Apple butuh strategi ritel anyar

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Apple butuh strategi ritel anyar[besut]

BEIJING, CHINA - JANUARY 07: Logo Apple katon ing jendhela ing Apple Store tanggal 7 Januari 2019 ing Beijing, China. Apple Inc ngeculake panuntun dhuwit revenue minggu kepungkur, nyalahake China
  • Toko Apple ana ing persimpangan.
  • CEOe mlaku mudhun, lan iPhone, produk sing paling penting, ana ing kemunduran gedhé. Iku kabar apik kanggo Apple ing wektu cedhak - nanging kesempatan utama kanggo Apple Store kanggo njupuk peran sing luwih gedhe kanggo perusahaan.
  • Apple (AAPL) mbangun toko dadi pameran utama kanggo produk paling anyar. Potensi pelanggan bisa nguji saben piranti Apple. Nanging model iki ngadhepi tantangan utama: penjualan iPhone ambruk 15% kepungkur. Wong ora tuku akeh piranti Apple, lan dheweke lagi nyekel gadget lawas sing luwih dawa tinimbang ing jaman kepungkur.
Iku
  • Kepala Retail Retail Angela Ahrendts announced Selasa dheweke bakal ninggalake perusahaan. Saiki Apple kudu ngerti babagan 500 toko eceran sing pas karo masa depan.
  • "Toko kudu nggambarake franchise Apple sing ganti, " ujare Daniel Ives, analis ing Wedbush Securities. "Sawetara sing wis ilang ing sawetara taun pungkasan."

'Cara sing apik kanggo tuku komputer'[besut]

  • Apple ora nyedhiyani lalu lintas dodolan utawa mlaku saka toko, nanging Ives kira-kira nggawe sekitar 25% saka revenue perusahaan ing $ 265 milyar.
  • Toko Apple tetep sukses. Iki ndadekake luwih akeh saben kothak sikil saka toko liyane - kalebu Tiffany, miturut eMarketer.
  • Nanging Apple Store gumantung banget ing launch produk, utamane iPhone, kanggo nggambar pelanggan, analis nyebutake. Tanpa iPhone anyar utawa gadget anyar, para pelanggan tetep adoh saka toko - kajaba, mesthi, retak layar kasebut.
Apple Fast Facts
  • "Toko-toko Apple mung bisa kerja nalika duwe dhuwur, produk seksi, " ujare Jason Goldberg, kepala praktik commerce ing agensi digital SapientRazorfish.
  • Ahrendts nyoba ngurangi ketergantungan Apple marang hardware anyar. Dheweke fokus ing ngowahi toko menyang "kothak kutha modern" kanthi latihan tangan. Ing ngisor Ahrendts, Apple ngetik kutha-kutha kaya Dubai lan Bankok lan mbukak toko ing panggonan-panggonan sing dhuwur banget, kayata Champs-Élysées ing Paris.

Long wait times[besut]

  • Penerus Ahrendts, Deirdre O'Brien, bakal entuk kesempatan kanggo ngembangake toko kanggo Apple mangsa sabanjure. O'Brien, wakil presiden sumber daya manusia Apple saiki, bakal dadi "wakil presiden Retail + Wong."
  • O'Brien kudu fokus ningkatake layanan customer ing toko, Goldberg nyatakake: Minangka pelanggan Apple tuku iPhone kurang, toko 'Genius Bar bisa dadi kesempatan kanggo wutah.
  • Nanging wektu ngenteni kanggo Apple Genius Bar asring dawa lan toko overcrowded. Goldberg pracaya Apple ngirim njupuk piwulangan saka mobil dealerships, sing dipisahake kamar pamirsane saka departemen layanan akeh taun kepungkur.
  • "Apple mbokmenawa kudu pindhah arah kasebut, " ujare.
  • Best Buy reinvented its stores by going all-in on customer service and tech support with Geek Squad. Minangka pengecer watara crumble, Best Buy wis ngrekam enem perempat sales sales luwih saka 4%.
CEO Buy Hubert Joly wis ora bisa ngedol sampeyan
  • Pawiyatan HR karier bisa uga katon kaya pas kenceng kanggo ngisi bisnis ritel paling dhuwur. Nanging yen Apple Store mangsa fokus ing layanan pelanggan, pengalaman manajemen wong bisa dadi apa sing perlu kanggo pangarepan toko anyar kanggo nyimpen.
  • Apple perlu strategi ritel sing nggunakake toko kanggo ngetokake masa depan perusahaan, ujare Ives.
  • Tegese nampilake iPhones kurang lan iPads lan nuduhake luwih asli asli. Apple ngrancang layanan streaming dhewe kanggo nandingi Netflix lan wis samesthine bakal diluncurake taun iki. Perusahaan bakal ngrancang kanggo ngurangi penjualan gadget kanthi ngedol layanan lan isi kanggo pelanggan iPhone.
  • Staf Genius Bar liyane, tata letak anyar lan eksekutif anyar bisa ndandani Apple Store kanggo mangsa ing ngendi panggenan iPhone ora minangka katalis utama sing nyopir wong menyang toko - nanging layanan iPhone lan isi video.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]