100 kendaraan nabrak ing Cina, ninggalake 2 wong sing mati, 50 sing cedera

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

100 kendaraan nabrak ing Cina, ninggalake 2 wong sing mati, 50 sing cedera[besut]

Salju ing Cina Wetan
  • Paling ora ana loro wong sing tiwas lan luwih saka 50 wong luka nalika luwih saka 100 kendaraan ditumpuk ing China, miturut CGTN.
  • Tabrakan iki dumadi watara jam 8 sasane ing kutha Sinan-Jianhe lan Jiangkou-Weng'an, ing provinsi Guizhou sisih kidul-kulon.
  • Video saka pemandangan katon kanggo atusan mobil lan setidak-tidaknya siji bis sing ditumpuk.
  • Loro matèni, luwih saka 50 cedera ing SW #China expressway pileup https://t.co/el5Beq05ud pic.twitter.com/diL35mwL5T
  • Ing tumpukan dumadi ing dalan sing licin ing tengah-tengah udan ing suhu udan ing wilayah kasebut.
  • Akeh Cina wis nyawang salju lan es ing pirang-pirang dina, kanthi suhu sing ngliwati pembekuan ing Guizhou akhir minggu iki. Administrasi Meteorologi China wis nduduhake ula werna kuning ing dalan menyang efek.
  • Sepuluh wong sing tatu ing rumah sakit lan ing kondisi kritis, CGTN ngandika.
  • Lalu lintas ing lebah dalanan wis dilanjutake, lan panguwasa Cina nyelidiki kedadeyan kasebut.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]