Ancaman paling gedhe ing pemilu 2020

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Ancaman paling gedhe ing pemilu 2020[besut]

Sam Vinograd
  • Saben minggu, aku ngetung pranata-pranata pamanggih intelijen sing cetha ditemokake ing meja presiden Amerika Serikat, digunakaké ing Daily Briefing Presiden, utawa PDB, sing direktur intelijen nasional nyiapake presiden meh saben dina.
  • Kene iki briefing minggu iki:
Sam Vinograd
  • Nalika akeh warga Amerika ngrayakake lapangan nglumpukake 2020 calon presiden, sawetara mungsuh kita uga bisa uga - nanging kanthi alasan sing salah.
  • Kita sumurup, yen Rusia mbesuk Komite Nasional Demokratik lan Komite Kampanye Kongres Demokratik nalika kampanye 2016, lan ana laporan cyberattacks liyane ing kampanye kongres ing 2018. Saliyane Rusia, komunitas intelijen wis nuduh Iran lan China nyoba pemilihan kita. Kabeh negara telu - bebarengan karo Korea Lor - duwe kemampuan cyber sing maju banget kanggo nindakake serangan sing ngganggu.
  • Adhedhasar panyelidikan pidhato khusus lan protokol counterintelligence dhasar, uga jelas sing kampanye lan pejabat pemilihan minangka target utama kanggo recruitment lan manipulasi dening kakuwasan asing. Saben calon presiden anyar, staf lan informasi pribadi lan profesional dadi sasaran potensial kanggo serangan kasebut. Tanpa pendekatan anyar kanggo keamanan Pemilu, lapangan tambah tegese artine tambah kerentanan.

Trump kudu ngerti bebener[besut]

  • Departemen Kehakiman lan Homeland Keamanan bubar kasebut durung nemokake bukti aktor asing nggawe "dampak materi" ing sistem pemilihan lan infrastruktur pemilihan kita nalika midheren. Nanging komunitas intelijen isih ngetokake laporan ing Desember sing nyatakake Rusia, China lan Iran nyoba ngintervensi pemilihan umum ing tengah-tengah liwat "kegiatan pengaruhe lan kampanye olahpesen."
  • Presiden Donald Trump seneng ngritik Barack Obama sadurungé amarga ora nyegah serangan Rusia ing pamilihan 2016, nanging penilaian analitik saka komunitas intelijen AS yaiku Trump (sing wis suwe banget kanggo nyegah Presiden Vladimir Putin kanthi cepet Pemrentah Pemilu Rusia) ora ngrusak adversaries kita saka nyoba maneh. Padha isih ing kono.

Calon perlu kesehatan cyber[besut]

  • Minangka calon Demokrat kayata Kamala Harris, Elizabeth Warren lan Cory Booker ngumumake tujuan kanggo mbukak presidhèn, Howard Schultz ngundhuh kanthi mandiri lan Trump bisa munggah kanggo pemilihanane dhewe - sing bisa nyakup sawetara pinter GOP - - saben bagean infrastruktur cyber dadi target sing menarik. Nggunake informasi calon minangka cara sing murah kanggo njupuk informasi babagan nilai dhuwur, luwih-luwih yen kampanye ora njupuk tindakan pencegahan. Lan minangka hacks Rusia saka DNC lan DCCC, email utawa dokumen rahasia sing bisa nyebabake ketegangan ing permukaan lan nyebarake bagean.
Rusia bakal mili ing pemilihan kita maneh
  • Saben calon bakal teka karo jaringan karyawan lan sukarelawan kampanye, sing nambah nganti alamat email, akun media sosial, cathetan keuangan lan liyane, kalebu donor.
  • Cyberattack prasaja ngancam kanthi cepet ndadekake kabeh jaringan kampanye. Minangka lapangan multiplies, uga ora jumlah informasi sing kudu nglacak ing peretas.
  • Kanggo nyegah cyberattacks, kita kudu nyinaoni maneh kanthi cetha nalika lan carane kita ringkes calon lan tim, supaya padha ngerti risiko cyber, bendera abang kanggo gangguan cyber kaya email phishing, lan langkah-langkah defensif sing bisa ditindakake. Nyemangati staf kampanye kanggo nggoleki penjangkepi email sing curiga lan nyengkuyung supaya luwih aman informasi online sing penting, kaya nyedhiyakake titik-titik kontak sing bener ing penegak hukum yen dheweke ngira-ngira bab sing ana curiga.

Coba kepiye carane sosial dadi[besut]

  • Saben calon ora mangu-mangu bakal mlebu ing game media sosial. Sakwise milenium lan Gen Zers, Trump wis nggawe Twitter ing mode maneh - lan tetep dadi sumber paling umum pengumuman presiden iki, kalebu komentar ing 2020 calon.
Rusia
  • Luwih luwih 2020 calon lan calon potensial kaya Warren lan Beto O'Rourke lagi posting video media sosial saka kabeh panggonan lan tweeting terus-terusan. Saben pos siji - lan komentar sing katut - dadi isi sing bisa dimanfaatake dening mungsuh kita. Lan luwih kontroversial lan inflamasi, luwih apik, kalebu tweets Presiden dhewe sing nudhuhake yen menang Demokratis ing taun 2020 ora bakal sah. Tweet dhewe mbantu ngrusak kredibilitas sistem demokrasi kita sing ana apa sing kita ngarepake Rusia, ora dadi panglima kita dhewe-dhewe.
  • Nalika calon liyane nyewa para direktur media sosial kanggo nuduhake isi lan luwih akeh wong log on dhisik kanggo media sosial kanggo njupuk informasi babagan balapan 2020, luwih akeh jumlah kesempatan ana kanggo informasi prajurit kanggo ngapulasi pemilih nggunakake bot, troll, iklan sing ditarget lan liyane. .
  • Perusahaan teknologi kudu terus bisa nggarap penegak hukum lan komunitas intelijen kanggo nyoba ngenali aktor asing lan manipulasi. Calon uga duwe tanggung jawab - kanggo macem-macem alasan - kanggo nyebar informasi akurat. Sawise kabeh, panyebaran misinformasi mung mbantu mungsuh kita.

Counterintelligence mbutuhake intelijen[besut]

  • Kanthi diselidiki penasehat khusus Robert Mueller menyang campur tangan pemilihan umum Rusia, kita kudu ngelingake yen pejabat kampanye lan karyawan pemerintah minangka sasaran utama kanggo rekrutmen dening layanan intelijen asing; padha duwe akses menyang informasi penting lan potensial pengaruh liwat pancasan privasi.
  • Senadyan panyengkuyung kertas saka pemerintah Rusia babagan serangan ing kampanye Trump, kesepakatan lan pratelan George Papadopoulos sing diarani Carter Page minangka agen asing Rusia (tuduhan panyengkuyung), kampanye 2016 ngelingake manawa staf bisa dimanipulasi dening kakuwasan asing amarga ora duwe pengalaman, kepenak, maksud jahat utawa kombinasi saka faktor kasebut.
  • Kita ngerti yen Trump banjur diwènèhi pratelan marang para pejabat intelijen lan aparat penegak hukum sing nglawan wong asing (kalebu Rusia) bakal nyoba nyusup ing tim utawa entuk informasi ing kampanye, nanging ora jelas apa kang bener ngrungokake bebaya babagan risiko kognitif .
  • Mulane nalika saben kandidat anyar ngumumake kampanye kasebut, penegak hukum AS perlu njupuk peran aktif ing briefing staf kampanye babagan risiko dadi aset asing tanpa kasenengan. Penegak hukum sing cepet nerbitake informasi iki, kasempatan sing luwih apik sing wis ditangkep dening AS kanggo nginfeksi kampanye.

Fitness fisik[besut]

  • Saben calon bakal nglakoni aksi kampanye lan bakal ngedegake kantor kampanye, penggalangan dana lan liyane. Saben spasi fisik sing digandhengake karo calon - lan lokasi fisik saben acara kampanye - iku target nilai dhuwur kanggo mungsuh kita. Kita sumurup, yen ing rong taun kepungkur ana kekerasan politik sing didol ing sawetara Demokrat, Republik, mantan pejabat pamaréntah lan media, lan uga kejahatan sengit sing dilapurake, sabanjure, kanthi teori konspirasi babagan imigrasi. Kecenderungan kanggo panganiaya sing didol sacara politis dhuwur, lan minangka luwih kandidat nggabungake lapangan penegak hukum lokal - kanthi koordinasi karo penegak hukum lan profesional intelijen federal - bakal duwe ancaman liyane kanggo ngawasi nalika nyoba kanggo njaga keamanan fisik calon-calon dasar lan kabeh saka lokasi fisik sing gegandhengan.
  • Mlebu kanggo newsletter anyar kita.
  • Gabung ing Twitter lan Facebook
  • Amarga risiko kasebut akeh, Trump kudu kuwatir bab saben kandidat anyar, Partai Republik, Demokrat utawa independen, sing entuk balapan - ora kanggo alesan dhéwé, nanging amarga keamanan lan demokrasi kita gumantung marang langkah-langkah kasebut supaya bisa tetep aman.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]