Cina bali menyang bisnis; Resiko penutupan US; Penggalian Brexit

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Cina bali menyang bisnis; Resiko penutupan US; Penggalian Brexit[besut]

China's back to business; US shutdown risk; Brexit bites 1.jpg
  • 1. Mbalik menyang bisnis ing China: Pasar ing dharatan China digedhekake luwih dhuwur ana nalika investor bali saka break minggu suwene kanggo Taun Anyar Imlek.
  • Ing Shanghai Composite gained 1.4% ing dina kapisan dagang ing Taun ing Babi. Komposit Shenzhen-tech tambah akeh nambahake 3%.
  • Iki minangka minggu amba ing konflik perdagangan antarane Amerika Serikat lan China.
  • Dhiskusi perdagangan antarane negara-negara kasebut wis dilanjutake, karo Perwakilan Perdagangan AS Robert Lighthizer lan Sekretaris Keuangan AS Steven Mnuchin minggat menyang Beijing kanggo diskusi ing minggu iki.
  • Trump ngancem kanggo nambah tarif sing wis ana lan ngasilake gelombang pidana katelu ing barang-barang Cina yen loro-lorone ora bisa makili gencatan senjata permanen sadurunge tanggal 1 Maret.
  • 2. Penutupan pamaréntah AS (babak 2): Amerika Serikat ngadhepi shutdown pamaréntah liyane sing bisa ditindakake sawisé minggu iki.
  • Dhiskusi anggaran antarane Demokrat lan Partai Republik nyebabake akhir minggu ing perselisihan babagan kebijakan imigrasi.
  • Perselisihan kasebut nate ngendhekake manawa ana kesepakatan sing bisa ditindakake dening Senen kanggo ngidini saben kamar Kongres akeh wektu kanggo nglulusake undang-undang sakliyane tenggat waktu Jumat.
  • A ngulang saka 35 dina mati sing diwiwiti sadurunge Natal bisa nyebabake atusan ewu buruh federal maneh dadi luwih apik.
  • 3. Brexit gigitan: Ekonomi Inggris tansaya 0, 2% ing periode akhir 2018, dibanding karo telung wulan sadurungé, miturut data sing dipublikasi Senin.
  • Tingkat ekspansi kanggo taun lengkap yaiku 1.4%, mudhun saka 1, 8% ing 2017.
  • Ekonom ngandharake yen kahanan sing ora mesthi babagan Brexit minangka faktor utama kinerja sing kurang, karo investasi bisnis mudhun kanggo kuartal kaping sekawan.
  • Kanthi kurang saka 50 dina kanggo nyedhiyakake Brexit, Perdhana Mentri Theresa May durung nepungake proposal metu sing bisa ditampa ing parlemen Uni Eropa lan UK.
  • "Minangka kasangsaraan saka Brexit ora mesthine mung bakal luwih gedhe ing [kuartal pisanan], ana pangarep-arep sing ora bakal mbaleni maneh ing awal taun iki, " ujare Paul Dales, ekonom Inggris ing Economist Capital.
  • Pound jatuh 0, 4% marang dollar AS ana, mudhun ing ngisor $ 1.29.
  • 4. Ringkesan pasar global: US stock berjangka wis ngarah luwih dhuwur. Pasar Eropah dibukak kanthi hasil, nalika saham ing Asia padha dicampur.
  • Saham AS mengalahake kemenangan liya minggu kepungkur, senadyan para investor bisa ngetokake ketegangan perdagangan. Rata-rata industri Dow Jones ditutup turun 0.3% ana, nalika S & P 500 lan Nasdaq nambah 0, 1%.
  • Sadurunge newsletter Bell: Kabar pasar utama. Ing kothak mlebu. Langganan saiki!
  • 5. Pangasilan lan ekonomi: Loews Corp (L), Meredith (MDP) lan Restaurant Brands International (QSR) bakal ngetokake penghasilan sadurunge mbukak.
  • Moneygram (MGI) bakal ngetutake sawise cedhak.
  • 6. Rawuh minggu iki: Senin - PDB bulanan UK; Pasar Jepang ditutup Selasa - laporan JOLTS ing lowongan kerja AS; Miturut Armour (UA), Activision Blizzard (ATVI), Molson Coors (TAP), Groupon (GRPN) laporan data Rabu - data inflasi US lan UK; Cisco (CSCO), Hyatt (H), Yelp (YELP), Heineken (HEINY), laporan penghasilan ana - US retail sales; Laporan laporan laba-laba Coca-Cola (CCEP), CBS (CBS), Nvidia (NVDA) laporan laba rilis hari Jumat - Newell Brands (NWL) lan Pepsi (PEP)

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]