Delegasi Virginia rencana kanggo ngenalake artikel impeachment marang Fairfax

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Delegasi Virginia rencana kanggo ngenalake artikel impeachment marang Fairfax[besut]

Virginia Lt. Gov. Justin Fairfax nyerat saderengipun paring pasrawungan ing Kampanye kangge ngirangi pengusiran ing ruang pertemuan gereja ing Richmond, Va., Selasa, Sept. 25, 2018. (AP Photo / Steve Helber)
  • Delegasi Virginia, Patrick Hope, wis mbatesi rencana kanggo nawarake artikel impeachment marang Lt.Gov. Justin Fairfax.
  • Ing email menyang House House Demokrat, Hope ngandika rencana kanggo file resolusi sing kawitan bab Senin esuk sing nampilake alasan kang pracaya sing tumindak Fairfax njabut aman saka kantor.
  • Gubernur lètnan sing ditentang Virginia kasebut dituduh déning loro wanita seksual, kalebu rudo pekso déning salah sawijining wanita. Fairfax ngumumake pernyataan ing Sabtu sing ngakoni loro interaksi karo wanita, nanging ngandhakake kedadeyan kasebut padha konsensual.
  • Résolusi sing diidini dening Hope bakal dadi langkah pisanan ing proses pambusakan. Proses kasebut wiwit ing House lan yen lolos karo voting mayoritas, dheweke pindhah menyang Senat ing ngendi dheweke bakal nyoba kanggo nemtokake yen Fairfax bakal dibusak.
  • Résolusi kasebut kudu duwe dhukungan saka Speaker Dewan, Republikan Kirkland Cox, supaya bisa diajuk minangka voting ing lantai omah. Dheweke ora ngenalake yen dheweke bakal ngidini.
  • Résolusi kasebut ing wektu nalika telung pimpinan pejabat pilihan ing Virginia dilaksanakake skandal. Foto sing muncul saka Virginia Gov. Ralph Northam taun kepungkur medis taun kepungkur sing nuduhake wong sing nganggo ireng lan siji sing nganggo hood KKK putih lan jubah. Northam kandha yen dheweke ora duwe rencana ngundurake, senadyan ana tekanan. Jaksa Agung Virginia Mark Herring uga ngakoni minggu kepungkur, dheweke ngagem blackface ing partai 1980.
  • Salinan resolusi kasebut, sing ditampa dening CNN, diwaca, "House of Delegates percaya kabeh panyokro bowo seksual kudu dilakoni kanthi serius", lan nggambarake tuduhan sing digawe dening wanita loro kasebut minangka "bisa dipercaya".
  • Résolusi kasebut nerangake: "saiki, mulane, dikalahake dening Déwan Perwakilan, sing prosès kanggo impeachment Letnan Gubernur Justin E. Fairfax bakal diwiwiti."
  • Résolusi iki uga mimpin Komite Dhéwan kanggo Pengadilan kanggo nyekel pemeriksaan "kanggo merteni tuduhan-tudingan sing dilakoni" marang Fairfax, lan manawa tindakan-tindakan dugaan marang wanita loro kasebut "minangka tumindak cukup kanggo nyiapake alasan kanggo impeachment miturut Pasal IV, Pasal 17 saka Konstitusi Virginia. "

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]