Bumble kanggo ngembangake menyang India kanthi bantuan aktris Priyanka Chopra

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Bumble kanggo ngembangake menyang India kanthi bantuan aktris Priyanka Chopra[besut]

Bumble to expand to India with the help of actress Priyanka Chopra 1.jpg
  • Wong geser tengen, nanging wanita nggawe pamindhahan pisanan

Bumble yaiku app gendakan sing paling anyar kanggo saingan karo wanita ing India.[besut]

  • Bumble, sing mbutuhake wanita kanggo nggawe pamindhahan kapisan, ngumumake ana rencana bakal diluncurake ing India mengko tahun iki. Priyanka Chopra, selebriti India ing perusahaan, bakal menehi saran babagan perluasan kasebut.
  • Kabar kasebut tekan kurang saka seminggu sawise tivi Tinder ngluncurake fitur My Move ing India sing menehi wanita pilihan kanggo nyegah wong saka mulai obrolan.
  • Nanging upaya Bumble kanggo ekspansi ing India wis dienggo sajrone sedina. Pendiri lan CEO Whitney Wolfe Herd ngendika yen Chopra sing nembe nembe nyeritakake dheweke "wanita India mbutuhake Bumble" wulan kepungkur. Chopra ana ing antarane klompok wanita profil wanita sing mbantu Bumble kickoff aplikasi jaringan, Bumble Bizz, ing Oktober 2017.
  • "Iku cetha banjur kita nuduhake semangat kanggo nguatake wanita enom ing tingkat global, " Wolfe Herd marang CNN ing e-mail. "Saka ing kana, kita wiwit ngupayakake rencana kanggo partner lan miwiti Bumble ing India."
  • Wolfe Herd ngendika, tantangan ing pasar India nyathetake pengalaman lan narik kawigaten wanita - sawijining wilayah ing Chopra.
  • Manager Chopra, Anjula Acharia, uga dadi investor lan penasehat. Acharia mbantu Chopra - sing wis ditetepake ing India - ngrembaka ing AS. Nanging Acharia nduweni sejarah panjang saka upaya crossover. Dheweke dadi instrumental ing nepangake artis kayata Britney Spears lan Lady Gaga menyang India - latar mburi sing bisa diterjemahake marang Acharia ngabantu Bumble resonate karo pamirsa lokal.
  • Aplikasi lokal Bumble bakal ing basa Hindi lan Hinglish - hibrida antarane basa Hindi lan Inggris - lan kasedhiya ing iOS lan Android. Iku uga bakal nyalurake fitur safety anyar sadurunge ngetik wilayah kasebut, sing duweni reputasi tumrap panganiaya marang wanita. Ing wulan Juni, India dijenengi negara paling mbebayani ing donya kanggo dadi wanita.
  • Wolfe Herd ngandharake bakal mbutuhake wanita ing India kanggo menehi dhisikan pisanan saka jenenge - ora jeneng pisanan utawa pungkasan - lan menehi cara anyar kanggo nglaporake "prilaku ala" ing app.
  • Bumble wis nduweni fitur verifikasi foto lan luwih saka 4.000 moderator kategori sing nampilake foto lan profil.
  • Sadurunge Bumble, Wolfe Herd minangka karyawan awal lan eksekutif ing Tinder nanging ninggalake perusahaan ing taun 2014 sawise ngrampungake pelecehan seksual lan diskriminasi. Kasus iki pungkasanipun dipanggoni.
  • Nanging tension antarane rong perusahaan sing wis ono wis dadi tambah akeh amarga asil litigasi umum antarane Bumble lan Match Group, perusahaan induk Tinder.
  • Ing Maret, Grup Match ngundhuh Bumble kanthi tuntutan hukum sing nyalahke perusahaan pelanggaran paten lan nyolong rahasia dagang. Bumble takon marang pengadilan minggu kepungkur kanggo ngilangi kasus kasebut.
  • Dhewe, Bumble ngajokake tuntutan hukum marang Grup Match. Bumble nyatakake yen Grup Match nggunakake litigasi minangka dendam liwat diskusi gabungan sing gagal. Loro tuntutan hukum sing lagi ditindakake.
  • Nalika Bumble wis ngoperasikake luwih saka 160 negara, India minangka pasar pinunjul amarga ukurané. Miturut laporan saka Bain & Co, India nduwe 390 yuta pangguna internet, sing paling gedhé kaloro negara mancanegara.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]