Apa wektu kanggo ngganti pikiran kita ing fraternities?

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Apa wektu kanggo ngganti pikiran kita ing fraternities?[besut]

Alexandra Robbins
  • "Kita bakal ngomong babagan iki, aku ngerti sampeyan ora pengin, lan nyedot saiki, nanging ngomong babagan dheweke."
  • Banjur apa sing dikandhakake dening sedulur sepuh marang Oliver, yaiku jeneng sing sepisanan, sing saya tindakake taun kanggo buku anyar, sawise Oliver sinau kanca cedhak sedhih lan menyang kamar dhewe. Ing wekdal punika, Oliver mundur. Nanging kakangné prawan kasebut kuwatir, lan dheweke njupuk tindakan.
Alexandra Robbins
  • Senadyan Oliver pisanan enggal mbukak, diskusi kasebut narik kawigaten marang dheweke. Lan nalika sedulur-sedulur liyane krungu kabar kasebut, dheweke langsung ngrampungake urat-urat omahé supaya luwih bisa nggarap susahé. Bisa uga ana sing ngerteni yen dheweke pancen amarga kanca-kancane, yen Oliver sinau dadi nyaman nyedhiyakake emosine marang kanca-kanca kanthi cara sing dheweke ngomong yen dheweke ora bakal duwe grup kasebut.
  • Paling institusi kabeh lanang ora duwe reputasi minangka situs emosional. Minangka istilah misleading "maskulinitas beracun" nandhang kabar, perguruan tinggi nyritakake panggilan clarion kanggo ngilangi kabeh kelompok lanang, fraternities asring paling terkenal ing antarané. Nanging sajrone mangsa nglampahi lapuran kanggo buku ing fraternities, aku sinau yen mbusak kabeh wong bisa nyuda wong apik sumber daya sosial penting sing akeh sekolah digunakake ora nyedhiyani. Pusat multikultural, LGBTQ wanita, nggampangake nggampangake kesempatan sing terkenal kanggo akeh siswa. Nanging, wong-wong kuliah - manawa minoritas rasial, LGBTQ, utawa lurus lan putih - butuh dukungan, komunitas inklusif uga.
  • Apa sing kontroversial ana? Sampeyan kudu ora. Ora ketompo, wong lanang sekolah biasane akeh remaja, asring ngrugekke, urip adoh saka omah kanggo pisanan.
  • Anggota fraternity ora kabeh wong lanang sing sopan. Nanging paling akeh. Bagian sing paling nyenengake ing fraternities apik yaiku sisih umum sing ora katon. Aku ngomong karo sedulur-sedulur - kaya Oliver - sing nerangake tujuan nggawe para sadulur "wong sing luwih apik" minangka mbantu dheweke dadi wong sing luwih apik. Padha yakin yen tanggung jawabe kanggo ndadekake sedulur-seduluran nandhang toleransi lan kerja keras. Padha bisa nggawe subkultur sing anggota diganjar kanggo wong lanang sing apik. Wong-wong iki kalebu minoritas, homo, biseksual lan nonbinary anggota lan ora meksa saben liyane kanggo hook up. Padha nyengkuyung anggota kanggo mbukak kanggo saben liyane lan kanggo menehi dhukungan unconditional. Sawetara mahasiswa ngandhani yen kanca-kanca lan tanggung jawab fraternine nylametake nyawa.
  • Nanging masyarakat, media lan universitas katon duwe prasangka tumrap kelompok kabeh-lanang - sanajan kelompok kasebut ngandhut maskulinitas kanthi cara "beracun". Sawetara prejudis kasebut kanthi alami wiwit saka prakara sing nyatakake babagan hazing, penyerangan utawa penyalahgunaan alkohol sing ana gegayutan karo sawetara kelompok lanang-lanang, kalebu fraternities.
Psikolog - lan Gillette - sing bener
  • Bagéyan saka masalah bisa dicithak saka kebingungan babagan "maskulinitas" mesthine kanggo tegese. Kathah ingkang sampun nyariosaken babagan pedoman anyar Psychological Association Amérika lan iklan Gillette Super Bowl, ingkang kalebet debutipun ing Januari. Nanging masalah semantik nyebabake masalah kasebut. Narasi media sing dominan wis conflated "maskulin" maskulinitas karo "tradisional" maskulinitas. Lan nalika tembung "maskulinitas beracun" dipopulerkan minangka cara kanggo njlentrehake watesan peran jender ing wong, saiki akeh wong misconstrue minangka deskripsi wong sing kasar marang wanita.
  • Loro maskulinitas beracun lan maskulinitas tradisional mbingungake - malah ngina - istilah sing kudu diowahi utawa ditinggal. Nanging akeh wong ora nyadari iki amarga sistem pendidikan kita akeh ora ngidini murid-murid sing ana macem-macem cara kanggo dadi lanang. Nanging, siswa lanang kerep rumangsa supaya bisa disesuaikan karo stereotype tinimbang dadi diri.
  • Mesthine, cara paling apik kanggo mulang wong enom babagan masculinities (jamak) ora kanggo ngilangi kelompok kampus kabeh-lanang. Ing Desember, koalisi fraternities, sororities, lan mahasiswa nganiaya Harvard amarga kawicaksanan menehi hukuman anggota kelompok siji-gender sing ora diakoni kanthi nyalahake peran lan kampus kepemimpinan kampus kanggo beasiswa utama. Harvard ngumumake larangan de facto sawisé Tugas Angkatan Darat ing Pencegatan Pencegahan Seksual universitas dicemooh klub-klub final kampus amarga nduweni "sikap banget misoginistik, " nyedhiyakake masalah seksual lan ngetokake praternitas karo klub.
Ayo
  • Amarga saka pangarep-arep umum, wong kudu dadi stoik, nalika remaja, nalika stereotipe masculine tundhuk, akeh bocah lanang ora bisa ngendhog saka kanca-kanca. Nanging kanca-kanca sing luwih cedhak bisa dadi luwih penting kanggo psikologis penyesuaian lanang tinimbang kanggo bocah-bocah wadon. Psikolog University of Maine, Cynthia Erdley nemokake menawa kualitas kanca sing kurang apik ana gegayutan karo kasepen lan depresi mung kanggo bocah lanang. Nalika dheweke sinau tumrap bocah lanang sing luwih enom, dheweke ngandhani yen dheweke "nemokake yen bocah lanang, sing umume nduweni persahabatan sing luwih murah tinimbang bocah-bocah wadon, bakal luwih rentan kanggo kesulitan psikologis nalika duwe kurang dukungan, pengalaman kanca intim." Bebaya paling gedhe, Erdley nambah, "yen bocah lanang ora oleh dhukungan saka kanca-kanca, lan dheweke bisa ngrugekake gejala kesepian, kuatir, lan gejala depresi. Lan wong lanang luwih cenderung ngalahake nalika lagi ngalami depresi."
  • A solusi, miturut sawetara ahli, menehi lanang papan sing aman kanggo mbentuk hubungan sehat lan intim karo lanang liyane lan sinau sing ana akeh cara sehat dadi wong. Nanging akeh universitas ora nyedhiyani spasi kasebut. Good fraternities do. Sing paling apik, fraternities bisa mbantu ngajari anggota carane nuduhake pikirane lan perasaane lan ngupaya supaya bisa gumantung lan komunikasi karo wong lanang liyane. Sawetara ritual paseduluran bisa nyatakake emosi lan njaluk bantuan. Contone, anggota saka salah siji fraternity nasional nyatakake yen amarga nilai angka sangang ing Kodhe Tanggung jawab yaiku "Aku penjaga adhine, " sawetara bab mulang para sadulur supaya ngomong, "Aku butuh sih nomer sangang" apa kudu mbiyantu konsep ing kelas utawa kuping simpatik kanggo ngrungokake woes.
  • Éwadéné non-Yunani nyadari menawa akèh kelompok lanang-lanang iki nyengkuyung bocah-bocah lanang kanggo melu kegiatan - kayata nyedhiyakake lan nyenengake kanca-kanca - sawetara wong bakal nganggep ora lanang nanging kabeh wong kudu nganggep manungsa. Lan wong lanang luwih sehat. Minangka universitas nimbang yen kudu ngilangi kabeh kelompok lanang, padha uga kudu netepake yen sekolah-sekolah kasebut menehi spasi aman liyane ing ngendi wong lanang bisa mbukak wong liya. Yen ora, kudu njupuk langkah kanggo ngatasi kesenjangan iki.
  • Mlebu kanggo newsletter anyar kita.
  • Gabung ing Twitter lan Facebook
  • Dadi, wektu iku kanggo advokat kanggo bocah lanang sing ora nyebabake masalah. Luwih saka ngancurake kelompok lanang-lanang, Harvard lan sekolah-sekolah liyane bisa mbusak pelanggaran sing ala lan mbutuhake reformasi sing bakal menehi ganjaran lan njaga organisasi sehat. Luwih saka wong-wong mau ana sing luwih akeh tinimbang sampeyan mikir, diwenehi headline. Iku penting yen kita nyoba kanggo ngerteni lan ngurangi tekanan sing didandani dening bocah-bocah cilik ing Amerika abad kaping rongpuluh - lan ngakoni manawa para sadulur sadulur uga bisa ngrancang.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]