Bob Costas lan NBC bubar liwat komentar geger

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Bob Costas lan NBC bubar liwat komentar geger[besut]

Bob Costas and NBC broke up over concussion remarks 1.jpg
  • Bob Costas marang ESPN ing sawijining wawancara eksklusif sing diterbitake ing dina Minggu sing alasan dheweke dipotong saka hosting Super Bowl LII amarga komentar umum dheweke digawe babagan efek ngrugekake concussions pemain bal-balan.
  • Costas disetel kanggo tuan rumah pertandhingan final NFL taun terakhir ing Super Bowl Minggu, nanging sasi sadurunge Eagles njupuk ing Patriots ing 4 Februari 2018, olahragawan sing misuwur iki mudhun saka siaran, nyetel panggung kanggo pungkasan 40- taun karir ing NBC.
  • Costas - sing nyelenggarakake saklawasé saben acara olah raga sing bisa dibayangake, saka Olimpiade ing Kentucky Derby - wis kritis nalika peran NFL ing krisis geger. Nanging komentar sing digawe taun sadurunge ing simposium jurnalisme banjur narik banget kanggo panggedhe.
  • "Aku ngucapake tembung kasebut, 'Sampeyan nglintasi garis, '" Costas marang ESPN's "Outside the Lines." "Lan pikiranku ana, 'Apa aku kudu nyabrang?'"
  • Ing taun 2017, Costas kandha marang wong-wong ing Universitas Maryland yen "Kasunyatane, game iki ngancurake otak rakyat - ora saben wong, nanging nomer akeh, ora ana nomer cilik, iku nomer akeh, sing ngrusak otak."
  • Komentar kasebut cepet dadi virus, nyebabake NBC ngetokake statement sing nyebutake panemu Costas dhewe lan ora nggambarake pandangan NBC Sports. Costas uga nglanjutake CNN ing wektu "kanggo nggawe dheweke ora kritis NBC, " miturut laporan ESPN. NBC narik wong saka telung Super Bowl LII, miturut Costas.
  • "Aku ngelingi ukara, 'Iki prayaan jam sepuluh jam, sepedha bal-balan, lan sampeyan dudu wong sing bener kanggo ngrayakake bal-balan, " ujare Costas marang ESPN. "Kanggo apa responku ora, 'Oke, monggo, ganti pikiranmu.' Tanggepan kula, 'Ya, aku kira sampeyan bener.' "
  • Juru bicara NFL munjuk marang ESPN yen liga kasebut ora njaluk Costas ditarik saka siaran kasebut.
  • Costas uga marang ESPN yen essay sing ditulis ing taun 2015 sing dipateni merilis film "Concussion" dipateni dening NBC Sports amarga jaringan kasebut ana ing negosiasi karo NFL kanggo nampilake Thursday Night Football. "Concussion" yaiku drama olahraga babagan dhokter sing nemokake hubungan antara CTE lan trauma sirah lan upaya NFL kanggo ngritik riset. Costas pengin nggunakake film kasebut kanggo ngatasi masalah kasebut ing televisi nasional.
  • "Iki minangka pamimpin alami, " Costas marang ESPN. "Aku panginten film kasebut bakal nggawe impact, lan aku panginten iki cara ora mung kanggo NBC kanggo ngakoni, nanging kanggo metu ing ngarep."
  • Rincian kasebut nggambarake pengaruh outsized sing duwe NFL ing partners televisi. Ing lanskap televisi sing dipérang banget, NFL minangka peringkat paling gedhé juggernaut. Jaringan mbayar milyaran dolar menyang liga kanggo hak ngayawara pertandingan. Sanajan rating ambruk ing sawetara musim pungkasan, game NFL isih sawetara acara sing paling ditonton ing TV. Penonton musim reguler NFL munggah sekitar 5% ing 2018 dibandhingake taun sadurunge, narik rata-rata 15.8 yuta penampil.
  • "Delengen, NFL ora mung properti olahraga sing paling wigati, iku paling penting ing kabeh televisi Amerika, " Costas marang ESPN. "Lan ora malah cedhak."
  • NBC lan Costas kanthi tenang ngakhiri kemitraan ing dasawarsa pungkasan taun iki. NBC ngetokake statement babagan laporan ESPN.
  • "Kita wis sacara historis mènèhi komentar marang para komentator, " ujare juru wicara NBC marang CNN Business. "Kita kuciwa manawa sawise 40 taun karo NBC, dheweke wis milih mischaracterize lan nuduhake interaksi pribadhi sawise dheweke mangkat."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]