De Blasio kepala menyang New Hampshire amarga dheweke nganggep tawaran 2020

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

De Blasio kepala menyang New Hampshire amarga dheweke nganggep tawaran 2020[besut]

Bill de Blasio:
  • Bill de Blasio bakal pindhah menyang awal New Hampshire ing dina Jum'at, lan ngendika marang walikota New York Demokrat nyatakake CNN, amarga dheweke nganggep bisa dadi presiden ing taun 2020.
  • De Blasio, sawise ngandika ing Harvard College's Kennedy School, bakal lelungan menyang Nashua, New Hampshire, kanggo ketemu karo Walikota Jim Donchess. Dheweke bakal pindhah menyang Concord, New Hampshire, ing ngendi dheweke bakal ketemu karo Hak & Demokrasi New Hampshire, sawijining klompok pangorganisir sing nampilake perang nglawan politik.
Bill de Blasio:
  • "Dheweke kepengin nggawe gagasan kaya Pre-K kanggo Kabeh, mbayar wektu pribadi, lan kesehatan mental ana ing meja minangka Demokrat debat visi partai kanggo masa depan, " ujare direktur komunikasi Blasio Mike Casca ing pesen ing wengi Senin . Casca sadurunge kerja minangka pembantu ing kampanye utama presiden Bernie Sanders 2016.
  • Trip, sing pertama dilapurake dening Politico, bakal nyithak 2020 spekulasi ing sekitar aspirasi presiden Blasio, sawijining perkara sing wis ditemokake karo para pembantu lan wong sing cedhak karo dheweke.
  • Aide mantan nyatakake marang CNN yen de Blasio wis ngelingi babagan ril, nyatane dheweke ora didhelikake saka donya luwih akeh, nambah: "Dheweke duwe rekor sing progresif sing bener, nanging konflik pribadine (dheweke wis karo pencét New York) bakal saestu nggayuh apa wae bisa mlaku. "
Kene para Demokrat sing wis ngendika
  • Liyane operatif berbasis New York uga nggambarake deliberasi minangka serius lan ngandika pengarepan sing de Blasio bakal mutusake kanggo gabung ing lomba.
  • De Blasio wis nanggapi pitakonan babagan kepresidenan kanthi ngandika dheweke "fokus ing proyek" dheweke, nanging ing wawancara karo CNN awal tahun iki, walikota ngandhakake dheweke ora nutup lawang.
  • "Aku ora tau ngwasani amarga ora tau ngerti apa urip, " ujare Blasio. "Nanging aku fokus ing karya sing aku saiki lan nampa pesen iki."
  • De Blasio ora bakal dadi siji-sijine New Yorker yen dheweke entuk balapan. Sen. Kirsten Gillibrand ngumumake kampanye kepresidenan kasebut sadurungé taun iki, lan mantan Walikota New York, Michael Bloomberg sauntara akeh nggoleki.
  • De Blasio tindak menyang Carolina Kidul, sawijining negara kunci ing pawiyatan utama Demokrat, ing sasi September kanggo ngumpulake Konferensi Dewan Penasehat AS ing telung dina. Rampung pungkasane ing Iowa ana ing Desember 2017.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]