CEO Chipotle: Kita ngalami transformasi digital

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

CEO Chipotle: Kita ngalami transformasi digital[besut]

Kene
  • Chipotle gadhah revolusi teknologi.
  • Rantai Meksiko nambahake baris nomer loro menyang toko sing mung medalaken dhaptar digital, lan nguji "Chipotlanes, " sing ngidini pelanggan supaya online lan njupuk liwat jalur drive-ing sawetara toko. Iku nawakake pangiriman liwat app lan platform pangiriman.
  • Ing telung wulan pungkasan 2018, penjualan digital Chipotle dadi 66%.
  • "Kita mesthi ana ing transformasi digital ing Chipotle, " CEO Brian Niccol marang CNN Christine Romans.
  • Niccol dadi CEO babagan setahun kepungkur, nggantosaken pangadeg Chipotle lan ketua Steve Ells.
CNN
  • Dheweke ditugasake ngowahi perusahaan kasebut sakwisé mangsa sing angel. Pelanggan padha ragu-ragu kanggo percaya ing restoran kasebut sawise wabah E. coli sing nyebabake 60 pelanggan Chipotle ing 14 negara sing gerah ing pungkasan 2015 lan awal taun 2016. Chipotle (CMG) uga berjuang kanggo ngandhut sawetara insiden norovirus ing restoran ing sawetara taun kepungkur.
  • Saliyane kanggo fokus ing perbaikan digital, Niccol nyoroti bahan-bahan sing nyata perusahaan lan ngusir inovasi menu kaya mangkuk mesum.
  • Upaya digunakake. Simpenan perusahaan wis mundhak 35% liwat taun kepungkur, lan dodolan akeh. Ing taun kaping papat taun kepungkur, dodolan restoran sing sebanding tansaya 6%.
  • Minangka adoh minangka turnaround dadi, "kita mesthi mung miwiti, " ngandika. "Terus akeh kesempatan sing ana ing ngarep kita, lan isih ana akeh sing kudu dilakoni."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]