El Chapo nyoba deliberations ing minggu kapindho

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

El Chapo nyoba deliberations ing minggu kapindho[besut]

El Chapo
  • Deliberasi dewan juri ing uji coba obat militèr Meksiko Joaquin "El Chapo" Guzmán mundur dadi minggu kapindho Senin minangka anggota juri nggarap cara liwat rong setengah wulan kesaksian.
  • Guzmán, 61, ngetokake 10 counts, kalebu enggo bareng perusahaan pidana sing terus-terusan, konspirasi kanggo nyisipaké hasil narkotika, distribusi internasional kokain, heroin, mariyuana lan obat-obatan liyane, lan nggunakake senjata api. Dheweke wis ngaku ora bersalah lan bisa dihukum mati ing tahanan yen disalahké.
  • Jurors, sing diistilahake sebagian, ditrapake kanggo papat dina minggu kepungkur. Rolas jurors - wolung wanita lan papat wong - dikawal menyang lan saka Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Wétan New York ing Brooklyn dening marshal AS. Pegawai pengadilan sumpah ngajaga lawang kamar ing ngendi dheweke bisa kerja, lan nedha awan ditampa.
El Chapo
  • Para ahli hukum ngandharake bab-bab musyawarah kasebut bisa uga nggambarake kasus rumit saka kasus federal, kalebu 200 jam testimoni wiwit pertengahan November, kothak-kothak diwenehi bukti fisik lan 60 kaca instruksi juri.
  • "Wong-wong padha krungu akeh saksi, padha krungu akeh bukti, aku bakal luwih prihatin yen sawise dina utawa loro padha bali kanthi putusan, " jarene Jimmy Gurulé, mantan jaksa federal sing wis nyoba sawetara kasus nglibatno anggota kartel lan para terdakwa raja.
  • Panel kasebut nduweni tugas banget kanggo nyisir saka jam testimoni saka 56 saksi - kalebu 14 kooperator pemerintah, biasane mantan pedagang lan rekan kartel - sing ngadhepi ing Brooklyn, New York, sajrone sidhang federal.
  • Pengacara uga nampilake foto pengawasan, nelpon telpon lan pesen teks lan puluhan kothak karo pameran liyane.
  • Sabanjure, pengacara pengacara disebut mung siji seksi lan fokus ing ngilangi kredibilitas saksi bekerjasama. Penahanan jaksa Jeffrey Lichtman ngandhakake yen saksi kasebut "ngapusi saben dina nyawane - nyawa lan egois."
  • Guzmán, sing kadhaptar ing List of Millionaires Forbes, wis suwe dadi tokoh sing lunyu lan cedhak. Dheweke lolos saka penjara Meksiko ing taun 2001 ing kandhang binatu lan maneh ing taun 2015 liwat trowongan. Sawise dheweke ditarik maneh taun 2016, dheweke diekstradisi menyang AS kanggo ngadhepi biaya federal Amerika.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]