Owahan-owahan anyar

Jujug: navigasi, golèk

Lacak owah-owahan anyar wiki iki ing kaca iki.

Opsi owah-owahan anyar
Legendha:
A
Besutan iki nggawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Iki besutan cilik
b
Besutan iki diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Tuduhaké 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan ing dalem 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan.
Dhelikaké panganggo kadhaftar | Dhelikaké panganggo anonim | Dhelikaké besutanku | Tuduhaké bot | Dhelikaké besutan cilik
Tuduhaké owah-owahan anyar kawit 06.01, 24 Maret 2019
   

24 Maret 2019

A    05.42  Pangunggahan Brexit kaping pindho 'pantes kanggo dianggep, ' senior UK mentri ngandika‎ (bé | sa) . . (+4.640). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Pangunggahan Brexit kaping pindho 'pantes kanggo dianggep, ' senior UK mentri ngandika== File:Second Brexit vote 'deserves to be considered,' senior UK minister says 1.j...')
A    05.22  Wong ditangkep ing nendhang saka wong wadon tuwa ing subway minangka wong tontonan ditembak video‎ (bé | sa) . . (+2.521). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Wong ditangkep ing nendhang saka wong wadon tuwa ing subway minangka wong tontonan ditembak video== File:New York subway attack - Man is arrested in kicking of an elderl...')
A    04.22  Mbrebuh simpati sampeyan. Pemerintah Inggris, ora akeh‎ (bé | sa) . . (+6.394). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Mbrebuh simpati sampeyan. Pemerintah Inggris, ora akeh== frame|none * "Aku mung sinau kan...')
A    04.02  Wartawan mantan pembantu WH dituduh minangka penyalahgunaan ngandhakake kudu ngakoni salah‎ (bé | sa) . . (+4.923). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Wartawan mantan pembantu WH dituduh minangka penyalahgunaan ngandhakake kudu ngakoni salah== File:Ex-wife of former WH aide accused of abuse says he needs to admit wrong...')
A    03.43  R. Kelly nuntut supaya bisa kerja ing luar negeri‎ (bé | sa) . . (+7.564). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==R. Kelly nuntut supaya bisa kerja ing luar negeri== File:R._Kelly_turns_himself_in_to_Chicago_police_after_being_indicted_on_sexual_abuse_charges_4.jpg|frame|none|Apa ki...')
A    03.03  Kapal Tug nyoba kanggo narik kapal pesiar sing terdampar ing dharatan minangka penyelundupan kanggo ngungsi para penumpang‎ (bé | sa) . . (+4.868). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kapal Tug nyoba kanggo narik kapal pesiar sing terdampar ing dharatan minangka penyelundupan kanggo ngungsi para penumpang== File:Norway cruise ship - Tug boats try to m...')
A    02.42  Presidhen Pusat Poverty Law Center mungkasi minggu kepungkur sawisé pendiri mbanting‎ (bé | sa) . . (+4.746). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Presidhen Pusat Poverty Law Center mungkasi minggu kepungkur sawisé pendiri mbanting== File:Southern Poverty Law Center president steps down weeks after co-founder fire...')
A    02.22  Tate galeri kanggo mungkasi nampa donasi saka kulawarga Sackler ing tengah krisis opioid‎ (bé | sa) . . (+4.471). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Tate galeri kanggo mungkasi nampa donasi saka kulawarga Sackler ing tengah krisis opioid== File:600_cities,_counties_and_Native_American_tribes_file_federal_lawsuit_agai...')
A    01.23  Pamrentah Amerika nemu penutupan minangka pahlawan WWII pungkasane mulih‎ (bé | sa) . . (+9.090). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Pamrentah Amerika nemu penutupan minangka pahlawan WWII pungkasane mulih== File:Lynn Hadfield - An American family finds closure as a WWII hero finally comes home 1.jpg|...')
A    00.42  Trump ngandika impor otomatis ora ngancam keamanan nasional, senadyan ancaman tariff‎ (bé | sa) . . (+5.339). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Trump ngandika impor otomatis ora ngancam keamanan nasional, senadyan ancaman tariff== File:Trump's_Hanoi_walk-out_leaves_negotiations_with_China_in_doubtPolitics_1.jpg|...')
A    00.22  Roseanne, sapa? 'the Conners' anyar kanggo Musim 2‎ (bé | sa) . . (+1.910). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Roseanne, sapa? 'The Conners' anyar kanggo Musim 2== frame|none|ABC * "The Conners" sing nekat. * The "Roseann...')

23 Maret 2019

A    23.23  Atusan kutha, kabupaten lan suku bangsa Native American nyuntik tuntutan hukum marang kulawarga Sackler liwat krisis opioid‎ (bé | sa) . . (+6.737). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Atusan kutha, kabupaten lan suku bangsa Native American nyuntik tuntutan hukum marang kulawarga Sackler liwat krisis opioid== File:600 cities, counties and Native Americ...')
A    22.22  Anak-anak sekolah sing luwih dhuwur ing AS mati akibat bedhil tinimbang mati-matian polisi AS utawa pati global, nemokake temuan‎ (bé | sa) . . (+5.967). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Anak-anak sekolah sing luwih dhuwur ing AS mati akibat bedhil tinimbang mati-matian polisi AS utawa pati global, nemokake temuan== File:More US school-age children die f...')
A    22.03  Napa spasi dadi panggonan sing mbebayani kanggo nindakake bisnis‎ (bé | sa) . . (+3.991). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Napa spasi dadi panggonan sing mbebayani kanggo nindakake bisnis== frame|none * Internet wiwitan...')
A    21.22  Googling 'Florida guy' yaiku modhèl internet paling anyar. Ayo nggoleki kiye kok akeh crita gila sing metu saka negara‎ (bé | sa) . . (+4.514). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Googling 'Florida guy' yaiku modhèl internet paling anyar. Ayo nggoleki kiye kok akeh crita gila sing metu saka negara== File:Florida man challenge - Why so many crazy...')
A    21.02  Carane sing umur 83 taun nemokake sewa anyar ing aplikasi seluler ngembangake urip‎ (bé | sa) . . (+4.752). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Carane sing umur 83 taun nemokake sewa anyar ing aplikasi seluler ngembangake urip== File:Hinadan - How an 82-year-old found a new lease on life developing mobile apps 1...')
A    20.43  Kenapa Trump lan Netanyahu kudu sregep‎ (bé | sa) . . (+8.810). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kenapa Trump lan Netanyahu kudu sregep== frame|none|Aaron David Miller * Ing pacelathon ka...')
A    20.02  Trump bakal nyalonake mantan penasihat kampanye Stephen Moore menyang Federal Reserve‎ (bé | sa) . . (+3.345). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Trump bakal nyalonake mantan penasihat kampanye Stephen Moore menyang Federal Reserve== File:Trump will nominate former campaign adviser to Federal Reserve Board 1.jpg|f...')
A    19.42  Carol Folt nyekel skandal minangka Kanselir UNC. Saiki dheweke bakal nyoba kanggo mindhah USC kepungkur dhewe‎ (bé | sa) . . (+8.978). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Carol Folt nyekel skandal minangka Kanselir UNC. Saiki dheweke bakal nyoba kanggo mindhah USC kepungkur dhewe== File:Carol Folt named new president of USC 1.jpg|frame|no...')
A    19.03  Boeing nyiyapake 737 MAX minangka mbutuhake latihan pilot tambahan‎ (bé | sa) . . (+5.182). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Boeing nyiyapake 737 MAX minangka mbutuhake latihan pilot tambahan== * Bukti anyar wis muncul sing Boeing marang para pelanggan penerbangan komersial sing 737 MAX sajrone...')
A    18.42  CEO Ethiopian Airlines nolak kritik yen pilot ora melatih 737 Max 8 simulator‎ (bé | sa) . . (+4.065). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==CEO Ethiopian Airlines nolak kritik yen pilot ora melatih 737 Max 8 simulator== File:Boeing_postpones_launch_of_777X_after_Ethiopia_Airlines_crash_1.jpg|frame|none|Wong-...')
A    18.22  Penyelamat leukemia klebu donor sumsum tulang sing nylametake nyawane‎ (bé | sa) . . (+4.861). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Penyelamat leukemia klebu donor sumsum tulang sing nylametake nyawane== File:Leukemia survivor meets the bone marrow donor who saved her life 1.jpg|frame|none|Gambar iki...')
A    17.42  Apple gabung karo teknologi gelombang nyapu ing Hollywood‎ (bé | sa) . . (+5.563). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Apple gabung karo teknologi gelombang nyapu ing Hollywood== File:Tumblr's_adult_content_crackdown_could_alienate_users_1.jpg|frame|none|Tim Cook, ketua eksekutif Apple,...')
A    17.02  Jaksa penuntut suggest Paul Manafort bisa nyoba kanggo njaluk $ 1 yuta metu saka forfeiture dheweke‎ (bé | sa) . . (+3.856). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Jaksa penuntut suggest Paul Manafort bisa nyoba kanggo njaluk $ 1 yuta metu saka forfeiture dheweke== File:What_we've_already_learned_about_Mueller_investigationPolitics...')
A    16.23  Dems ngéling-éling pidana pidana yen laporan Mueller lan bukti ora diuripake kanggo Kongres‎ (bé | sa) . . (+2.049). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Dems ngéling-éling pidana pidana yen laporan Mueller lan bukti ora diuripake kanggo Kongres== * Demokrat House, ing telpon konferensi afternoon, gawe anyar tuntutan kang...')
A    15.23  Apa wanita kudu diwajibake ndaftar kanggo rancangan kasebut‎ (bé | sa) . . (+6.878). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Apa wanita kudu diwajibake ndaftar kanggo rancangan kasebut== File:Fact-checking_Trump's_claim_that_McCain_misled_the_White_House_on_his_Obamacare_repeal_votePolitics_1....')
A    15.02  Kacilakan kaping pindho ing Deer Park, Texas, tanduran kimia sing disebabake dening pamblokiran tembok, para pejabat ngomong‎ (bé | sa) . . (+3.481). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kacilakan kaping pindho ing Deer Park, Texas, tanduran kimia sing disebabake dening pamblokiran tembok, para pejabat ngomong== File:Deer_Park_fire_burns_into_fourth_day_...')
A    14.42  Supreme Court Justice Brett Kavanaugh ngajar kelas panas ing Inggris kanggo hukum George Mason‎ (bé | sa) . . (+2.076). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Supreme Court Justice Brett Kavanaugh ngajar kelas panas ing Inggris kanggo hukum George Mason== File:Is_Harvard_fair?_Historic_affirmative_action_trial_begins_MondayPol...')
A    14.22  Robert Kraft nawakake apology sawise tuduhan ngupayakake prostitusi‎ (bé | sa) . . (+2.927). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Robert Kraft nawakake apology sawise tuduhan ngupayakake prostitusi== File:Miami_Herald_-_Trump_watched_Super_Bowl_with_ex-owner_of_spa_linked_to_Kraft_arrestPolitics_2....')
A    14.02  Kapal pesiar ngosokaké 1.300 penumpang saka Norwegia‎ (bé | sa) . . (+1.795). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kapal pesiar ngosokaké 1.300 penumpang saka Norwegia== File:Cruise ship with 1,300 passengers being evacuated off Norway 1.jpg|frame|none|Kapal pesiar Viking Sky ana in...')
A    13.22  Simpenan saham gedhe wis dirilis ing Desember. Saiki padha bali‎ (bé | sa) . . (+4.985). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Simpenan saham gedhe wis dirilis ing Desember. Saiki padha bali== frame|none * Saham saham mundhut t...')
A    12.42  Rugby Super Crusaders lan Waratahs ngasilake pajeg kanggo korban Christchurch‎ (bé | sa) . . (+4.575). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Rugby Super Crusaders lan Waratahs ngasilake pajeg kanggo korban Christchurch== File:Super Rugby sides Crusaders and Waratahs make poignant tribute to Christchurch shoot...')
A    12.22  Kasehatan Chelsea Manning diancemake dening penjara sing ana ing penjara Virginia‎ (bé | sa) . . (+3.694). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kasehatan Chelsea Manning diancemake dening penjara sing ana ing penjara Virginia== File:Chelsea Manning's 'support group' says she's being held in solitary confinement...')
A    12.03  Sydney Aiello, sing nylametake sekolah ing Parkland, mati kanthi suicide‎ (bé | sa) . . (+2.750). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Sydney Aiello, sing nylametake sekolah ing Parkland, mati kanthi suicide== File:Parkland shooting survivor Sydney Aiello dies by suicide 1.jpg|frame|none|Sydney Aiello d...')
A    11.03  Ing wayah sore Trump kanggo umur: Nalika dheweke sinau Mueller rampung‎ (bé | sa) . . (+9.623). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Ing wayah sore Trump kanggo umur: Nalika dheweke sinau Mueller rampung== File:Trump_reviewing_answers_to_Mueller_as_he_changes_who_oversees_the_Russia_investigationPolit...')
A    10.43  Republik Républik Florida ngupaya mènèhi ex-felons bayaran sadurunge nglakoni hak voting anyar‎ (bé | sa) . . (+6.067). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Republik Républik Florida ngupaya mènèhi ex-felons bayaran sadurunge nglakoni hak voting anyar== File:Russia_sought_to_interfere_with_US_election_systems_in_2018_midt...')
A    10.22  Kushner nyedhiyakake dokumen kanggo House Judiciary ing obstruction probe‎ (bé | sa) . . (+2.189). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kushner nyedhiyakake dokumen kanggo House Judiciary ing obstruction probe== File:What_Mueller's_probe_has_already_revealed_about_Trump_(opinion)_3.jpg|frame|none|Peperan...')
A    10.03  Panggunaan WhatsApp Jared Kushner ngundhakake keprihatinan antarane ahli cybersecurity‎ (bé | sa) . . (+6.935). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Panggunaan WhatsApp Jared Kushner ngundhakake keprihatinan antarane ahli cybersecurity== File:Jared Kushner's use of WhatsApp concerns cybersecurity expertsPolitics 1.jp...')
A    09.43  Boeing wis ilang $ 40 milyar-plus ing pasar amarga Ethiopia kacilakan‎ (bé | sa) . . (+6.380). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Boeing wis ilang $ 40 milyar-plus ing pasar amarga Ethiopia kacilakan== * Boeing gadhah sasi ingkang nggegirisi. * Perusahaan iki ana ing tengah-tengah petir internasional...')
A    09.23  Jean-Eric Vergne mungkasi kuciwane tanpa kasengsem ing Sanya ePrix‎ (bé | sa) . . (+4.107). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Jean-Eric Vergne mungkasi kuciwane tanpa kasengsem ing Sanya ePrix== File:Alejandro_Agag_-_Bernie_Ecclestone_told_Formula_E_chief_'you_will_never_make_your_first_race'_1...')
A    08.43  Pengaruh ngrusak olahraga kuliah‎ (bé | sa) . . (+8.499). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Pengaruh ngrusak olahraga kuliah== frame|none|John MacIntosh * Skandal ujian kuliah bisa uga njaluk eli...')
A    08.23  Milenium kapisan mandhap dadi presiden. Dadi wong 76 taun.‎ (bé | sa) . . (+4.931). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Milenium kapisan mandhap dadi presiden. Dadi wong 76 taun.== * Nalika Walikota Bendera Inggris Pete Buttigieg ndadekake asile dheweke, mayoritas kota paling gedhé ing Ind...')
A    07.42  Nggawé teror ing internet bisa diatur. Kongres kudu tumindak‎ (bé | sa) . . (+5.032). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Nggawé teror ing internet bisa diatur. Kongres kudu tumindak== ==Nggawé teror ing internet bisa diatur. Kongres kudu tumindak== * Miturut Alexander Tsesis kanggo CNN Bu...')
A    07.23  Pengin ngerti 2020 pendhudhuk Demokratik? Ninggalake Twitter.‎ (bé | sa) . . (+5.344). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Pengin ngerti 2020 pendhudhuk Demokratik? Ninggalake Twitter.== * Pisanan kawitan: Lagu tema minggu iki saka Report show kanggo Murphy dibintangi Michael Keaton. * Jajak P...')
A    04.02  Kawicaksanan Trump babagan bali menyang asylum wong kanggo Meksiko wis dina ing pengadilan‎ (bé | sa) . . (+4.073). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Kawicaksanan Trump babagan bali menyang asylum wong kanggo Meksiko wis dina ing pengadilan== File:Trump's policy of returning asylum seekers to Mexico has its day in cou...')
A    03.42  Suspect katon ing pengadilan sawise diduga nyapu imam nalika Massive televised‎ (bé | sa) . . (+2.541). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Suspect katon ing pengadilan sawise diduga nyapu imam nalika Massive televised== File:Priest_stabbed_while_leading_televised_Mass_in_Montreal;_suspect_arrested_1.jpg|fra...')
A    03.02  A geostorm bakal menehi residents ing AS Lor lan Kanada kesempatan sing langka kanggo ndeleng aurora borealis‎ (bé | sa) . . (+3.046). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==A geostorm bakal menehi residents ing AS Lor lan Kanada kesempatan sing langka kanggo ndeleng aurora borealis== File:Northern lights - A geostorm will give residents in...')
A    02.42  ISIS wis ilang kahanan kuwat ing Suriah, ngandika ing Demokratik Pasukan Suriah‎ (bé | sa) . . (+6.223). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==ISIS wis ilang kahanan kuwat ing Suriah, ngandika ing Demokratik Pasukan Suriah== File:ISIS has lost its final stronghold in Syria, the Syrian Democratic Forces says 1.j...')
A    01.42  Iki minggu kepungkur kepemimpinan Trump kaya kita ngerti‎ (bé | sa) . . (+5.314). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Iki minggu kepungkur kepemimpinan Trump kaya kita ngerti== File:William_Barr_confirmed_as_attorney_generalPolitics_1.jpg|frame|none|William Barr, nomine dadi Jaksa Agung...')
A    01.23  Daging sapi sing dicampurake luwih saka 400 wong bisa isih ana ing kulkas, CDC warns‎ (bé | sa) . . (+3.258). . Silence (rembugan | pasumbang) (Gawé kaca sing isi '==Daging sapi sing dicampurake luwih saka 400 wong bisa isih ana ing kulkas, CDC warns== * Wabah infeksi salmonella sing ngasilake luwih saka 5 yuta kilogram daging sapi ing...')