2 Fairfax accuser ngaku dheweke diretapi dening mantan pemain basket Adipati Corey Maggette

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

2 Fairfax accuser ngaku dheweke diretapi dening mantan pemain basket Adipati Corey Maggette[besut]

Corey Maggette
  • Meredith Watson, sing ngakoni Virginia Lt. Gov. Justin Fairfax saka perkosaan, uga ngandika dheweke dirogol dening mantan pemain basket Duke University Corey Maggette, miturut jaksae.
Corey Maggette
  • New York Times sing pertama kalaporake Maggette yaiku pamain basket Adipati sing tuduhan Watson nyalahake Watson sajrone tahun sophomore ing Adipati.
  • Maggette, sing tau main 14 musim ing NBA lan saiki dadi analis basket freelance ing Fox Sports West, nolak tuduhan kasebut ing pernyataan Times.
  • "Iku mung wis liwat akun media lan statement saka pengacara Meredith Watson sing aku pisanan sinau utawa krungu bab apa-apa bab tatu seksual panyokro bowo, " Maggette ngandika, miturut Times. "Aku ora tau nyerang sapa wae ing uripku lan aku kabeh lan ora nolak apa wae kuwi."
  • CNN wis ora bisa nggayuh Maggette kanthi bebas kanggo komentar.
  • Nalika dikontak dening CNN, Fox Sports West ngendika, panyokrolan kasebut salah.
  • "We are looking into the matter. Kita ora duwe komentar liyane ing wektu iki, " jaringan ngandika.
  • Pengacara Watson, Nancy Erika Smith, ngandika ing pernyataan ana sing sawise Watson dirogol, dheweke tindak menyang dekan sing ora disebutake "sing ora nyedhiyani lan ngeling-eling dheweke supaya ngupayakake tuntutan luwih lanjut." Watson uga kandha marang Fairfax, Smith ngandika.
  • Michael Schoenfeld, wakil presiden urusan umum lan hubungan pamaréntah kanggo Adipati, ngandika ing statement, "We are ing proses ngumpul informasi kanggo nemtokake apa kawicaksanan lan tata cara sing ana ing Panggonan sak periode wektu ing acara kasebut sing miturut omongane uwong wis dumadi, lan apa sing diaktifake lan diterusake. Kita ora bisa menehi katrangan utawa komentar luwih akeh babagan individu kasebut ing wektu iki. "
  • Smith ngandika Fairfax migunakake kawruh babagan tuduhan serangan kanggo njupuk kauntungan saka Watson.
  • Watson ngandharake yen Fairfax nyerang dheweke nalika loro padha teka Adipati ing taun 2000 lan padha kanca nanging ora romantis melu, miturut statement saka pengacara hukum, Smith Smith Mullin.
  • Nalika Watson nyuwun Fairfax apa dheweke nindakake, Smith ngandika dheweke nanggapi: "Aku ngerti yen amarga apa sing kedadeyane ing taun pungkasan, sampeyan bakal kegirangan kanggo ngomong apa-apa."
  • "Pak Fairfax bener-bener nggunakake rudo pekso sadurunge" kanca "marang dheweke nalika piyambakipun milih rudo pekso dheweke ing cara premeditated, " Smith ngandika.
Direktur gubernur Virginia babagan tuduhan penyerangan seksual:
  • Fairfax nerbitake sawijining statement sing nyangkut tuduhan loro Watson lan Vanessa Tyson, sing nyatakake yen Fairfax dipenjaraake marang dheweke ing Konvensi Nasional Demokratik 2004.
  • "Aku ngomong maneh tanpa takon: Aku ora nyerang sacara kasar utawa rudo pekso Meredith Watson, Vanessa Tyson utawa wong liya, " ujare Fairfax ing statement.
  • "Siji-sijine hal sing arep dakkandhakake yaiku yen ana loro situasi sing aku kenal nalika iku, lan aku ngerti saiki, yen interaksi iku konsensual."
  • Fairfax nyatakake apa sing wis ditulisake "sing bener."
  • "Aku pengin ngadeg ing kene ing bebener lan ngandani yen bebeneranku, kayadene Dr. Tyson lan Ms. Watson, kudu diselidiki kanthi teliti, " ujare statement Fairfax. Dheweke nyuwun marang FBI supaya "nyelidiki kanthi tudhuh lan kanthi tuduhan marang aku."
  • Ana, Demokrat Patrick Hope, anggota House of Delegates Virginia, marang CNN, dheweke wis miwiti proses penyusunan artikel impeachment marang Fairfax. Nanging, ing dina Senin Hope mundur saka rencana, ngandika ing tweet sing "obrolan tambahan" perlu kanggo njupuk Panggonan sadurunge apa wis diajukake.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]