Apa aku nangis Kristoff St. John

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Apa aku nangis Kristoff St. John[besut]

  • Kanggo ngerti aktor Kristoff St. John, budaya warisan iku kanggo nrima apa "crita" sing dimaksudake kanggo generasi Amerika Amerika.
  • Wonten ing sawijining majalah Atlantic 2015 kanthi irah-irahan "Warisan Tanpa Akeh Karakter Hitam ing Sabun Operas, " writer Aaron Foley remen babagan "nenek nenekipun nyimpen 2 TV lan 2 VCR ing apartemennya - salah sijine Sabun ABC, lan liyane kanggo sabun CBS, kang dadi favorit kabeh-wektu yaiku 'The Young and the Restless.' "
  • "Y & R, " julukane ing donya sinetron, uga dadi favorit nenekku lan ibuku, dadi secara alamiah dadi tambang, "tulis Foley. "Dadi, Y & R minangka sing paling gampang kanggo njaga: Sampeyan bisa nyanyi seminggu tanpa ana apa-apa sing penting kanggo crita babagan, lan bisa diakses amarga, ora kaya sawetara program liyane, para aktor padha manggon ing peran sing padha ing taun . "
  • Aku bisa nyaritakake.
  • "Y & R" kaya akeh pengasuhku minangka nenekku, Evelyn Respers.
  • Aku dadi sopir banget ing gesang Katherine Chancellor (dimainake dening pungkasane Jeanne Cooper) yen aku tau nggragas nenekku kanthi blurting metu ing ngarep salah sijine pasien sing ditresnani dheweke minangka pembantu perawat, "Apa iki wanita sing wis operasi plastik kaya Mrs. Chancellor? "
  • Sabun - lan karakter ireng - yaiku pamrentahan kanggo kekuwatan, lan St John, sing tiwas minggu iki ing umur 52 taun, minangka juru omong kosong crita.
  • Sadurunge ketemu penggemar "Y & R", aktor iki dadi pemain playboy sing apik lan apik ing film NBC, "Generasi."
  • Sanajan umure singkat ing istilah dramas, "Generasi" ngowahi lanskap budaya kanthi nampilake kulawarga sing sugih, kaya ireng ing tengah karakter.
  • Kaya Huxtables ing "The Cosby Show, " ing Marshalls ana alternatif kanggo crita sing biasa kanggo wong-wong Afrika Amerika ing televisi.
  • Adam Marshall yaiku pewaris warganegar, sing kepengin nyinaoni kuliah kanggo karajan es krim sing enggal, lan St John, wong sing tresna marang dheweke.
  • Dheweke seneng nonton ing peran: girang, nengsemake, bebas lan cukup ngrusak kanggo ngelingake sampeyan yen Adam ora teka saka kulawarga kelas pekerja kaya aku.
  • Sadurungé ana black showrunners kaya Shonda Rhimes lan Kenya Barris nggawe seri sing nampilake kerumitan pengalaman ireng, ana bintang-bintang sinetron sing nampilake alur cerita sing asring diabaikan lan dianggep "sing liyane" ing mainstream.
  • Dheweke dadi pahlawan lan penjahat, kaya sisa-sisa pemain, lan asring ora langsung ing prestasie.
  • Aktor kaya Debbi Morgan lan Darnell Williams, sing minangka Angie Baxter lan Jesse Hubbard ing "All My Children, " nari "Rumah Sakit Umum", Lukas lan Laura minangka sinetron super ing taun 80-an.
  • Nanging, ora kaya Jesse, sing dadi penyisihan perguruan sing angel, Adam ing "Generasi" luwih adhine karo karakter putih putih sing sugih lan munggah ing biasane ditampilake ing drama awan awan.
  • Nalika St. John gabung karo "Y & R" nalika taun 1991, dheweke bisa main dadi Neil Winters, sawijining wong sing pengin ningkatake tangga perusahaan minangka pelatih eksekutif ing Jabot Cosmetics.
  • Pertunjukan bakal mbayar upeti marang St John sajrone episode ana.
  • Victoria Rowell, sing kepengin main kembang katresnan St John ing acara, Drucilla Barber, marang CNN yen St John "peduli babagan ngreksa warisan Amerika Afrika ing acara kasebut lan dudu pigeon-holed dadi dalane Black."
  • "Temenan, kita ndemoni kulawarga Black ing 'Y & R, ' nanging kita uga kepéngin banget yen kita dadi penerjun sing apik. "Kita mangertos bobot saka apa kita tanggung jawab lan dheweke njupuk sing banget."
  • Aku tansaya nonton Young lan ora gelem saben dina karo mbahku. Aku dadi sedih kanggo krungu saka Kristoff St. Yohanes maringaken. Muga-muga dheweke saiki tenang.
  • Rip Kristoff St. John Aku mirsani sampeyan sedheng cedhak saben dinten karo nenekku ing The Young And The Restless. Sampeyan apik tenan banjur sampeyan bakal tansah ... ndedonga marang kulawarga lan kanca-kanca
  • Aku wis weruh Y & R wiwit lair lan isih nonton saben dinten karo ibuku sing nonton saben dinten karo nenekku sing gedhe. Sinau babagan keliwaan Kristoff St. John nyenengake. Dheweke kudu duwe bantuan.
  • Pamirso kaya aku uga.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]