CEO Land O'Lakes Beth Ford, saka cornfield menyang C-suite

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

CEO Land O'Lakes Beth Ford, saka cornfield menyang C-suite[besut]

Land O'Lakes CEO Beth Ford, from the cornfield to the C-suite 1.jpg
  • CEO Land O'Lakes: Petani butuh jawaban babagan perdagangan

Proyek pertama Beth Ford mbayar $ 2 jam. Esuke ing wayah esuk, dheweke munggah ing bus sekolah menyang jagung detassel, gabung karo anak-anak liyane ing Sioux City, Iowa, sing nyambut gawe minangka musim panas.[besut]

  • "Dadi, rong dolar sajam, sing dhuwit nyata, " ujare Ford ngandhani Poppy Harlow saka CNN ing episode terakhir Boss Files.
  • Saiki, minangka CEO wadon Land O'Lakes - lan CEO wanita gay pisanan ing daftar Fortune 500 perusahaan AS paling gedhé - Ford ngelingi obrolan karo ibune taun kepungkur sing mulang dheweke yen "nalika kita ora duwe kabeh, kita duwe cukup, lan diwenehi apa sing kita duwe, akeh wis samesthine saka kita. "
  • "Dheweke kandha, 'Apa sampeyan ngerti apa sing dikarepake saka sampeyan? Apa sampeyan ngerti carane akeh sampeyan? Aja nguciwani, ' lan aku kaya, 'Aku kudu kerja hard kanggo ora nguciwani, '" Ford ngandika.
  • Ford duweni visi kanggo Land O'Lakes. Dheweke kepengin ngowahi persepsi wong saka perusahaan mentega lan krim lan nguri-nguriake maneh ing upaya sing digawe ing ruang ag-tech.
  • "Penglihatan saya terus kanggo nandur modal ing teknologi, " dheweke ngandika. "Sampeyan kudu nduweni keterampilan. E-commerce lan e-bisnis lan teknologi ngganggu kabeh industri, kalebu tetanèn, lan ana kesempatan nalika sampeyan duwe perusahaan sing wani-driven lan teknologi, kaya aku pracaya Land O 'Lakes. "

Masa depan Land O'Lakes[besut]

  • Ing wulan Juli, Amerika Serikat nolak tariffs ing impor impor saka Cina $ 34 milyar, pamindhahan China disebut minangka wiwitan "perang dagang paling gedhe ing sajarah ekonomi." Kanggo nanggepi, China nemtokaken tarif ing miliaran dolar senadyan ekspor AS, kalebu katun, susu lan soybeans.
  • "Para petani, petani, lan produser biji ing saindhenging Amerika Serikat kabeh kena dipengaruhi dening kahanan sing durung mesthi adhedhasar negosiasi perdagangan lan tarif retaliatory, " ujare Ford. "Ekspor akses pasar kritis kanggo petani lan industri tetanèn iki lan kita lagi ngalami kemunduran amarga kahanan sing ora mesthi ing lingkungan perdagangan."
  • Ford nyatakake dheweke dipocapake karo petani kedele lan liyane sing peduli karo politik tarif.
  • "Aku pitutur marang kowe yen anggota petani kita wis ndhukung ing pangerten sing administrasi nyoba ngupayakake babagan pencurian properti intelektual, " dheweke ngandika. "Wong-wong pengin nggawe manawa dheweke duwe perjanjian dagang sing cocok, lan aku mikir sing padha ndhukung."
  • Luwih saka apa wae, dheweke ngandika, petani kasebut perlu resolusi lan kajelasan - kanthi cepet.
  • "Wektu kritis, " dheweke ngandika. "Dadi, apa sing paling penting sing bisa ditindakake pamarentah? Bisa pindhah kanthi cepet lan mutusake masalah perdagangan lan mutusake masalah tarif kasebut."

Kang kawitan[besut]

  • Nalika pengumuman babagan promosi Ford kanggo CEO metu, press release ngrayakake prestasi dheweke, nanging ora ngemot khusus babagan "pisanan" ing sajarah Fortune 500.
  • Kanthi promosi Ford, dheweke dadi CEO wanita gay pisanan sing mimpin perusahaan Fortune 500.
  • Ing sasi wiwit, dheweke krungu saka wong-wong bab carane sing "pisanan" wis temenan kanggo wong.
  • "Wong wis teka karo kula lan matur, 'Terima kasih, '" dheweke ngandika. "Lan ora mung komunitas LGBTQ, mung wong ing urip normal sing ngomong, 'Maturnuwun amarga awakmu asli lan nyemangati wong liya kanggo nglakoni kuwi.'"
  • Ford nyatakake dheweke ora tau ngadhepi diskriminasi ing kariré, nanging dheweke mesthi dianggep minangka potensial kanggo dheweke lan kulawarga.
  • "Aku wis nggawe keputusan sing disengaja kanggo sawetara panggonan sing kaya aku ora kaya pinter, " dheweke ngandika. "Aku ngomong, 'Proyek iki katon apik, pimpinan apik, ora ana ing kene amerga aku ora mikir apa sing bakal dadi gedhe, pasangan iku wanita, lan aku duwe anak wadon."
  • Mikir babagan persentase wanita CEO ing Fortune 500, dheweke ngandhakake ora bisa rampung nganti jumlah sakabèhé pimpinan wanita mundhak - soko dheweke minangka "tanggung jawab bebarengan" kanggo tim manajemen lan program pembangunan bakat.
  • Ing dalan menyang C-suite, dheweke nelpon bali menyang pawulangan penting, nanging ora maneh saka ibune: "Bet, yen sampeyan pengin apa-apa, takon."
  • "Sampeyan nyangka sampeyan bakal dikenali amarga sampeyan wis rampung karya hard, lan sing ora bener carane iku tansah mengkono, " Ford ngandika.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]