China minangka kiriman ekonomi paling alon wiwit taun 1990

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

China minangka kiriman ekonomi paling alon wiwit taun 1990[besut]

20181220-perspektif-trump-xi-hooper
  • Ekonomi China tansaya paling cepet ing meh telung dekade pungkasan taun.
  • Ekonomi paling gedhé nomer loro ing donya berkembang 6, 6%, miturut data resmi sing dipublikasi Senin. Iku kinerja taunan paling lemah wiwit taun 1990.
  • Wutah kalem mudhun nganti 6, 4% ing periode kaping 4 ing 2018, seiring karo ramalan ekonom.
  • Ekonomi Cina mundhut momèntitas sawise upaya pamaréntah kanggo nyoba nglambangaké utang dhuwur. Uga wiwit teka ing tekanan saka perang perdagangan karo perang perdagangan karo Amerika Serikat, sing ngasilake tarif anyar ing ekspor China luwih saka $ 250 milyar.
  • Wutah ekonomi China dikarepake bakal nyedhaki 6% ing 2019. Nanging akeh analis sing mamang babagan akurasi tokoh pemerintah lan ngomong wutah bisa uga nyuda tingkat realita.
  • Iki crita ngembangake.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]