7 kasus gondong ditemokake ing ICE pusat tahanan

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

7 kasus gondong ditemokake ing ICE pusat tahanan[besut]

Pitu kasus bedah wis dikonfirmasi ing fasilitas Imigrasi lan Kepabeanan AS ing Texas, Departemen Kesehatan Houston.
  • Pitu kasus bedah diidentifikasi ing fasilitas ICE ing Houston, miturut Departemen Kesehatan Houston.
  • Kabeh pitung kasus iku tahanan dewasa ing fasilitas Imigrasi lan Kepabeanan Houston, lan ora ana bukti sing bisa ditularake marang sing njaba fasilitas kasebut, miturut Departemen Kesehatan Houston.
  • "Wiwit wong-wong iki padha terisolasi ing sajrone fasilitas kasebut, ing wektu kasebut infèksi, kita ora ngantisipasi kasus kasebut minangka ancaman kanggo masyarakat, " ujare Dr. David Persse, panguwasa kesehatan lokal Houston lan direktur medis EMS.
  • Mumps, sing biasane nyebar liwat saliva lan lendhut, nyebabake mriyang, nyeri otot, rasa napsu lan pipi puffy karakteristik lan rahang saka kelenjar limpa sing bengkak. Ing taun 1977, US Centers for Disease Control and Prevention wiwit nyaranake loro dosis vaksin MMR kanggo bocah-bocah.
  • Vaksin MMR diwenehi rong dosis, sing 97% efektif lan nglindhungi panampa kanggo urip nglawan campak, gondong lan rubella, miturut CDC.
  • Mumps weruh maneh kasus ing taun pungkasan. Iki bisa uga amarga perlu kanggo nyebarake vaksin, panaliti Harvard percaya.
  • Luwih saka 100 kasus campak sing didiagnosis ing 21 negara bagian lan Distrik Columbia taun 2018, miturut CDC.
  • Akeh wong sing kena campak ora divaksinasi, ujare CDC.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]