White House aide Cliff Sims ngetokake Trump babagan kesepakatan nondisclosure

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Ex-White House aide Cliff Sims ngetokake Trump babagan kesepakatan nondisclosure[besut]

  • Cliff Sims, mantan pejabat Gedung Putih sing nulis buku, nyalahake Presiden Donald Trump kanggo mungkasi dheweke saka "ngapusi" Sims nalika nyedhiyakake buku.
  • Sims ngajokake suite marang Trump ing "kapasitas resmi minangka Présidhèn" lan ngupayakaké paukuman marang perjanjian panuntun dhumateng Trump nalika dhèwèké nyambut gawé ing Gedung Putih.
  • CNN wis ngrambah metu Gedung Putih kanggo komentar babagan tuntutan hukum.
  • Buku "Sims ', " Tim Vipers: Kula 500 Luar Biasa ing House White Trump, "dirilis ing Januari, minangka akun klawan Gedung Putih sing kacilakan.
  • Buku kasebut ngrampungake reaksi kritis saka Presiden, sing nyatakake, "Dhiskusi tingkat rendah sing aku ora ngerti karo jenenge Cliff Sims, nanging uga nyritakake buku-buku sing mboseni, kaya kisah lan fiksi. luwih becik tinimbang karo gofer.
  • Mark Zaid, pengacara Sims, ngajokake ing tuntutan hukum, "Pemerintah AS sengaja lan ora sacara konstitusional nyambut gawe kanthi nggunakake subterfuge kanggo entitas swasta, Donald J. Trump kanggo Presiden, Inc., kanggo nglakokake penawaran kanggo ngetokaké Mr. Sims nalika pancen kakuatan kepresidenan kepresidenan teka mudhun marang sawijine individu. "
  • Gugatan kasebut mènèhi tuntutan pengadilan sing Trump "ora bisa ngleksanakake, langsung utawa liwat potongan-potongan Pamaréntah Non-AS, apa perjanjian panuntun dhasar sing ngupaya supaya ora sacara konstitusional nglanggar hak Amandemen pisanan."
  • "Tindakan iki nggoleki kanthi permanen kanggo nyalonake para Tergugat saka ngapusi Mr. Sims babagan informasi apa wae sing ditindakake sajrone jabatan minangka pegawe federal, lan hak-hak hukum lan perlindungan sing bisa uga dumadi, " ujare pengadilan.
  • Zaid nyatakake gugatan sing diprentahake dening pamarentah Amerika Serikat marang Mr. Sims liwat aplikasi NDAs sing ditrapake kanggo informasi Mr. Sims sinau mung sajrone layanan federal. "

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]