Aston Martin jatuh 7% ing London IPO

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Aston Martin jatuh 7% ing London IPO[besut]

Aston Martin falls 7% in London IPO 1.jpg

Aston Martin IPO nilai merek mobil favorit James Bond ing $ 5.6 milyar[besut]

  • Sampeyan bisa duwe mobil James Bond

Aston Martin gabung karo pebalap mobil sing didaftar kanthi IPO sing ngemot perusahaan Inggris ing luwih saka $ 5 milyar. Nanging dina sing sepisanan kanggo dagang ing London entuk wiwitan wiwitan.[besut]

  • Produsen mobil favorit agen rahasia fiksi Britania James Bond ngedol sahamé ing £ 19.00 ($ 24.70), menehi rega £ 4.3 milyar ($ 5.6 milyar).
  • Harga final listing punika 16% ing ngisor paling ndhuwur sing dituduh Aston Martin, nggambarake keragaman investor babagan manufaktur mobil kudu regane ing liga padha Italia mate Ferrari.
  • Saham ditutup ing 7% ing perdagangan London.
  • Ing umum, perusahaan Inggris nyuwun investor ngatasi kekuwatan babagan ancaman AS kanggo tax autos asing lan potensial kanggo rencana Inggris metu saka Uni Eropa kanggo ngrusak jaringan lan pasar.
  • Aston Martin, sing nduweni riwayat filsafat, saiki ngasilake bathi sehat.
  • Iki nyedhiyakake luwih saka 5.000 mobil ing 2017, kinerja apik ing sangang taun. Sing ngasilake revenue rekor £ 876 yuta ($ 1, 1 milyar), pertambahan meh 50% saka taun sadurunge.
  • Pangentukan kanggo setengah pisanan taun iki nuduhake yen momentum terus. Revenue naik 8% ngluwihi periode sing padha taun sadurungé, nalika gain tambah 14%, miturut nomer sing diterbitake wulan pungkasan.
  • Aston Martin ndadekke maneh Superleggera
  • Aston Martin wis ing taun-taun pungkasan ngupayakake kapitalisasi marang merek dhuwur-dhuwur. Nanging analis ing Bernstein weruh sawetara masalah potensial.
  • Padha argue, merek Aston Martin ora kuwat banget karo Ferrari, sing ditemtokake ing dekade balapan lan balapan Formula 1. Perusahaan pembuat mobil Inggris uga akeh tantangan luwih murah tinimbang saingan Italia lan sejarah ora nyenengake.
  • Kanthi dhuwit diwiwiti saka IPO sing dituduhake kanggo pemegang saham sing ana tinimbang investasi ing perusahaan, eksekutif Aston Martin bisa ngusul banget marang sukses SUV sing wis direncanakake.
  • "Given financials saiki lan ketoke kurang dikarepake kuat, iku babagan gedhe kanggo kita kanggo ndeleng carane bisa cocog karo Ferrari kang duwe keuntungan, " analis ing Bernstein wrote bubar. "Kita ora bisa ndeleng manawa ana ing ngendi wae."
  • Pamilik Aston Martin kalebu tiyang sepuh Mercedes-Benz Daimler, perusahaan investasi swasta Investindustrial lan investor adhedhasar Kuwait.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]