Britain ngirim operator penerbangan menyang Pasifik ing misi operasional kapisan nalika nyoba kanggo nambah peran militer global post-Brexit

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Britain ngirim operator penerbangan menyang Pasifik ing misi operasional kapisan nalika nyoba kanggo nambah peran militer global post-Brexit[besut]

Pesawat jet tempur F-35B sing anyar disedhiyakake kanggo mundur saka dek Britania Raya
  • Maskapai penerbangan anyar Britain bakal pindhah menyang Pasifik misi operasional kapisan, Menteri Pertahanan Gavin Williamson wis ngumumake.
  • Williamson ngendika 65.000 ton operator Ratu Elizabeth - sing ditugasake ing akhir 2017 - uga bakal nggawe penampilan ing Mediterania lan Timur Tengah ing dalan kaya Inggris ngganti otot-otot militèr ing post-Brexit.
  • "UK minangka kekuwatan global kanthi bunga sejati global ... kita kudu siap bersaing kanggo kapentingan lan nilai-nilai kita adoh, adoh saka omah, " ujare Williamson.
  • Operator kasebut, kapal perang Inggris sing paling gedhe lan paling kuat, bakal nggawa jet tempur stealth F-35 sing paling canggih lan uga US Marine Corps F-35 sing bakal dipigunakaké minangka "Cina ngembang modern kemampuan militer lan daya komersil, "tambah Williamson.
Pesawat jet tempur F-35B sing anyar disedhiyakake kanggo mundur saka dek Britania Raya
  • Panggabungan udara US-UK ing kapal kasebut bakal ningkatake "jangkauan lan kabecikan pasukan kita" nalika "nguatake kasunyatan manawa Amerika Serikat tetep dadi partner kita sing paling cedhak, " ujare.
  • Menteri pertahanan ora menehi tanggal penyebaran. Nanging Ratu Elizabeth dijadwalake bakal dadi operasional taun 2020.

Ngembangake Asia-Pasifik[besut]

  • Williamson ngendika yen Britain bakal nganggep basis anyar permanen ing Asia-Pasifik lan Karibia kanggo ngetrapake kekuasaan ing saindenging negara - nyatakake maneh saka wawancara karo Minggu Telegraph pungkasan taun pungkasan.
  • "Kanggo kita engagement global ora reaksi refleks kanggo nyingkirake Uni Eropa, iku babagan kedadeyan permanen, " ujare.
A pangkalan militer Inggris ing Segara Cina Selatan ora dadi gagasan sing adoh
  • Williamson ora nemtokake manawa wilayah Asia-Pasifik sing bakal ditransfer, nanging taun pungkasan kapal angkara laut amfibi Angkatan Laut AS HMS Albion mimpin ditutupake menyang Paracel Islands sing ngaku Cina ing Segara China Selatan, sing disebut "aksi provokatif."
  • Lan sasi pungkasan UK lan US kapal perang nggarap enem dina latihan ing Laut China Selatan.
  • Pidato Williamson teka ing dina sing padha yen Angkatan Laut AS ngirim loro kapal perang ngliwati pulo liyane sing diklaim wong Tionghoa ing rantaman Spratly kanggo tantangan pendhukung Beijing.
  • AS ngakoni Beijing nginstal rudal lan hardware militer liyane ing pulo sing dipertentangake ing kontradiksi karo janji sing digawe dening Presiden Xi Jinping lan marang aturan internasional babagan status pulo kasebut.
  • Williamson ngandhakake yen Inggris kudu siap - bebarengan karo sekutu - "kanggo nglawan wong-wong sing nglanggar undang-undang internasional" lan "nglindhungi sistem global aturan lan standar sing keamanan lan kamakmuran kita gumantung."
  • Dheweke uga ngumumake teknologi militer Inggris, ngendhegake kapal perang, pesawat, rudal lan drone anyar sing dikembangake sing bakal njamin tetep "pasukan pejuang sing bisa nyebabake perang sing diadaptasi kanggo tuntutan perang 21 abad."
  • Antarane inovasi bakal dadi "gerombolan skuadron drone kaya jaringan bisa mbingungake lan pertahanan udara musuh" sing bisa digelar taun iki, tambah Williamson.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]