A jaksa Georgia sing ora disengaja ing operasi sawise disababaké mbunuh ibuné

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

A jaksa Georgia sing ora disengaja ing operasi sawise disababaké mbunuh ibuné[besut]

Georgia attorney on the run after allegedly killing his mother 1.jpg
  • A manhunt saindhenging negoro wis dilakoni kanggo jaksa Georgia sing disalahake nyababaken ibune.
  • Richard Merritt wis dijatuhi hukuman 15 taun penjara lan 15 taun nalika wis ditetepake sawise disalahké amarga nyolong dhuwit saka klien lan panyiksa lawas. Pengadilan nate nemoni guilty luwih saka 30 tewas, pemalsuan lan eksploitasi sepatune.
  • Dheweke diwenehi nganti jam 5 sore nalika tanggal 1 Februari kanggo entuk urusane sadurunge ngowahi.
  • Nanging, Layanan Marsekal AS ngendikan monitor monitor ankle lan mlayu.
  • Dina sawise Merritt arep ngirim, ibuné, Shirley Merritt, ditemokaké kanthi tiwas. Mobil iku ilang, nalika kendaraan Merritt ditemokake ing adegan, US Marshal Service ngandika ing statement.
  • "Kendaraan sing dikendhaleni yaiku Lexus RX350 perak perak taun 2009, bearing tag Georgia CBV 6004, " pernyataan US Marshal Service. "Dheweke mungkin wis dicukur ing sirah utawa ngowahi penampilan, lan kudu dianggep bersenjata lan mbebayani, aja nyoba nyedhaki dheweke, yen sampeyan ndeleng Merritt, hubungi langsung penegak hukum."
  • Merritt wis ngakoni bakal nuntut tuntutan hukum marang para klien tanpa menehi kawruh, ngempakake tandha tandha cek lan dokumentasi, lan nyimpen dhuwit kanggo klien, kantor Jaksa Cobb County ngandika ing statement.
  • "Para korban teka marang dheweke, lan dheweke mbantu dheweke, " ujare Senior Assistant District Attorney Jason Marbutt. "Wong kudu bisa dipercaya pengacara sing, nalika pengacara dumunung, efek ripple ing kabeh sistem."
  • Merritt uga dhawuh kanggo mbayar $ 454, 706 ing restitusi marang klien.
  • "Sawetara korban klien-suwe ngupaya tuntutan malapelan medis lan saiki luwih cilaka kanthi cara finansial amarga kejahatan lan penyalahgunaan Merritt, " kantor DA Cobb County ngandika. "Sawetara korban liyane lansia, Merritt ngapusi korban, mimpin dheweke percaya dheweke isih ngupayakake tuntutan hukum. Sementara, dheweke mbuwang dana pemukiman sing ora sah ing liburan lan Porsche."
  • CNN wis ngrambah metu karo pengacara makili Merritt ing bebendune dhisikane kanggo komentar nanging durung nampa respon.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]