'50 Shades of Maple Glen 'nyathetake sawijining suburban house karo bab liyane

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

'50 Shades of Maple Glen 'nyathetake sawijining suburban house karo bab liyane[besut]

Iki omah-omahé papat kamar turu papat sing bisa didol kanggo 0.000 sing adoh saka Philadelphia.
  • Diobong ing pinggir pinggiran Philadelphia sing sepi: Kolonial ukuran 5.000 kaki persegi karo pawon gourmet, lantai kayu, kamar tidur utama lan liyane.
  • Kathah, langkung, kados pundi.
  • Ing omah $ 750, 000 ing Maple Glen rawuh kanthi pepak - kanthi lengkap - kanthi ruang paling ngisor, sing diwenehi cemilan, rantai, peralatan lan ayunan.
Uga ana ruang bawah tanah sing bisa narik para pembuangan saka trilogi buku lan film tartamtu.
  • "Apa sing diarani minangka papan dolanan diwasa pribadi utawa oase seksual, " ujare agen penyanyi Melissa Leonard saka omah dheweke nyebut "50 Shades of Maple Glen" sawisé buku lan film "50 Shades of Gray" nampilake jinis kinky.
  • Dheweke ndhaftar omah ing wayah wengi online lan cepet entuk ribuan views. Foto-foto fitur khusus omah cepet dibusak saka situs dhaptar utama sawise sawetara agen real estate ngeluhake.
  • Jarene Barry Katz marang CNN affiliate WPVI dheweke ora seneng babagan, salah siji.
  • "Iku ora kanggo kita, " Katz ngandika. "Njupuk kutha, njupuk menyang Los Angeles utawa Hollywood utawa ngendi wae, ora mung ing kene."
Realtor ngandhakake, fitur ruang paling ngisor yaiku lampu pijet
  • Nanging Leonard ngandarake dheweke duwe 38 pertunjukan sing dijadwalake liwat Rebo, lan dheweke ora prihatin manawa sawetara wong ora seneng bonus saranane. Pemilik anyar bisa kanthi gampang nyingkirake lan nggunakake ruang paling ngisor kanggo aktivitas suburban liyane sing biasa.
  • Pemiliké ilang bojoné taun lalu lan banjur ngrampungaké ruang bawah tanah karo pacar sing anyar. Dheweke lan anak-anaké - siji ing sekolah menengah, siji ing kuliah - manggon ana paruh wektu.
  • Ndeleng postingan iki ing Instagram @ 50shadesofmapleglen @phillysocialite @coldwellbanker @realtormelissa @coldwellbankerpreferred #sexy #house #houses @maisonxs @airbnb #forsale come see it @theellenshow @ternshow @jimmykimmellive @insideedition @wendyshow
  • A post bersama dening Melissa Leonard (@phillysocialite) ing Feb 9, 2019 at 10:57 pm PST
  • Dheweke uga nyewa Airbnb kanggo nganti $ 2, 000 ing wayah wengi. Mulane dheweke kepengin tetep ditindakake nalika omah ana ing pasar.
  • Lan dheweke bakal seneng karo wong sing golek dhuwit, dheweke kandha.
  • "Nalika penjual diarani, dheweke ngandika, 'Aku butuh Realtor sing bisa mikir njaba kothak, '" ujare Leonard. "Dheweke kandha, yen dheweke bakal ngirim sawetara gambar. Aku nyopir, lan dheweke nyuwun supaya aku bisa narik.
  • "Aku rumangsa apik banget, lan akeh banget."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]