Direktur anyar Goldman Sachs duwe akeh gawean

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Direktur anyar Goldman Sachs duwe akeh gawean[besut]

Goldman Sachs' new CEO has a lot of work to do 1.jpg
  • CEO Goldman Sachs minangka DJ part-wektu

Iku jaman anyar ing Goldman Sachs.[besut]

  • David Solomon, DJ tari partai elektronik sing sadurungé dadi presiden perusahaan lan pamimpin co-investment divisi investasi, njupuk reins saka Lloyd Blankfein ana minangka CEO.
  • Blankfein, sing wis dadi CEO wiwit taun 2006 lan bakal tetep dadi ketua ing pungkasan taun, wis mikir babagan bab sabanjuré, sing bisa nyakup "tweeting sing ora bisa ditahan". Dheweke wiwit nimbang babagan masalah ing babagan owah-owahan iklim lan imigrasi ing pungkasan wektu.
  • "Aku bisa ngupayakake panemu dhewe-dhewe, tanpa mangerténi manawa padha ngawula marang pemilih lan kapentingan Goldman Sachs, " Blankfein ngendika kanthi sesambungan karo Salomo dikirim menyang media sosial.
  • Penerusipun wis akeh sing kudu dilakoni.
  • Simpenan bank mudhun luwih saka 11% ing taun iki. Wis ora dikawruhi kanca-kanca, ditimbang mudhun dening divisi dagang ora konsisten sing ora mint dhuwit cara digunakake kanggo. Perekrutan lan penylametan bakat paling dhuwur tetep penting, kayata pangembangan bisnis anyar, kayata Marcus, bisnis banking ritel Goldman.
  • Punika ingkang nginggilaken daftar tugas Solomon.

Masalah divisi dagang[besut]

  • Urutan pertama bisnis Solomon yaiku nguripake meja dagang Goldman, kang nglumpukake biaya klien kanggo tuku lan ngedol saham, obligasi, komoditas lan mata uang.
  • "Bisnis dagang pancen wis nyebabake wong-wong mau ing sawetara taun kepungkur, " ujare King Lip, ahli strategi ing Baker Avenue Asset Management, San Fransisco.
  • Unit kasebut digawe luwih saka setengah pendapatan bank ing 2012, nanging wis nyuda nganti seprapat taun kepungkur, minangka pasar sing tenang lan tingkat kapentingan sing kurang ndadekake para investor mlebu dana indeks biaya murah lan dana pasif.
  • Sisi dagang Goldman nedahake ketahanan pungkasan kuartal, nanging ora amarga saham. Revenue saka perdagangan obligasi, mata uang lan komoditas melu mili 45% saka setahun kepungkur, dene pendapatan saka persediaan tetep ora stabil.
  • Sang Prabu Suleman meksa nindakake owah-owahan. Ing sasi pungkasan, dheweke ngedegake Marty Chavez, CFO metu, minangka co-lead saka divisi berjuang.
  • Ing sawijining konferensi sing diselenggarakake dening Sanford C. Bernstein ing Mei, Salomo mratelakake yen Goldman ora lungguh ngubengi "nunggu lingkungan kanggo ganti, " lan perusahaan bakal terus nandur modal ing teknologi kanggo dagang.

Keagungan lan bakat[besut]

  • Sang Prabu Suleman mratelakake yen dheweke kepethuk karo owah-owahan kepemimpinan liyane.
  • Stephen Scherr, sing wis njaga bank konsumen, wis mlaku menyang peran CFO. John Waldron, minangka wakil presiden ing jamane Solomon, bakal ngambil alih dadi presiden lan panguwasa operasi.
  • "Pitakonan iki: Kepiye tim sing anyar jell together?" ngandika Stephen Biggar, sawijining analis ing Argus Research.
  • Tantangan liyane kanggo Solomon bakal narik lan tetep bakat ing tenan.
  • Akeh profesioner enom wis milih Lembah Silicon liwat Wall Street ing taun-taun pungkasan, amarga perusahaan-perusahaan teknologi mbujuk para lulusan perguruan tinggi kanthi lingkungan kerja sing luwes lan nyenengake.
  • Goldman wis mandheg, kanthi asil kanggo nuduhake. Kira-kira rong pertiga karyawan Millennials, dene luwih saka 25% iku insinyur.
  • Isih, perusahaan kudu ngrampungake upaya keragaman sing diwiwiti ing Blankfein, Lip ngandika.
  • Solomon wis menehi tandha iki minangka prioritas. Ing musim panas iki, luwih wanita ditambahake ing panitia pangurus 33 wong. Goldman uga nyatakake yen wis mbentuk panitia kanggo ningkatake karir maneka warna bisnis pemimpin ing perusahaan.

Nganti wae[besut]

  • Minangka dagang dadi sumber pendapatan sing ora dipercaya, lan akehe pesaing tambah akeh, Solomon Goldman wis samesthine kanggo nemokake cara anyar kanggo tuwuh bisnise.
  • "Model bisnis keuangan supermarket iku apa sing bisa digunakake dina iki, lan Goldman akeh [narrower], " ujare Biggar.
  • Sawetara karya iki lagi ditindakake. Taun kepungkur, Goldman nerbitake rencana kanggo ningkatake revenue dening $ 5 milyar dening 2020, ing bagean dening bulking munggah bagean liyane perusahaan.
  • Lan tenan wis digulung ing tangan konsumen, Marcus. Goldman, kang ngluncurake Marcus ing Amerika Serikat ing 2016, mulai nawarake akun tabungan ing UK minggu kepungkur. Bank bisa nggedhekake layanan asuransi jiwa, hipotek, silihan mobil lan layanan manajemen kasugihan ing pinggir dalan.
  • "Kita duwe ambisi kanggo mbangun platform pembiayaan digital konsumen gedhe, dibedakake, lan duwe bathi, " ujare Salomo ing Mei.
  • Solomon wis ing bank wiwit taun 1999. Dheweke ngarepake dadi pimpinan ing cetakan Blankfein, senadyan kapentingan ekstrakurikuler dheweke mbedakake.
  • "Iki dudu wong sing nggawa saka njaba sing bakal ngubah radhio saka perusahaan, " ujare Biggar. "Aku ora ngira yen ana sing ngenteni, nanging ana sing kudu dilakoni."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]