Emiliano Sala: Peminat sing ditahan sawisé 'ngetok' mati kanthi gerakan pesawat nalika dolanan

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Emiliano Sala: Peminat sing ditahan sawisé 'ngetok' mati kanthi gerakan pesawat nalika dolanan[besut]

Emiliano Sala
  • Klub loro Southampton wis ditahan dening polisi sasampunipun nate nate mateni pemain bal Cardiff City, Emiliano Sala, nalika pertandhingan antarane tim kasebut, Sabtu.
  • Footage dikirim ing media sosial sawise game muncul kanggo nuduhake wong-wong sing nggawe obahe pesawat, ing pertandhingan pisanan Cardiff dimainake wiwit awak Sala ketemu.
  • Pemain bal-balan, sing wis mlebu kanggo Cardiff City nanging durung main game kanggo klub anyar, seda sawise pesawat ambruk liwat Channel Inggris ing sasi pungkasan. Pilot David Ibbotson uga dianggep mati, sanadyan awaké durung ditambani.
Emiliano Sala
  • Southampton dikonfirmasi menawa ana loro wong sing diomongke karo polisi ing statement, janji bakal nglarang para pendukung sing terlibat.
  • "Klub iki bakal terus gawé bareng karo Polisi Hampshire kanggo ngenali sapa wae sing dianggep wis nduwe sikap ora sengaja tumrap pendhukung Cardiff, " ujare klub, miturut Agence France-Presse.
  • "Prilaku kaya iki ora ana ing game lan ora bakal ditolerir ing St Mary's. Klub iki bakal njupuk sikap banget marang sapa wae sing melu-melu lan duwe niat kanggo nglarang para pendhukung sing diidentifikasi."
  • Awak Sala ditemokake sawise telusuran pribadi ditugasake dening kulawargane, dibiayai dening kampanye crowdfunding sing narik kawigaten saka sawetara pemain bal-balan sing utama.
  • Ngomong luwih saka siji penangkep dina iki para fans Saints kanggo nyenengake gerak marang fans Cardiff, kita bakal makarya kanthi rapet karo @SouthamptonFC kanggo nyegah prilaku iki ing bal-balan. #SaintsFC @CardiffCityFC @swp_ccfc @CardiffCitySLO
  • Sadurunge game, silence a minute diamati dening pemain lan pembuangan saka loro tim ing Stadion St Mary's Southampton. Cardiff pungkasanipun menangaken game 2-1.
  • Nanging prastawa kasebut ndadekake prilaku sing ala saka poket penyokong sepakbola ing Inggris bali ing sinetron, ing sajrone mangsa sing kadhangkala dirusak dening penyanyi lan kekerasan saka penggemar.
  • Penangkapan dijupuk sawise clashes antarane pembuangan ing game liyane ana, antarane Watford lan Everton, polisi dikonfirmasi.
  • Ing Desember, Chelsea ngendika, sawetara panyengkuyung "mambu klub" kanthi nyanyi lagu-lagu anti-Semit nalika main ing Hungaria ing Desember, lan akeh penggemar sing diputer kanthi teliti nyebabake penyalahgunaan rasis ing pemain Manchester City Raheem Sterling ing sasi sing padha.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]