Bugatti Ngumumake Supercar $ 6 Yuta Sing Luwih Alon, Nanging Luwih Apik

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Bugatti ngumumake supercar $ 6 yuta sing luwih alon, nanging luwih apik[besut]

Bugatti ngungkapake $ 6 yuta sing luwih alon nanging luwih seneng[besut]

  • Bugatti anyar 'hypercar' biaya $ 5.8 yuta

Supercar Diva anyar Bugatti biaya sakwetara kaping pindho minangka model saiki perusahaan Prancis, Chiron, nanging ora bisa pindhah kanthi cepet.[besut]

  • "Ora cukup cepet, " ing kasus iki, tegese kacepetan paling dhuwur 236 mil lan jam tinimbang 261. Nanging isih akeh sing nduweni mobil sing duwe - $ 3 yuta Chiron utawa $ 6 yuta Divo - malah bakal nyedhaki nomer. Ing kasus apa wae, titik Divo anyar ora kacepetan maksimal, penanganan lan kasenengan asline, miturut Bugatti.
  • "Bugatti Chiron minangka mobil sing dikenal kanthi kinerja baris sing pinunjul kanthi kemewahan lan kenyamanan, " ujare CEO Bugatti Stephan Winkelmann ing pameran mobil ing mobil The Quail ing Carmel, Califonia. "We wanted kanggo nindakake bab ingkang beda banget."
  • Divo iku 77 kilo luwih ringan tinimbang Chiron 4, 400-pound. Sing isih ora nggawe mobil sing luwih entheng, nanging mesin iki isih ngasilake 1, 500 tenaga kuda sing padha ing Chiron. Nanging, desain suspensi lan aerodinamis beda-beda, ngasilake mobil sing luwih nyenengake sing cocog kanggo trek lan dalan sing cepet.
  • Cetha, para perancang pengin Divo nguripi saka Chiron, nanging isih bisa ditemokake minangka Bugatti.
Perancang pengin Bugatti Divo katon béda beda karo mobil adhine, Chiron, nalika isih nduweni fitur Bugatti tombol.
  • "Kanggo perancang kita, iki berarti yen telung elemen gaya tombol Bugatti kudu tetep ing panggonan: gril ngarep sing berbentuk tapal kuda, garis teken Bugatti khas ing sisih pinggir kendaraan lan sirip karakteristik sing nemtokake sumbu longitudinal mobil nalika ditampilake saka ndhuwur, sing asalé saka Tipe 57 Atlantic, "ujar Achim Anscheidt, pangarepe desainer Bugatti.
  • Tipe 57 Atlantic, utamane supercar taun 1930-an, nduweni atap sing mlengkung lan pucuk tengah sing mlaku meh dawa awak. Tipe 57 Atlantika bisa worth puluhan yuta dolar dina iki.
Aerodinamis isih dadi faktor kunci ing wangun Bugatti Divo.
  • Mung 40 Divos anyar bakal digawe. Minangka biasané kasus kaya supercar edisi sing paling cetha, kabeh mau wis didol sadurunge mobil pisanan dituding menyang publik. Bugatti bakal terus ngasilake Chiron, nggawe iki pisanan ing sajarah modern Bugatti sing bakal nyedhiyakake loro model sing beda-beda bebarengan.
  • Kaya mobil anyar Bugatti, Veyron lan Chiron, Divo diarani mantan pembalap balap Bugatti. Albert Divo menangaké balapan Targa Florio ing pegunungan Sisilia kaping pindho ing taun 1920-an. Dheweke ndamel Bugatti Type 35.
Interioré Bugatti Divo ditujokake kanggo tampil kanthi teknis, luwih anget lan mewah.
  • Mobil Bugatti ora dibangun ing jalur produksi, amarga paling akeh mobil. Nanging, sawetara padha ngumpul ing wektu manufaktur pusat. Minangka godhong fasilitas produksi, saben mobil minangka test sing didhasarake ing dalan-dalan ing Molsheim lan ing lapangan udara ing Colmar.
  • Perusahaan kasebut wiwitane didegake dening Ettore Bugatti ing taun 1909 lan wis akeh taun balapan sukses utamané ing taun 1920-an lan '30-an. Uga mbangun mobil larang regane larang banget kanggo klien sugih, kaya sing saiki.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]