Bisa tresna lan persatuan ngalahake Trump taun 2020? Cory Booker kepengin ngerteni

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Bisa tresna lan persatuan ngalahake Trump taun 2020? Cory Booker kepengin ngerteni[besut]

Apa Cory Booker
  • Senator Cory Booker wis janji bakal nglakokake kampanye sing positif lan nyawiji, nyritakake katresnan minangka panangkal kanggo nyerang negara nalika trip kapisan ing Iowa minangka calon presiden akhir minggu iki.
  • Iku pesen sing nyedhiyakake dheweke ing bidang Demokrasi sing akeh lan akeh: Booker ora mung calon sing ngomong babagan nggawa bangsa sing polarisasi, nanging sawetara saingan dheweke nyoba nyalurake panahe partai ing Presiden Donald Trump. Apa pemilih Demokrat mikir calon sing dibungkus pesen cinta nduweni rasa kuwat kanggo ngalahake Trump bisa dadi salah sawijining pitakonan dhasar babagan kampanye Booker. Nalika Booker nganggep awake dhewe melu kampanye, "Cinta ora gampang."
  • Nanging tema sing wis ditemokaké jroning identitas politiké sajroné akèh taun, wiwit nalika jaman Newark.
  • Aku "setya mlaku kanthi cara sing beda, " dhawuhe marang wong akeh ing Mason City, ing pundi piyambakipun mungkasi minggahipun ing dinten Jum'at wonten ing ruang bawah tanah gereja - nyengkuyung pendekatan ingkang langkung konfrontatif tinimbang conciliatory.
  • "Iki ora mung babagan pamilihan, " ujare Booker. "Iki kudu dadi kampanye luwih gedhe kanggo negara kita ... ... Aku pengin menangake Gedung Putih maneh, nanging ora kanggo ngalahake Republik, kanggo nggabungake warga Amerika."
  • Pendekatan Booker wis ngrembaka saka Gedung Putih, karo penasihat Kellyanne Conway bubar nyathet retorika kanggo "kertu Hallmark." Ing acara ana ing Marshalltown, Iowa, Booker ngguyu, lan ngandika saka Conway, "Aku duwe tujuan urip adoh sadurunge dheweke duwe pendapat."
  • "Aku ora bisa nyoba kanggo ngetrapake taktik Presiden, nanging aku ora nyoba kanggo nyatakake komentar ala marang komentar ala, " ujare Booker nalika njlentrehake CNN. "Aku fokus ing wong-wong, sing aku wis rampung ing uripku, lan aku wis teka kanthi angel, lingkungan politik sing angel."
Apa Cory Booker
  • Bagéyan tengah saka pustaka Booker yaiku wektu minangka walikota Newark, lan grit politik sing ditindakake kanggo nyedhaki dheweke. Sawise pindah menyang kutha utama Newark saka Yale Law School, Booker ngluncurake karir nalika dheweke nantang lan ngalahake panyengkuyunge dawa ing Dewan Kutha. Dheweke banjur njupuk gambar mesin Newark, Mayor Sharpe James, ing perang politik sing ngusir sing Booker pungkasan kalah - kampanye sing ditulis ing dokumenter nominasi Oscar, "Street Fight."
  • "Ora ana wong ing lomba iki luwih angel tinimbang aku, " Booker nyritakaké wong akeh sing ana ing Marshalltown, Iowa, nuding pucuk politik. "... Aku yakin karo kekuwatanku, lan aku yakin karo kuwatanku ... ... Apa wae (Trump) kepengin mbuwang aku nggawa, amarga aku siap."
  • Malah ing tahap awal kampanye iki, kira-kira setahun kepungkur saka kaukus Iowa lan minangka Booker lan calon-calon sing isih ngenalake para pemilih, pesen kasebut wiwit ngrambah antarane pendukung calon Booker.
  • "Aku mikir Cory Booker minangka pejuang, " ujare Steven Juhl, sing nekani acara Booker ing Mason City. "Delengen ngendi dheweke, katon ing ngendi dheweke teka saka dheweke, proyek ing New Jersey."
  • Nanging minangka Booker nyatakake yen dheweke siap kanggo serangan-serangan sing mesthi teka saka Presiden, dheweke ora nemoni serangan kasebut karo dheweke.
  • "Minangka wong sing dadi walikota lan numpaki kutha kanthi geni, sampeyan ora bisa nempuh geni ing geni, " dheweke marang CNN. "Sing nggawe akeh liyane kobong iku mudhun aku nyoba kanggo ngomong sing kita minangka negara, kita kudu tangi."
  • Survei CNN minggu iki nemokake prioritas kanggo para Demokrat nalika mutusake calon sing ndhukung yaiku apa "duwe kesempatan apik ngalahake Donald Trump." Nanging, sing ora kudu diterjemahake menyang pesen kampanye, sing dikarepake para Demokrat.
  • "Pesen menang iku pemilih utamane sing yakin yen sampeyan, " ujare Jesse Ferguson, ahli strategi Demokrat sing kerja ing kampanye 2016 Hillary Clinton. "Supaya, yen karir wis dadi pusat kanggo nggawa wong bebarengan lan nyiptakake politik sing luwih duwe harapan lan optimistis, banjur dadi apa sing kudu dilakoni, amarga apa wae sing bakal disebut minangka BS."
  • Bisa uga Booker sing kampanye ing pusat cinta lan kesatuan nasional nduweni rekor sing menang karo calon presiden Demokrat, kalebu Barack Obama ing taun 2008 lan Jimmy Carter taun 1976. Booker wis nuding Carter minangka model kanggo pesen dhewe.
  • "Ana akeh pemilih utami sing duka lan pengin ngobahake owah-owahan negara, " ujare Ferguson, "nanging iki bener ing taun 2008, lan Demokrat isih pengin pendekatan sing duwe harapan lan optimis."
  • Iowa minangka peluncuran kanggo kampanye 2008 kang sukses ing Obama, lan tim Booker ngarep-arep pesen cinta bakal maneh resonate karo pemilih ing negara kaukus kunci. Dheweke wis ngasilake kapinahan: ing Des Moines, Sabtu, Booker paling sithik enem ing Iowa, akeh wong sing ngluwihi 500 wong, miturut perkiraan kampanye.
  • Ing panggung, swara Booker menehi metu sawise rong dina lelabuh lelungan ing saindhenging negara. Nanging dheweke tetep teguh ing pesen inti.
  • "Aku bakal kritik, supaya aku bisa ndhisiki dheweke bakal ngomong, 'Ooh, luwih akeh kandheg ngomong babagan katresnan lan pangarep-arep, duh Gusti Allah, kepriye bakal ngalahake Donald Trump karo sing? '"Booker ngandika.
  • "Ana bakal beda teori babagan carane perang ing pemilihan iki, " tambah Booker. "Kabeh wong sing angel, aku ngerti ana akeh pejuang gedhe sing ana, nanging aku wis sinau yen nalika teka kanggo dadi angel, aku ora pengin wong mikir sing supaya angel sampeyan kudu tegese, supaya dadi kuwat sampeyan kudu nglanggar. Aku pengin kampanye kaya aku arep mrentah. "

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]