Audi Ngumumake SUV Listrik Lan Njupuk Celengan Saiki

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Audi ngumumake SUV listrik lan njupuk celengan saiki[besut]

Audi E-Tron, SUV kabeh-listrik anyar, diumumake[besut]

  • Audi njupuk ing Tesla karo SUV kabeh-listrik anyar

Nggabungake manufaktur mobil mewah, Audi ngumumake SUV kabeh-listrik anyar. Disebut E-Tron, SUV bakal kasedhiya ing Eropa mengko taun iki lan ing Amerika Serikat musim semi sabanjuré.[besut]

  • Audi ngandhakake bakal entuk $ 1.000 deposit kanggo E-Tron wiwit saiki. Prices bakal miwiti ing babagan $ 75.000 utawa $ 86, 700 kanggo model "First Edition" sing uga dilengkapi.
  • Iku pisanan saka telung listrik anyar Audi bakal introduce ing sawetara taun sabanjuré. Pabrik mobil mewah Jerman, sing dadi bagian saka Volkswagen Group, uga ngumumake yen ana perjanjen karo Amazon kanggo nangani instalasi stasiun pengisian omah kanggo para panuku E-Tron.
  • E-Tron diungkap ing acara ing waterfront San Francisco. Atusan drone mbentuk logo papat saka Audi ing pabrik mantan Ford.
  • SUV diumumake kene amarga E-Tron dirancang karo pasar US utamane ing pikiran, eksekutif Audi ngandika.
  • Nalika iku ora bisa narik kawigaten pamriksan Tesla - perusahaan kasebut nampa simpenan ratusan ewu dolar ing model Model 3 sajrone debut mobil kasebut - E-Tron ningkatake tekanan kompetitif.
  • E-Tron nderek SUV listrik I-Pace Jaguar. Mercedes lan BMW uga bubar nyedhiyakake SUV listrik sing bakal diluncurake ing taun sabanjure.
  • Persembahan iki kabeh SUV biasane amarga pasar, ing umum, wis akeh banget ing arah kasebut.
  • "We wanted to be in the SUV because we saw the growth and we wanted to be in the sweet spot of market, " kata Filip Brabec, wakil presiden Audi kanggo pengembangan produk.
  • Pembeli mobil ngelingi mobil listrik saiki ora kepengin mancarake kendaraan sing nggoleki radikal bebas saka apa wae ing dalan, ujare Brabec.
Audi E-Tron nduweni merek dagang mirah Audi grill sing ngijini ing udara kanggo mbenakake baterei.
  • E-Tron katon, cukup jelas, kaya SUV Audi. Uga nduweni grill trapezoidal sing misuwur saka Audi, fitur branding tombol, sanajan ora perlu radiator. Panggangan kasebut ngidini udara bisa dilebokake ing sangisore baterei kanggo menehi sawetara cooling tambahan.
  • Ana sawetara atribut unik, sanadyan. E-Tron luwih gedhe tinimbang SUV liyane Audi. Slempungan sing mlaku nyabrang ing bumper mburi ditarikake menyang mobil tanpa tailpipes, nalika ana lampu ing ngarep sing dirancang kanggo katon kaya garis status indikator daya.
Audi E-Tron duwe rong layar tutul ing jero lan, ing model Eropa, kamera tinimbang kacamata sisih.
  • Ing Eropah, E-Tron ora duwe cermin sisih tradisional. Nanging, bakal duwe kamera ing saben sisih ngendi mirrors bakal biasa. Pandangan saka kamera kasebut bakal katon ing layar ing njero kendaraan.
  • Sistem kasebut ora kasedhiya ing Amerika Serikat amarga peraturan safety kene ora ngidini. Eksekutif Audi ngandhakake padha nggarap Administrasi Lalu Lintas Nasional Highway kanggo nggawa fitur kasebut menyang pasar Amerika.
Seksi berwarna gelap ing sisih pinggir E-Tron nyebataken kasunyatan wonten pek baterai wonten.
  • Kanthi loro motor listrik, SUV kabeh-wheel-drive bisa akselerasi saka nol nganti 60 mil per jam ing 5.5 detik lan nduweni kecepatan paling dhuwur 124 mil per jam. Bakal bisa ngantor 4.000 kilogram. Audi durung ngumumake apa sing bakal ditindakake nyopir.
  • Nalika E-Tron nglakokake cruising, tinimbang nglakokake cepet, didhurungake dening motor mburi. Insinyur nduwe tekanan banget kanggo ngobati energi sajrone nyopir. Sing umum digawe minangka rem kendaraan utawa slows dening ngijini roda kanggo push motor listrik mundur, nggawe wong tumindak minangka generator.
  • Ing E-Tron, supir bisa milih carane mobil aggressively nggunakake sistem iki, saéngga kanggo "pedal" nyopir kang njupuk tekanan mati pedal akselerator bakal alon mobil menyang mandeg lengkap mung nggunakake motor.
  • Minangka kendaraan Audi liyane, sopir uga bisa milih mode nyopir sing beda, saka nyaman kanggo sporti, sing bakal ngowahi kakuatan gantung, tanggapan steering lan agresif SUV akselerasi. Rancangan lapangan SUV uga bisa diatur kanthi telung inci.
  • Pembeli bakal bisa tuku sistem pangisian daya omah lan kudu diinstal kanthi Amazon Home Services. Instalasi bisa dipesan online. Reregan bakal beda-beda gumantung marang kabutuhan saben omah.
  • Plot ngetokaké rong kendaraan listrik ing rong taun sabanjuré lan total 12 nganti 2025.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]