Aston Martin IPO; Relief ing Italia; Tesco minger

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Aston Martin IPO; Relief ing Italia; Tesco minger[besut]

Aston Martin IPO; Relief in Italy; Tesco slides 1.jpg

Premarket: 5 perkara kanggo ngerti sadurunge lonceng[besut]

1. Aston Martin IPO: Aston Martin gabung karo pawartos prodhuk kadhaptar kanthi IPO sing ngetokake perusahaan Inggris ing luwih saka $ 5 milyar.[besut]

  • Produsen mobil favorit saka agen rahasia fiksi Britania James Bond wis ngedol saham ing £ 19.00 ($ 24.70), menehi rega £ 4.3 milyar ($ 5.6 milyar).
  • Rega saham final punika 16% ing ngisor paling dhuwur sing dituduhake dening Aston Martin, nggambarake keragaman investor yen produsen mobil kudu dihargai ing liga sing padha karo Italia saingan Ferrari.
  • Ing umum, perusahaan Inggris uga nyuwun investor ngatasi kekuwatan babagan ancaman AS kanggo tax autos asing lan potensial kanggo rencana Inggris metu saka Uni Eropa kanggo ngrusak jaringan lan pasar.
  • Saham mudhun ambruk 6.6% ing awal perdagangan London, Rabu.
  • 2. Relief Italia: Obligasi Italia wis mbalekake lemah sawisé media Italia nglapuraké yèn pamaréntah negara iku cedhak karo nyepakaké anggaran sing luwih cilik tinimbang ditakuti.
  • Euro nguat 0, 3% marang dolar AS lan pasar saham utama ing Milan entuk luwih saka 1%.
  • Obligasi Italia wis nandhang sasuwene sasi anyar amarga pamaréntahan populèr muncul siap nglawan Komisi Eropa liwat rencana kanggo nambah utang publik.
  • Isih, sing ora ateges investor bisa santai gampang. Analysts at Capital Economics warns that a long-term yield of bond yields is still posing a risk to the banks of the country.
  • "Ing kasus kasebut, bank-bank mesthine duwe masalah nandhingi luwih akeh pendanaan ing pasar grosir, " analis wrote. "Lan pamrentahan saiki katon luwih cenderung kanggo ngetokake lan mbantu para kreditur sing berjuang tinimbang administrasi sadurunge."
  • Watch CNNMoney's 'Markets Now' dina jam 12:45 pm ET
  • 3. Ikhtisar pasar global: US stock futures padha edging luwih dhuwur.
  • Pasar Eropah dibukak, nalika saham ing Asia luwih murah. Shanghai Composite ditutup kanggo liburan.
  • Rata-rata industri Dow Jones ditambahake 0, 5% ing dina Selasa. Ing S & P 500 ana warata lan Nasdaq ngeculake 0, 5%.
  • Sadurunge newsletter Bell: Kabar pasar utama. Ing kothak mlebu. Langganan saiki!
  • 4. Pangasilan lan ekonomi: Lennar bakal ngetokake penghasilan sadurunge mbukak. Pier 1 Impor bakal ngetutake sawise cedhak.
  • Laporan ing persediaan mentah bakal diterbitake 10:30 am ET.
  • Saham ing Tesco nyelehake 5% ing London sawise chain supermarket Inggris nglaporake pangentukan sing investor kuciwa. Retail mega ngluncurake rantai diskon anyar sasi pungkasan, sing disebut Jack, sing bisa mbantu ngalahake kompetisi saka diskon Jerman.
  • Inflasi Turki nganti 24, 5% ing September, miturut data anyar. Lira katon 1% nglawan dollar.
  • Pasar Saiki warta: Njaluk pasar gambar global ing kothak mlebu saben sore. Mlebu saiki!
  • 5. Rawuh minggu iki: Rebo - Lenner lan Pier 1 earnings; Laporan Employment ADP ana - Costco earnings; CNN Business launches Friday - US jobs report

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]