BMW Ngetokake Visi Kanggo Nyetir Mobil Listrik

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

BMW ngetokake visi kanggo nyetir mobil listrik[besut]

BMW ngumumake mobil listrik nyetir sing dirancang kanggo 2021[besut]

  • Kendaraan konsep nyopir iki kaya ora ana sing katon sadurunge

BMW wis ngumumake visibilitas kanggo nyetir mobil SUV listrik lan, yen mesthi bakal dadi kaya versi konsep, mesthine dadi panggonan sing cukup nyaman kanggo nyumerepi.[besut]

  • BMW Vision iNext iku kendaraan konsep kanggo saiki. Nanging, eksekutif BMW ngandhakake bakal nggawe produk kaya ing taun 2021.
  • Mobil iki diresmikake ing jero weteng pesawat kargo ing Bandar Udara Internasional John F. Kennedy ing New York. Ing jero, eksekutif BMW nampilake versi gawean saka sawetara teknologi sing dianggep kanggo mobil, kalebu kain sensitif tutul lan proyeksi interaktif. Minangka karo kendaraan konsep, durung jelas aspek utawa kemampuan kasebut mesthi ana ing versi produksi.
  • Weker ngarep Visi iNext nduweni versi anyar saka merk dagang "ginjal" BMW, sing nduweni rong segi persegi panjang. Ing visi iNext, manéka segi persegi disambung déning bagean tengah sing luas, nggawé kaya huruf gedhé H. Panggangan iki biasane kosmetik, nanging, amarga radiator gedhe ora dibutuhake ing mobil kanthi listrik. Alesan utama bagean tengah iki yaiku kanggo nutupi kamera ngarep lan sensor sing bisa nyepetake kemampuan nyetir mobil.
  • Interioré mobil iki kanthi sengaja digawe kamar sing kaya sengaja. Kursi, tembok lan malah dasbor ditrima kanthi kain tekstur sing sugih. Tinimbang konsol tengah biasa antarane kursi ngarep ana struktur kaya meja karo basis logam lan dhuwur kayu sing dipasangi.
  • Insinyur BMW nggarap teknologi sing bakal ngidini permukaan kayu meja kanggo digunakake minangka pad tutul. Iki meh padha, ing mobil BMW saiki, pembalap bisa nulis huruf nganggo driji ing ndhuwur tombol kontrol plastik sing gedhe. Penghuni iNext uga bisa nulis huruf lan wujud nganggo driji ing kain kursi mobil.
Ing BMW Vision iNext's grill ndhelikake sensor kanggo otonomi driving.
  • Eksekutif BMW uga nampilake teknologi proyeksi sing ngidini pangguna nyekel sheet kardus cahya ing puterane supaya bisa digunakake minangka komputer tablet. Gambar, sing bisa diinteraksi karo pangguna, dianggep saka ndhuwur menyang lembaran sing bisa digoleki kaya sing digunakake. Sinar proyeksi nderek ing pad supaya ora katon ing kaca kasebut.
Interioré BMW Vision iNext dirancang kanggo dadi anget lan nyaman.
  • Tema sing ditemokake ing desain Visi iNext yaiku teknologi sing arep, paling akeh, ora katon nganti dibutuhake. (BMW nyebataken "Teknologi malu-malu.") Sing mbantu ing njero mobil dadi nyaman lan santai. Nalika mobil ana ing modus nyopir, rodha setir njupuk saka driver lan rem lan pedal akselerator mundur menyang lantai. Headrest kursi ngarep uga melu maneh supaya wong sing manggon bisa luwih gampang ndeleng lan ngomongake kanthi siji liyane.
Mobil konsèp iki diresmèkaké ing jet kargo sing ngubengi papat kutha ing limang dina.
  • BMW wis ngandika bakal ngrancang lan ngrancang model mangsa supaya kabeh bisa diprodhuksi kanthi pilihan pembakaran internal, daya listrik utawa hibrida. Sing bakal ngidini perusahaan bisa kanthi gampang ngowahi produksi mobil anyar sing cocog karo tuntutan konsumen lan regulasi nalika dheweke pindah.
  • Wawasan iNext diwiwiti kanggo wartawan ing papat bandara sing beda - ing München, New York, San Francisco lan Beijing - liwat limang dina sadurungé minggu iki. Kendaraan iki diwenehake menyang ruang pameran ing jet Cargo Lufthansa sing miber menyang saben kota kanthi sukses. Wartawan diundang ing pesawat kanggo ndeleng mobil lan ngomong karo pejabat perusahaan.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]