'Supaya liwat ndhuwur'

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

'Supaya liwat ndhuwur'[besut]

Amazon lan Biru Founder Jeff Bezos nyedhiyakake alamat utama ing Asosiasi Angkatan Udara
  • Selfie tanpa wuda utawa selfies tanpa wuda, Jeff Bezos ora bakal dikalahake utawa diperiksa dening sapa bae. Sing dadi Bezos, pangadeg Amazon lan pemilik The Washington Post, marang Dawud Pecker, penerbit National Enquirer, ing postingan media ing Medium sing wis akeh wong sing nyedhiyakake pasuryan emoji sudhut ana.
  • Nanging Peggy Drexler nulis sing Enquirer lan perusahaan induk, American Media Inc., miscalculated yen padha panginten wong sugih ing donya bakal gua kanggo apa sing ngandika ana ancaman kanggo nerbitake foto lan teks sing mbebayani saka hubungan extramarital. Wong saiki ora seneng banget yen sampeyan nuduhake pribadine ing teks pribadi, dheweke mengeti. "Mesthi luwih apik saka foto sing lewih: wong sing ora nglilani dadi korban."
  • Mantan jaksa federal Elie Honig nyatakake yen ana panggilan cedhak manawa iki minangka kasus pidana pidana, sanadyan kemungkinan bakal ketemu standar hukum sing dibutuhake kanggo nggawa biaya. "Prastawa AMI ing kene ana ing ndhuwur, saéngga saya ora percaya, aku bisa ngowahi juri sing ngetrapake garis taktik bisnis agresif lan panjaluk pidana, " ujar Honig.
  • Frida Ghitis nyathet yen "tata surya ngirangi Presiden ... nambahake faktor sing njlentrehake pertahanan Trump ing Saudis." Iku ora cetha apa Bezos tegese ing post Menengah nalika piyambakipun kasebut "ing 'sudhut Saudi' sing ketoke wigati" David Pecker. "A utusan Saudi ngendika, karajan kasebut ora ana ing perselisihan antarane Bezos lan AMI.Apa apa, tindakan AMI nyuarakke nada lan taktik jagading wong mati ing pentas Trump, sing nyatakake yen kita ora ana ing endi crita iki . "
  • (AMI nanggapi panyokro bowo Bezos ana, nyatakake yen "pracaya banget yen anggone nindakake kanthi sah ing laporan saka crita Pak Bezos, " nanging "Papan wis nyelidiki lan nemtokake manawa kudu kanthi tepat lan kanthi teliti neliti klaim kasebut. "

Mimpi ngeri paling gedhé Trump ora dadi Mueller[besut]

  • Ing kolom "Cross-exam" mingguan, Honig nyebat Distrik Kidul New York - sing "nyithak panyilep panyoba" ing panitia perdana Presiden Donald Trump - "utamané kabar apik kanggo Trump." Boten kados probe Robert Mueller, "SDNY mboten wonten ing pundi kemawon lan saged nampi punapa mawon kabutuhan." Honig njawab pitakonan maca babagan perkara sing gegandhengan karo probe.

Mungkasi sing metu[besut]

Netflix is spending gobs of money. Will it have the subscribers to show for it? 1.jpg
  • Acara kotor Marie Kondo ing Netflix debut ing Taun Anyar, nyedhiyakake housecleaning ing saindenging negara. Nanging Jennifer Le Zotte nyathet yen Kondo ngendika kembange amerga kembange Amerika kotor: consumerism. Purging mung ndadekake papan kanggo kabutuhan anyar-lan amba, omah-omah gedhé Amérika sing mung kothak-kothak kanggo nglebokaké. Ngalahake dhewe, Marie Kondo, "Urip katresnan ing Amerika kanthi konsumsi hiper ora bisa gampang dibatalake."
  • Apa sing diomongake para pamaca babagan kraze Kondo? Kita takon; sampeyan mangsuli: "Sakjane wis cukup kanggo nemu kabungahan, nanging nalika pungkasane mbanting aku ing ngarep aku bisa ndeleng bagasi emosi sing ditimbulake kanggo akeh perkara sing dakkarepake, " tulis Mer Frazer saka Schwenksville, Pennsylvania. "Ora ana sing salah karo omah omah sing ora katon kaya kantor dental, " tulis Rick R. Vagnini saka Paso Robles, California. Maca kabeh jawaban ing kene.

Apa Trump narik switcheroo?[besut]

'So over the top' 3.jpg
  • Trump dikirimake alamate nomer loro saka Uni, lan 15 kontributor CNN ditimbang babagan cara, kayata:
  • Ana Navarro: "Yen sampeyan wis koma kanggo telung taun pungkasan, lan dumadakan awake ing wektu kanggo krungu mung menit bukaan lan menit nutup, sampeyan bakal mikir Trump minangka pebisnis, partai, pimpinan apik." Sisih tengah? Meh ora.
  • Roxanne Jones: Perangane babagan "caravans" imigran lan pujian dhéwé kanggo reformasi perdamaian pidana padha nyerang. "Ing donya fantasi Trump, wong lanang putih dadi pahlawan."
  • Tara Setmayer: Trump nods menyang tamu galeri - kalebu sing nylametake Holocaust, sing nylametake kanker sing enom lan bocah lanang sing wis diganggu - yaiku "nyentuh, momen kuat ... sumilir kanggo ndeleng, sanajan mung sawetara menit. "
  • Lan SE Cupp nuli ngucapake matur nuwun banget marang Presiden nalika komentar babagan luwih akeh wanita ing tenaga kerja nggawa wanita anggota parlemen Demokratik, klambi putih, menyang sikil. Apa dheweke ngerti, dheweke kepingin, yen "amarga dheweke, wanita-wanita sing dheweke ngucapke matur nuwun, dheweke saiki bakal ngadhepi pengawasan lan investigasi tuduhan korupsi ... lan dheweke bakal bisa ngadhepi hambatan terus kanggo maju agenda"

Thunderclap Pelosi[besut]

'So over the top' 4.jpg
  • House Speaker Nancy Pelosi - nganggo putih, mung liwat pundhi kiwa Trump ing Negara Kesatuan - bakal nggawe pemain poker ala, nulis pakar komunikasi Juliana Silva lan Bill McGowan. "Dheweke grimaced, dheweke mbalek mata, dheweke muttered ing ambegan, " lan banjur dheweke nindakake soko kanggo ngirim Twitter bunder bend. Dheweke munggah (smiling? Smirking?) Kanggo ngrampungake tangan dheweke ing (sarcastic?) "Clap back" ing Presiden sawise dheweke nyebat penolakan "politik dendam, perlawanan lan retribusi."
  • Iku "getar sing béda saka wong tuwa sing nyenengake bocah cilik kanggo ngetokake sepatu, " tulis Monica Hesse ing The Washington Post.
  • Iku meme virus nalika Rebo esuk.
  • Lan putri saka Pelosi, Christine Pelosi, tweeted, dheweke ngerti yen katon - wiwit cilik: "Dheweke ngerti, lan dheweke ngerti yen sampeyan ngerti.

Blackface[besut]

Northam's medical school yearbook contains other racist photosPolitics 1.jpg
  • Loro-lorone pejabat dhuwur saka Virginia, Gubernur Ralph Northam lan Jaksa Agung Mark Herring, wis ngakoni yen dheweke wis duwe blackface (njaluk apologise), lan Lt. Gov. Justin Fairfax dituduh nglakoni seksual (dheweke nolak. Kabeh iku Demokrat. Nyetel batalyon suksesi sing nyata kanggo Demokrat ("Loro-lorone gubernur sing disalahké moral bakal tanggung jawab, utawa legislatif [Républik] bakal nglakoni kudeta partisan, " David Leonhardt kaget ing The New York Times), bangsa kasebut sepisan maneh berjuang karo noda ala rasis.
  • Ora ana sing kaget karo Lisa Woolfork, sing mung weruh "nilai-nilai supremacist putih sing subtle lan overt, sing bisa diwenehi perlambatan warna putih." Nanging, panyuwuné Herman Herring bisa "ngupayakake cara kanggo wong-wong kulit putih liya kayadene bebener, penyembuhan lan rekonsiliasi karo mangsa mbebayani."

Ivanka Trump, apa sampeyan?[besut]

'So over the top' 6.jpg
  • Sawijining pementasan karya seni karo Ivanka Trump kaya-kaya nyemprotake karpet ing bangkekan tumit lan jas lengan sing lentur-pink narik respon sing nyenengake saka putri pisanan. "Wanita bisa milih ngalahake siji utawa liyane kanthi milih, " dheweke tweeted. Sing sugih, nulis kritik seni Paddy Johnson. Isih, dheweke weruh "trite" lan simbolisme sing jelas lan "rasa keplerek" ing karya artis Jennifer Rubell. Iku "kursi krana moralizing" Johnson wrote, saka jinis kita wis krungu saka "millionaires liwat suwene rong taun." Menehi luwih sithik platform.

'DJT yakin seneng marang ET'[besut]

'So over the top' 7.jpg
  • Axios nerbitake sawijining jadwal pribadhi saka jadwal pribadine Donald Trump sing katon nuduhake yen Presiden mbuwang akeh workday ing "wektu eksekutif, " sing ... sing ngerti apa? "Ing tingkat siji iki ana rasa bingung, " Michael D'Antonio nulis. "Apa dheweke ora kepengin narik kawigaten marang proyek iki? Nanging ing sisih liya, iku uga dadi bab sing apik yen dheweke ora tanggung jawab.

Zac Efron entuk paseksi sing bener[besut]

'So over the top' 8.jpg
  • Yen kita kaget, bisa dielingake yen serial pembunuh Ted Bundy katon apik - dening pagelaran Zac Efron ing film sing bakal ditemokake "Arang banget Wicked, Shockingly Evil and Vile" - kita wis ilang titik, wrote Holly Thomas, saka apa sing dadi piala. Dheweke nerangake.

A crita hantu kanggo Trump[besut]

  • Sejarawan Joseph J. Ellis nduweni crita kanggo Presiden: "Ana loro hantu nglayang saka 55 delegasi ing Konstitusi Konvensi ing mangsa panas taun 1787." Wong-wong nang kono? Perbudakan lan monarki.

Dheweke 97. Dheweke model fashion[besut]

'So over the top' 9.jpg
  • Iris Apfel, ikon gaya merak kanthi kacepetan nedha awan-pinggir, bubar ditandatangani karo agensi IMG sing kondhang. Dheweke ndadekake inspirasi wong sing identitas ana ing njaba mainstream - kayata Ariel Henley, sing gedhene karo sindrom Crouzon, sawijining kondisi ing ngendi balung ing endhas ora tuwuh. Apfel ngubuhake kaendahan lan umuré "nggawe aku bungah kanggo masa depan kanthi perwakilan luwih apik saka kaendahan, " tulis Henley. Dheweke "menehi kula pangarep-arep yen aku bakal nate ndeleng wong kaya aku ditampilake ing iklan utawa sandhangan modeling ing landasan pacu."
  • Mlebu kanggo njupuk kolom mingguan iki minangka newsletter.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]