Coke miwiti rasa sing anyar kanggo njaga supaya konsumen ora ninggalake

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Coke miwiti rasa sing anyar kanggo njaga supaya konsumen ora ninggalake[besut]

Coke launches new flavor to bring in customers 1.jpg
  • Kanggo pisanan ing taun, Coca-Cola ngenalake rasa Coke anyar: Orange Vanilla.
  • Minuman anyar bakal nate dicenthang ing sasi iki. Iku cara kanggo nganjurake pelanggan sing golek macem-macem macem-macem kanggo tetep karo Coke tinimbang njupuk soda beda, ngandika Kate Carpenter, direktur merek Coca-Cola Trademark, kalebu Coke, Coke Zero lan Cokes aroma.
  • Perusahaan minuman kasebut mutusake kanggo nambah lan ngrampungake penawaran rasa - Cherry Coke, Cherry Coke Zero, Vanila Coke lan Vanilla Coke Zero - sawise diluncurake Coca-Cola Zero Sugar taun pungkasan, Carpenter. Rasa anyar uga bakal teka ing versi Zero Sugar.
Orange Vanilla Coke Orange Vanilla Coke Zero Sugar hit shelves on February 25.
  • Perusahaan asem ngenalake grafis anyar ing paket Cherry lan Vanilla kanggo "dicithak facelift, " dheweke ngandika.
  • Sawise Coke mutusake kanggo nggolek rasa sing anyar, tim Carpenter ngecek pasar internasional Coke kanggo gagasan. Dheweke nganggep sawetara opsi, kalebu raspberry, lemon, lan jahe, sing apik kanggo perusahaan ing Asia.
  • Orange Vanilla Coke, sing kasedhiya kanggo wektu winates ing Kanada pungkasan musim panas, narik perhatian. Padha nyoba rasa ing pasar AS, ing ngendi ditampa kanthi apik.
  • Konsumen ngandika rasa "unik lan beda ing kategori cola sing dibumbui, " sing didominasi karo cherry, Carpenter ngandika. Penting, padha uga ngandhani yen bakal tuku kasebut minangka tambahan karo Coke biasa, tinimbang ngganti. Lan rasa, sanadyan "ora kaduga, " isih "menowo, " dheweke ngandika.
Apa Coca-Cola bisa ngetokake minuman bermerek Coke
  • Coca-Cola wis ngalami eksperimen karo akeh rasa kanggo Diet Coke, cabang nol-kalori saka minuman inti. Iki minangka rasa sing paling anyar kanggo Coke wiwit taun 2007. Ing wektu kasebut, perusahaan ngeculake Vanilla Coke - sing awalé diluncurake ing taun 2002 lan dibubarake - ing antarane rasa liyane.
  • Rasa anyar Coca-Cola ora tansah dadi hit. Wong-wong sing mbrontak nalika perusahaan ngowahi resep Coca-Cola ing taun 1985 lan ngenalake Coke Anyar. Perusahaan cepet bali menyang resep asli.
  • Perusahaan iki uga ngobrol karo Black Cherry Vanilla Coke lan rasa kopi sing diarani Coca-Cola Blak, antara liya.
  • Rasa Coke sing paling apik yaiku sing nglengkapi utawa nambah resep asli, ujar Laurent Grandet, analis konsumen karo Guggenheim Securities.
  • Rasa anyar, tambahake, minangka sarana kanggo drum.
  • "Iku kabeh babagan mundhakaken kesadaran, " ngandika.
  • Ekstensi baris menehi produk luwih spasi ing rak-rak eceran. Lan rasa biasane ora bisa didol, supaya Coca-Cola bisa nambah margine kanthi nyedhiyakake versi aroma produk, ujare.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]